Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: هر نوع بدن دردی که علت آن مشخص نباشد، هر نوع تب (حتی ۳۷ درجه)، هر نوع لرز و آب ریزش بینی مشکوک به کرونا تلقی شوند.

دکتر مهدی حق دوست در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب اظهار کرد: هر فردی که علایمی مانند خستگی بدون علت و آبریزش بینی دارد، باید از ماسک استفاده کرده و فاصله را رعایت و بررسی کند تا اثبات شود که این علایم مربوط به کرونا نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: علایم بیماری در طول هفته‌های گذشته بسیار تغییر کرده، اما الگوی مرگ و میر تغییری نکرده است.

وی متذکر شد: بر خلاف تصور عموم که فکر می‌کنند ویروس، ضعیف‌تر شده، فقط رفتار ویروس تغییر کرده است و بیماران بیشتر با علایم گوارشی مانند اسهال مراجعه می‌کنند.

حقـدوست گفت: با توجه به قرار گرفتن در آستانه فصل گرما بسیاری از بیماران تصور می کنند که دچار اسهال عفونی فصل گرما شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: درصد زیادی از بیماران فقط یک روز دچار آبریزش بینی، درد بدن و تب و لرز می‌شوند و آن را با سرما خوردگی معمولی اشتباه می‌گیرند، در حالی که این علایم کرونا بوده و مبتلایان ممکن است تا ۲۰ روز این بیماری را به اطرافیانشان منتقل کنند.

این متخصص بیماری‌های عفونی اضافه کرد: بیماران زیادی به ما مراجعه می‌کنند که چند روز قبل دچار تب و لرز کوچکی شده و آبریزش بینی داشته‌اند، اما الان حالشان خوب است، این علایم مربوط به کرونا هستند.

وی متذکر شد: بیماری به شدت مسری است و حتی اگر مبتلایان علایم خفیفی داشته باشند، پدر و مادرها و افراد مسن بسیار در خطر هستند.

وی افزود: رفتار ویروس به تازگی به قدری موذیانه است که از تنگی نفس و سرفه‌های شدید به سمت علایم خفیف سرماخوردگی تغییر پیدا کرده است.

حقدوست در ادامه در پاسخ به این که ۳۰ الی ۴۰ درصد بیماران دچار تب بسیار خفیفی می‌شوند، اظهار کرد: بیش از ۶۰ درصد بیماران تب نداشتند و تب سنجی به تنهایی برای تشخیص کرونا کافی نیست. نمی‌توان گفت که تمامی بیماران کرونایی تب و لرز دارند.

حقدوست اظهار کرد: رفتار تمامی ویروس‌ها به گونه‌ای است که هنگام انتقال از یک انسان به انسان دیگر رفتارشان تغییر و جهش پیدا می‌کنند، به عنوان مثال در اسفند ماه تنها دو درصد افراد دچار از دست دادن حس بویایی و چشایی می‌شدند، اما هم اکنون ۳۰ الی ۴۰ درصد بیماران با کاهش حس چشایی و بویایی مواجه هستند.

وی در خاتمه بیان کرد: هر فرد مبتلا در صورت عدم استفاده از ماسک می‌تواند در طول یک هفته حداقل ۲۰ نفر را آلوده به کرونا کند.

لینک کوتاه: asriran.com/00355J

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بدن درد کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۶۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد تاغزار‌های استان سمنان دچار آفت است

سفیدک و شپشک تاغ نوعی بیماری انگلی است و موجب خشکیدن تدریجی درختان می‌شود و هرس درختان آلوده تنها راه مقابله با برخی بیماری‌های درختان از جمله این انگل است.

برای مبارزه با آفت شپشک و سفیدک، درختان آلوده کف بر شده و پس از مدتی درختان دوباره جست زنی کرده و منطقه با درختان جوان و سالم تاغ احیا می‌شود و چوب درختان قطع شده در صنایعی مانند تهیه سرکه چوب برای تقویت اراضی کشاورزی و باغی، تولید پودر برای استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی و صنایع تولید آجر و سفال ساختمانی استفاده می‌شود.

رییس اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری سمنان گفت: برخی آفت‌های موجود در طبیعت مفید هستند و مبارزه شیمیایی با یک نوع آفت مضر می‌تواند موجب از بین رفتن آفت‌های مفید شود، بر همین اساس بهترین روش مبارزه با آفت‌های تاغ استان سمنان در دست پیگیری است.

حمیدرضا عبدوس ادامه داد: روش مبارزه با آفت‌ها در طبیعت مهم است و نمی‌توان برای از بین بردن یک گونه مضر آفت بدون بررسی تمام جنبه‌ها به سمپاشی اقدام کرد، چرا که با از بین رفتن آفت‌های مفید، زمینه طغیان بسیاری از آفت‌های مضر فراهم می‌شود.

وی اضافه کرد: دخالت کمتر در طبیعت راهکار مهم و موثر در حفظ توازن طبیعت است و با توجه به محدودیت‌هایی که در استفاده سموم شیمیایی برای نابودی آفت‌ها در طبیعت وجود دارد، راهکار‌های زیستی و مکانیکی برای مبارزه پیگیری می‌شود.

به گفته این مسئول، آفت‌های مفید و مضر همواره در طبیعت وجود دارند و زمانی که گیاه قوی باشد قادر به دفع آفت‌های مضر است و زمانی که تضعیف شود، آفت بر آن غلبه می‌کند.

وی اظهار کرد: تغییرات اقلیمی، گرمایش زمین و خشکسالی و کاهش بارندگی از عوامل مهم در تضعیف گیاه و مغلوب شدنش در مقابله با آفت است.

رییس اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: ملخ کوهان‌دار از دیگر آفت‌های تاغزار‌ها محسوب می‌شود که اکنون تاغزار‌های رضا آباد خارتوران شاهرود درگیر این آفت است و مبارزه زیستی برای از بین بردن آفت در حال اجراست.

بهترین زمان مبارزه با ملخ کوهان‌دار مرحله پورگی است، چرا که حشره فاقد قدرت پرواز و زمینه لازم برای مبارزه با این ملخ‌ها فراهم است، پوره‌های ملخ کوهان‌دار تاغ در فصل بهار از کپسول‌های تخم گذاری شده در داخل ماسه‌های بادی بیرون آمده و موجب از بین رفتن و خشکیدن گیاه می‌شود که به منظور جلوگیری از نابودی مرتع، هر ساله در فصل بهار در صورت مشاهده کانون‌های آلوده به سرعت اقدامات لازم برای مبارزه با آنها صورت می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • نجات پسر ۶ ساله که دچار غرق شدگی شده بود
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • ۴۰ درصد تاغزار‌های استان سمنان دچار آفت است
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • موراتا: خیلی‌ها بهتر از من بودند که حالا نیستند