Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا،  سید مهران عالم‌زاده بیان کرد: برای بهسازی و نوسازی بافت تاریخی شهر کرمان، حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: خیابان گلبازخان هم قابلیت پیاده‌راهسازی دارد که البته این امکان باید بررسی شود.

شهردار کرمان گفت: تاکید ما تشخیص کارشناسی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری برای ایجاد محور گردشگری و در نظر گرفتن اولویت‌ها در این زمینه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فود استریت (دکه‌های غذاهای خیابانی) در فضاها و معابر بافت تاریخی نیز فرصتی برای حضور مردم و رونق‌ بافت تاریخی خواهد بود.

عالم‌زاده افزود: استقرار فود استریت‌ها، نیازمند در نظر گرفتن تمهیدات لازم ازسوی پلیس و مستلزم هماهنگی‌های ترافیکی و امنیتی و همچنین در نظر گرفتن مسائل بهداشتی است تا شهر کرمان نیز مانند شهرهای دیگر، این تجربه را داشته باشد.

شهردار کرمان ادامه داد: برای تملک املاک مسیری در پروژه‌های بافت تاریخی، اداره‌کل راه و شهرسازی می‌تواند با در اختیار قرار دادن زمین، شهرداری را همراهی کند.

عالم‌زاده گفت: محوطه‌سازی اطراف قبه سبز توسط اداره ‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری برعهده شهرداری است.

ایجاد سایت موزه و اعتباربخشی به قبه سبز در آینده‌ نزدیک

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمان اظهار کرد: اقدامات خوب و ارزشمند شهرداری در بافت تاریخی، احیای قبه سبز و بازار قلعه‌محمود از موارد مورد تاکید استاندار کرمان است. مشاور مطالعات طرح احیای قبه سبز، باید ملاک‌ها و نگاه میراثی را مدنظر قرار می‌داد.

فریدون فعالی افزود: ایراد گرفتن بر طرح‌های مشاوران در حوزه میراث، دلیلی بر کارشکنی و مانع‌تراشی نیست و در اجرای طرح‌ها، به هیچ‌وجه نباید در هویت و ساختار بنا مداخله کرد و دست برد.

وی بیان کرد: برای احیای قبه سبز، تملک املاک را در دستور کار قرار دادیم؛ زیرا در محوطه مدنظر، سه فصل کاوش باید انجام شود. ضمن آنکه شهرداری هم باید برای ساماندهی محیط اطراف اقدام کند.

فعالی ادامه داد: تعامل هرچه بیشتر و بهتر با شهرداری ضروری است. شهرداری کرمان و اداره‌ کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، برای رونق دادن به بافت تاریخی و ماندگاری آن در اذهان عمومی، باید پروژه‌ای به‌ صورت مشترک تعریف کرده و در مدت ‌زمان مشخص به سرانجام برسانند.

کد خبر 524669 برچسب‌ها استان‌ کرمان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان کرمان صنایع دستی و گردشگری کل میراث فرهنگی بافت تاریخی قبه سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۵۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین سید شهاب الدین حسینی در جلسه مشترک اداره اوقاف و امور خیریه استان با سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گفت: عملی کردن تفاهم نامه مشترک وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در چند بحث تعریف شده که بحث اول مرمت و بازسازی بناهای تاریخی به خصوص مساجد تاریخی، امامزاده‌ها و… می‌باشد که در سطح استان وجود دارد و بالغ بر ۳۰۰ اثر نیز در این حوزه به ثبت ملی رسیده که امید است بتوانیم به صورت مشترک این آثار را مرمت و بازسازی کرده و تحویل مردم و گردشگران دهیم.

وی ادامه داد: بحث دوم برگزاری تورهای گردشگری مذهبی و تعریف مسیرهای گردشگری مذهبی استان است که با توجه به وجود چشم اندازهای مذهبی به ویژه امامزاده‌هایی که در استان وجود دارد بتوانیم این مسیرها و این تورها را به خوبی تعریف کرده و در اختیار گردشگران ورودی استان دهیم‌.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اظهار کرد: بحث سوم راه اندازی موزه وقف، قرآن و کتابت استان آذربایجان شرقی است که برای اولین بار قرار است در سطح کشور انجام شود که با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سازمان اوقاف و امور خیریه استان در محل مسجد کبود تا پایان تابستان سال جاری برنامه ریزی شده تا انجام شده و به پایان برسد.

حجت الاسلام حسینی همچنین پیگیر ثبت جهانی بقعه شیخ شهاب الدین اهری بعنوان اولین باغ مزار ایران شد تا با ثبت آن هم موقوفه احیا شده و هم مجموعه برای گردشگری ایجاد گردد.

حمزه زاده مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان در این جلسه افزود: مولدسازی و استفاده بهینه از بناهای تاریخی موقوفه استان یکی دیگر از موضوعات اساسی است که در این راستا بسته‌های سرمایه گذاری برای پروژه تاریخی استان تعریف شده که در اختیار سرمایه گذاران قرار خواهد گرفت تا تبدیل به یک کاربری‌های فرهنگی گردشگری مرتبط با موضوعات فعالیت حوزه همچون هتل بوتیک، رستوران‌های سنتی و مراکز عرضه محصولات فرهنگی و صنایع دستی استان شوند در این خصوص مصوب شد تا ۵ پروژه از جمله کاروانسرای جمال آباد شهرستان میانه، کاروانسرای الخرج، حمام میلان و حمام شنب غازان به صورت مشترک تعریف بسته شود تا در اختیار سرمایه گذاران قرار بگیرد.

کد خبر 6097646

دیگر خبرها

  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)