Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: در ظاهر قضیه، جمعیتی عام المنفعه است که در تبلیغات خود رسالتش را کمک به کودکان کار، فقرا، زنان سرپرست خانوار، محرومان، مددجویان و... می داند اما کنکاش در سوابق و باطن گردانندگان آن نشان می دهد که استفاده از اسامی ائمه اطهار(ع) و پیشوندهایی همچون خیریه و نیکوکاری، تنها پوششی برای پیشبرد اهدافی دیگر بوده است!

خبر دستگیری شارمین میمندی نژاد و تنی چند از دست اندرکاران اصلی جمعیت امام علی(ع)، خیلی زودتر از انتظار با واکنش منفی روزنامه های زنجیره ای و شبکه های ضدانقلاب خارج از کشور همراه بود که با برشماری خدمات به ظاهر خیرخواهانه این جمعیت، مخاطب ساده دل را به این جمع بندی برساند که بازداشت ایشان، اقدامی ظالمانه و بی دلیل بوده است!

اما شارمین میمندی نژاد کیست؟ او متولد ۱۳۴۸ و فرزند محمدحسین میمندی‌نژاد، رئیس اسبق دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران در دوران پهلوی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پدرش از نویسندگان وابسته به ساواک محسوب می شد که از طرف این سازمان مخوف مامور بود تا افکار فراماسونری و بهائی‎گری را در جامعه ترویج دهد. ميمندي‌نژادِ پدر به نشر افكار ضددین و التقاطي خود در نشريه رنگين‌كمان می‌پرداخت و آشكارا ضمن توهین به مقدسات و ائمه معصومین(ع) وقایع تاریخی و مذهبی شیعیان نظیر واقعه غدير را زیر سؤال می‌برد، دعای ندبه را مهملات می‌خواند و وجود امام زمان(عج) را انکار می‌کرد!

شارمین میمندی‌نژاد نیز با روشی مخصوص و تحت پوشش فعالیت‌های خیریه و انسان‌دوستانه ادامه‌دهنده راه پدر بود! او مؤسس جمعیت امام علی(ع) است که توانست در دهه هفتاد با هدف کمک به کودکان و زنان نیازمند از وزارت کشور دولت دوم خرداد مجوز بگیرد. جالب آنکه فعالیت جمعیت امام علی(ع) در دولت احمدی‌نژاد به دلیل عملکرد ضدامنیتی تعطیل شد، اما با روی کار آمدن روحانی، دوباره این جمعیت فعالیت خود را با شدت بیشتری از سر گرفت!

شارمین میمندی نژاد بدون کمترین معلومات حوزوی و صرفاً با مدرک کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی به سراغ تاریخ اسلام می‌رود و با تمسخر وقایع منتهی به شهادت حضرت زهرا(س) می‌نویسد: «اين داستان‌هاي مهمل نه به عقل جور درمي‌آيد و نه برازنده مولاست و من نمي‌دانم كدام شيخ مريض بافته و اينها را نشخوار مي‌كند.»! شارمین حتی در جلسات

عمومی نیز ادعای مشاهده سایر ائمه(ع) را داشت و کار را به جایی رساند که در مقابل سنت‌های مرسوم مذهبی، مریدانش را تشویق به حضور در مراسمات خودساخته ای همچون کعبه کریمان و سعی ‌هاجر در ایام حج؛ طفلان مسلم و شام عیاران در ایام محرم؛ کوچه‌گردان در شب‌های قدر و... می کرد!

میمندی نژادِ پسر حتی در دستنوشته ای، هشت سال دفاع مقدس را جنگی «در وهم حسين‌خواهي و يزيد‌خواهي» توصیف کرده و با رویکردی تفرقه‌افکنانه خطاب به مردم کردستان می‌نویسد: «كفتاران از ريختن خون شمايان شهادت تقسيم مي‌كردند.»! افزون بر این، جمعیت شارمین در حالی ادعای بی‌طرفی و فعالیت غیرسیاسی می‌کند که در تمام این سال‌ها از فتنه 88 گرفته تا شهادت سردار سلیمانی، همراه با ضدانقلاب علیه جمهوری اسلامی موضع‌ گیری نموده و با تولید محتواهای ضدایرانی، خوراک تبلیغاتی برای رسانه های اپوزیسیون مهیا می کرد!

با این همه، اگرچه اقدام نهادهای امنیتی در جلوگیری از تداوم فعالیت این جمعیت منحرف شایسته تقدیر است اما می باید با پیشگیری از تسری چنین تشکیلاتی، مانع از مظلوم نمایی و سوء استفاده این افراد از احساسات پاک مردم نوع‎دوست شد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: جمعیت امام علی شارمین میمندی نژاد جمعیت امام علی شبکه های ضدانقلاب ساواک شارمین میمندی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۵۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر ۵ سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر ۵ سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آواتر 15 ؛ یک شاسی بلند جدید دیگر با زبان طراحی نادر فقیه زاده (+تصاویر)
  • ۱۶۵۰ روستای کردستان تحت پوشش گاز طبیعی قرار گرفتند
  • حکم اسرائیل برای تعطیلی دفتر الجزیره
  • کابینه رژیم صهیونیستی با اجماع رای به تعطیلی الجزیره داد
  • خبرنگار پیشکسوت محلات در حادثه رانندگی جان باخت
  • سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند
  • لزوم تجهیز امامزاده ابراهیم(ع) به سیستم اطفای حریق شبکه ای
  • خدمات رسانی جمعیت هلال‌احمر به حادثه دیدگان شهرک امام زاده ابراهیم
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • پدر مهران غفوریان، ساواکی نبود  (+عکس)