Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی اصغر عنابستانی، نماینده مجلس یازدهم در صحن علنی امروز با بیان اینکه کاملاً بدیهی است که کشوری به پهناوری ایران با مدیریت تمرکز گرایانه اداره نمی‌شود، اظهار کرد: باید به سمت سیاست عدم تمرکز و واگذاری اختیارهای مرکز به مدیران محلی برویم.

او ادامه داد: در حال حاضر استانداران به عنوان مدیران اصلی منطقه‌ای کشور و نمایندگان حکومت، کاملاً مسلوب الاختیارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عنابستانی تأکید کرد: در جریان کرونا اگر مدیریت محلی وجود داشت و می‌توانست تصمیم بگیرد، کشور با تبعات بسیار کمتری از موضوع عبور می‌کرد، اما متأسفانه به طور کامل اختیارهای استانداران گرفته شد و وزیر باید در این باره حساس باشد و از مدیرانش حمایت کند.

نماینده مجلس یازدهم اظهار کرد: اینکه استانداری مانند استاندار خراسان رضوی کوچکترین تصمیمی نتواند بگیرد و حتی حق تعطیلی یک روزه استانش را نداشته باشد، بسیار ضعف بزرگ برای وزارت کشور و ساختار اداره کشور است.

او ادامه داد: شهرداری‌ها به حالشان رها شده‌اند و در شهرهای کوچک در پرداخت حداقل هزینه‌های اداره خودشان مانده‌اند و صدایشان به کسی نمی‌رسد.

عنابستانی افزود: شهرداری‌ها تجهیزات مناسب ندارند و کل بار حمل و نقل شهرهای بزرگ هم به دوش خودِ شهرداری است و دولت  سال‌هاست که سهم خودش را نمی‌پردازد.

او با بیان اینکه در مقابل بحران به شدت بی دفاع شدیم، اظهار کرد: کمترین تدبیر بحرانی وجود ندارد و تجهیزات شهرستان‌ها بسیار فرسوده است. حدود ۲ماه از سیل گذشته  است و هیچ اقدام موثری برای مقابله و پرداخت خسارت و جبران خرابی‌ها شکل نگرفته است.

نماینده مجلس یازدهم بیان کرد: اخیراً آقای عرف، معاون سیاسی ابلاغ کرده است که هیچ تغییری در حوزه مدیران صورت نگیرد و تغییر ممنوع است؛ این ابلاغ بر چه مبنایی است؟ اگر فرماندار و مدیر ضعیف است، چرا نباید تغییر کند؟ در حالیکه اراده ملت بر عوض کردن چرخ حرکت ملت است.

عنابستانی گفت: آقای رئیس جمهور گفته است که آماده تعامل با مجلس هستیم، تعامل دو سویه است و باید دو طرفه باشد.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس یازدهم وزارت کشور رحمانی فضلی وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۶۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت ضعف‌هایش را انکار نکند، گفت: مهمترین ضعف دولت این است که نتوانست از افراد خیلی قوی استفاده کند درحالی که برای حل مشکل نیاز است به سراغ افراد توانمند برویم.

مهدی باقری در گفت و گو با خبرنگار شفقنا در رابطه با عملکرد دولت در مهار تورم، اظهار داشت: ما نمی گوییم عملکرد دولت صد در صد رضایت بخش بود اما ارزیابی بنده از عملکرد اقتصادی دولت در سال ۱۴۰۲، این است که پای کار آمد و عزم جدی داشت اما در همین حد که می بینیم، موفق بود.

وی با اشاره به موانع تحقق اهداف دولت، گفت: دولت باید عزم جدی برای تحقق اهدافش داشته باشد لذا باید به سراغ تقویت کابینه اش برود اما این به معنای تغییر نیست؛ ما لزوما به دنبال مچ گیری و تغییر وزرا نیستیم بلکه دولت باید بُعد مسوولین اجرایی را به هر طریقی تقویت کند.

نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت خودش باید ضعف هایش را بازگو کند و آنها را انکار نکند؛ مهمترین ضعف دولت این است که نتوانست از افراد خیلی قوی استفاده کند درحالی که برای حل مشکل نیاز است به سراغ افراد توانمند رفت. نماینده ها با مداخلات در انتسابات، اثرهای منفی گذاشتند اما خود دولت هم جدی نبود و به نظر من آقای رییسی جدیت لازم در یافتن و آوردن افراد قوی به عرصه اجرایی کشور را، نداشت.

آقای باقری بیان کرد: در حوزه اقتصادی کشور، انتظار داشتیم که دولت پهلوان ها را روی کار بیاورد اما این اتفاق رخ نداد این انتقاد هم لزوما در سطح وزرا نیست؛ بلکه از رأس قوه مجریه تا سطوح پایین‌تر در شهرستان ها هم، اولویت این نبوده که تیم های اقتصادی تقویت شود و حضور افراد قوی را شاهد نیستیم.

وی اظهار داشت: پیش بینی من از آینده این است که قطعا روزهای بهتر اما چالش های بیشتری هم خواهیم داشت؛ کشور ما به لحاظ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و … در بَعد بین المللی و حتی داخلی، با مشکلاتی مواجه است؛ درواقع رقابت سیاسی و اجتماعی خوب است اما بعضا رویکرد منفی پیدا کرده و به ضرر مردم تمام می شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • تقاضای بررسی لایحه توسعه سواحل مکران اعلام وصول شد
  • هشدار نمایندگان استان تهران به وزیر کشور
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • خبر خوب برای مستاجران ؛ اجاره‌بها زیاد ممنوع !
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست
  • طالبان: سه کشور همسایه زمینه داعش در منطقه را فراهم کرده‌اند