Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدای ایران- بر اساس گزارش سامانه «انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات»، آمار مقایسه‌ای عملکرد وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های متصل به این سامانه‌ در سال ۹۸ نشان می‌دهد «سازمان انرژی اتمی»،   «معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری» و «وزارت راه و شهرسازی»  بیشترین درصد پاسخگویی را داشته‌اند.
همچنین بر اساس گزارش آماری این سامانه و بر مبنای عملکرد در فروردین‌ماه و اردیبهشت‌ماه ۹۹ نیز دستگاه‌های برتر در شاخصه‌های «بیشترین رشد پاسخگویی نسبت به ماه قبل»، «سریع‌ترین پاسخ‌گویی» و همچنین «انتشار بیشترین اسناد»، شناسایی و معرفی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این چارچوب، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت راه و شهرسازی بیشترین رشد پاسخگویی را در اردیبهشت‌ماه نسبت به فروردین ماه ۹۹ به خود اختصاص داده اند.
همچنین سازمان برنامه‌ و بودجه، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نفت در اردیبهشت ماه، نسبت به سایر دستگاه‌ها بیشترین اسناد مربوط به حوزه‌های کاری و تخصصی را منتشر کرده‌اند.
آمارها نشان می‌دهد که وزارت نفت، بانک مرکزی و سازمان انرژی اتمی جزو سریع‌ترین دستگاه‌های پاسخگو هستند.
آمار نشان می‌دهد در فروردین ماه ۹۹ در مجموع ۲۵۲ درخواست در دستگاه‌ها ثبت شده که به ۱۵۴ درخواست پاسخ داده شده است، این در حالی است که در اردیبهشت ماه تعداد ۳۴۶ درخواست ثبت شده، و دستگاه ها نیز به ۴۴۳ درخواست، پاسخ داده‌اند که علت این تفاوت و افزایش آن، پاسخگویی به درخواست‌های معوق از ماه‌های گذشته است.
همچنین دستگاه‌ها در فروردین ماه به ۱۸ مورد از ۳۵ شکایت ثبت شده پاسخ داده اند، در حالی که در اردیبهشت ماه از تعداد ۶۷ شکایت ثبت شده، دستگاه‌ها به ۲۴ مورد پاسخ داده‌اند.
وزارتخانه‌ها و دستگاه همچنین در فروردین و اردیبهشت ماه ۹۹ به ترتیب،   ۱۱۶ و  ۹۴۵ سند شامل قوانین و آیین‌نامه‌ در حوزه‌های تخصصی و ماموریتی خود منتشر کرده‌اند که سازمان برنامه و بودجه با  انتشار ۱۰۲ سند در فروردین و ۳۰۶ سند در اردیبهشت ماه، در رتبه نخست انتشار اسناد قرار دارد.
این گزارش مقایسه‌ای، از عملکرد ۱۰۶۴ دستگاه از مجموع ۱۶۹۲ دستگاه مشمول قانون دسترسی آزاد به اطلاعات و بر اساس میزان پاسخگویی هر دستگاه در ماه‌های فروردین و اردیبهشت ۹۹  استخراج و ارزیابی شده است.   
کمیسیون «انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات» به منظور حمایت از آزادی اطلاعات و دسترسی همگانی به اطلاعات موجود در مؤسسات عمومی و موسسات خصوصی که خدمات عمومی ارائه می‌دهند، تدوین برنامه‌های اجرایی لازم در عرصه اطلاع‌رسانی، نظارت کلی بر حسن اجراء، رفع اختلاف در چگونگی ارائه اطلاعات، از طریق ایجاد وحدت رویه، فرهنگ‌سازی، ارشاد و ارائه نظرات مشورتی، تشکیل شده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی (رییس کمیسیون)، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر اطلاعات، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، رییس دیوان عدالت اداری، رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات کشور اعضای کمیسیون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات هستند.
از آغاز راه اندازی سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در خرداد ۹۶ تاکنون بیش از یک هزار دستگاه و موسسه‌ مشمولِ قانون در سامانه فعال شده و علاوه بر انتشار ۸هزار و ۸۳ سند از مجرای این سامانه، پاسخگوی نیازهای اطلاعاتیِ مردم بوده‌اند. تاکنون نهادها و دستگاه‌های زیرمجموعه قوه مجریه با انتشار هفت‌هزار و ۶۵۹ سند بیشترین مشارکت را در اجرایی کردن این قانون داشته است؛ در این میان وزارت نفت با انتشار یک‌هزار و ۹۰۳ سند، سازمان برنامه وبودجه با یک‌هزار و ۶۶۹ سند، وزارت جهاد کشاورزی با یک‌هزار و ۳۸۹ سند و وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی با انتشار یک‌هزار و ۸۴ سند، از منظر میزان مشارکت در صدر دیگر دستگاه‌ها قرار گرفته‌اند.
انتشار ۳۰۰ مصوبه و دستورالعمل مقابله با کرونا؛ ابتکاری نو در سامانه انتشار اطلاعات
یکی از اهداف مهمی که برای قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات متصور است، انتشار اطلاعات کلیدی است که صرف‌نظر از هرگونه تقاضا، نفع عمومی قابل ملاحظه‌ای دارند و در قانون مقرر است این اطلاعات به‌شکل ابتکاری منتشر شوند؛ موضوعی که با ترویج و تکلیف علاوه بر این قانون در قوانین متعددی دیگری نظیر قانون بورس اوراق بهادار، قانون اجرای سیاست های کلی اصل۴۴، قانون ثبت اختراعات، طرح ها و علائم تجاری و قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد وجود دارند که موسسات عمومی را ملزم به انتشار اطلاعات کلیدی کرده‌اند که در راستای نفع عمومی و حقوق شهروندی و افزایش اعتمادسازی و دسترسی عمومی باید صورت پذیرد.  
به‌عنوان نمونه با توجه به شیوع بیماری کرونا و نیاز به اطلاع‌رسانی به‌هنگام و مستند برای آگاهی‌بخشی و ارتقای سلامت عمومی جامعه، کمیسیون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در یک هم‌افزایی ملی و همکاری تنگاتنگ با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا کنون بیش از ۳۰۰ سند مرتبط با مقابله عمومی با شیوع ویروس کرونا را به‌صورت متمرکز در سامانه منتشر کرده است.
بنابر اعلام دبیرخانه کمیسیون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، مردم می‌توانند برای اطلاع از آخرین مصوبات و دستورالعمل‌های دستگاه‌های مختلف کشور در رابطه با بیماری کرونا به «سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات» مراجعه کنند.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: اسامی پسر اسامی دختر سال 98 انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات اردیبهشت ماه فروردین ماه دستگاه ها پاسخ داده یک هزار داده اند ثبت شده ماه ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۵۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامسونگ درباره پتانسیل هوش مصنوعی در دستگاه‌های پوشیدنی آینده خود توضیح می‌دهد

سامسونگ تابستان امسال دستگاه‌های پوشیدنی جدیدی را معرفی خواهد کرد که احتمالاً هوش مصنوعی نقش مهمی در آنها ایفا می‌کند. تیم سلامت دیجیتال سامسونگ، اخیراً جلسه‌ای داشته است تا در مورد آینده هوش مصنوعی، دستگاه‌های پوشیدنی و نحوه بهبود سلامت کاربران توسط آنها صحبت کند.

در جریان این جلسه که در مرکز پزشکی سامسونگ برگزار شد، چندین عضو هیئت مشاوره سلامت غول کره‌ای، نظرات خود را در مورد دو موضوع اصلی به اشتراک گذاشتند. براساس گزارش SamMobile، توضیحات آنها حول محور نقش هوش مصنوعی در دستگاه‌های پوشیدنی حوزه سلامت بوده است.

پروفسور «میونگ جین چانگ»، مدیر مرکز تحقیقات هوش مصنوعی سامسونگ می‌گوید که داده‌های جمع‌آوری‌شده از دستگاه‌های پوشیدنی می‌تواند در زمینه مراقبت‌های بهداشتی و درک بهتر سابقه سلامتی بیماران مفید باشد. او معتقد است که هوش مصنوعی استخراج این اطلاعات از زندگی روزمره کاربران و ارائه اطلاعات دقیق به آنها را ساده‌تر می‌کند.

دکتر «مایکل بلوم»، متخصص قلب نیز توضیح می‌دهد که نظارت مستمر می‌تواند به ابزاری مهم در تشخیص زودهنگام و پیش‌بینی بیماری‌ها تبدیل شود. او می‌گوید که ساعت‌های هوشمند می‌توانند به پزشکان کمک کنند تا مسائل اساسی که در بروز بیماری‌هایی مانند فشار خون بالا و فیبریلاسیون دهلیزی نقش دارند را بهتر درک کنند؛ و هوش مصنوعی می‌تواند داده‌ها را به اطلاعات قابل‌مصرف تبدیل کند.

در نهایت، دکتر «دیوید کلونوف»، رئیس مؤسسه تحقیقات دیابت مرکز پزشکی Mills-Peninsula به سیستم نظارت بر گلوکز اشاره می‌کند که برای کنترل دیابت یک امر ضروری است. او می‌گوید نظارت بر گلوکز زمانی که با معیار‌های دیگری از جمله داده‌های خواب و فشار خون ترکیب شود، می‌تواند به ابزار قدرتمندی برای پزشکان تبدیل شود. با توجه به این مسائل، کلونوف اشاره می‌کند که ابزار‌های پوشیدنی مجهز به هوش مصنوعی می‌توانند «درک دقیق‌تری از سلامت متابولیک ارائه کنند و فرصت‌های مربوط به بهبود سلامت و تناسب اندام را ساده کنند.»

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • سامسونگ درباره پتانسیل هوش مصنوعی در دستگاه‌های پوشیدنی آینده خود توضیح می‌دهد
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی به شرط ثبت‌نام در سامانه املاک و اسکان
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • ۷۴ تبهکار خطرناک تهران بازداشت شدند | معضل جدی دسترسی مجرمان به سلاح گرم
  • انتشار کتابی متفاوت درباره آلبرکامو
  • دیوار کلاهبرداری فرو ریخت