Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی در نامه‌ای به جوانان آمریکایی ضمن اعلام همبستگی با آنان خواستار توجه به ریشه‌های اتفاقات اخیر و نیز عملکرد نظام آمریکا در سایر موضوعات شدند.

به گزارش حوزه تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، جمعی از دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی با همکاری سازمان بسیج دانشجویی در نامه‌ای به جوانان آمریکایی ضمن حمایت از تظاهرات ضد نژادپرستانه‌ و اعلام همبستگی با آنان، تاکید کردند: امروز باید روشن شود آنانی که راه نفس بر شهروندان خود می‌بندند، پس چه بلایی بر سر مردم مظلوم سایر نقاط جهان از ویتنام گرفته تا عراق، سوریه، یمن و افغانستان می‌آورند که حاصلی جز ناامنی در این کشورها به دنبال نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن نامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

چند روزی است که یکی دیگر از زخم‌های کهنه جامعه ایالات متحده سر باز کرده است، درحالی که مردم این کشور خواستار پایان نژادپرستی سیستماتیک حکومت ایالات متحده هستند؛ ماشین خشن این نظام در حال زیر گرفتن انسان‌هاست و رو به سرکوب مردم خود آورده است.

امروز باید از عملکرد این نظام سؤال کرد؛ نظامی که ادعای دفاع از ارزش‌های انسانی داشته و دیگر کشورها را به بهانه دوری از این ارزش‌ها محکوم می‌کند؛ اما خود کوچک‌ترین بویی از آن نبرده است. از این حکومت که ادعای حقوق بشر داشته و برای دیگران نسخه حقوق بشر می‌پیچد و به این بهانه در دیگر کشورها دخالت می‌کند، باید پرسید که آیا حق زنده ماندن و زندگی کردن جزء حقوق بشر نیست؟

این نظام در حالی خود را مروج برابری انسان‌ها از همه نظر می‌داند و کشورهای دیگر را به بهانه تبعیض بین افراد مورد فشار قرار می‌دهد که نژادپرستی یکی از خصوصیات بارز آن می‌باشد.

حکومتی که خود را داعیه‌دار آزادی در دنیا می‌داند؛ در حالی که بی‌رحمانه به سرکوب اعتراضات مردم خود می‌پردازد، تعداد بازداشتی‌های آن در اتفاقات اخیر از ده هزار تن گذشته است و از تعداد کشته‌شدگان آماری در دست نیست.

رئیس جمهور امریکا سرکوب کردن معترضان کشورش به فجیع‌ترین شکل ممکن را حق طبیعی کشور برای بازگرداندن آرامش می‌داند؛ حال آن که همواره سعی کرده است آتش اعتراضات سایر کشورها را برانگیزد و کوچک‌ترین برخوردی با معترضان را محکوم ‌کند.

امروز باید نقاط تاریک این حکومت را روشن کرد. رژیمی که از میان خون‌های بر زمین ریخته‌شده سرخ‌پوستان متولد شد و با بهره کشی و برده‌داری سیاه پوستان رشد کرد و سال‌هاست با بهانه‌های واهی به کشورهای دیگر دست‌درازی کرده، استقلال و حقوق مردم آن‌ها را زیر پا گذاشته و سبب مرگ میلیون‌ها انسان گردیده است.

امروز باید روشن شود آنانی که راه نفس بر شهروندان خود می‌بندند، پس چه بلایی بر سر مردم مظلوم سایر نقاط جهان از ویتنام گرفته تا عراق، سوریه، یمن و افغانستان می‌آورند که حاصلی جز ناامنی در این کشورها به دنبال نداشته است.

تصویری که این روزها از توحش پلیس آمریکا دست به دست می‌شود، در واقع از گذشته در نقاط مختلف جهان تکرار شده و زانوی ظلم این زورگویان، گلوی هزاران کودک، زن و مرد مظلوم را فشرده و توان نفس کشیدن را از آنان سلب می‌کند.

ریشه‌های این خشونت کثیف آنجایی است که این ظالمان نفع و ضرر خود را معیار خوبی و بدی جلوه می‌دهند و ارزش‌های انسانی و اخلاقی نادیده گرفته می‌شود.

امروز ما با نظام و مبانی فکری‌ای مواجه هستیم که آینده جهان را از آن خود می‌داند؛ درحالی که هنوز برای مردم خود، حق یکسانی برای زندگی قائل نیست.

امروز شاهد ناکارآمدی تمدنی غرب و نظام سرمایه‌داری برای پاسخ گویی به نیازهای انسان هستیم، تمدنی که برخلاف ادعایش، نتوانسته نیازهای مادی انسان را برطرف کند؛ و انسان‌ها را مانند کالا بر اساس سود و زیان می‌سنجد. ناتوانی و چگونگی برخورد با ویروس کرونا بر این موضوع شهادت می‌دهد.

امروز شاهد بروز بحران هویتی هستیم که از ناتوانی در پاسخ به نیازهای انسان نشأت می‌گیرد. تلخی این حوادث دوچندان خواهد بود؛ اگر لزوم ایجاد تغییر در این نظرات و مبانی درک نشود. بدون شک ما نیازمند جستجوی مکتبی هستیم که انسان‌ها را بر اساس فضیلت‌های آن‌ها بسنجد؛ نه رنگ پوست‌شان.

هر زمان که انسان‌های حق طلب به میدان آمده‌اند و مبارزه را به جای پذیرش ظلم در پیش گرفته‌اند، ظلم همواره محکوم به شکست بوده است. این مبارزه تا هر زمان که کوچک‌ترین ظلمی در جهان باشد، ادامه خواهد یافت و باور ما این است که هیچ حکومتی با ظلم پایدار نخواهد ماند.
چه کسی می‌تواند قدرت جوانان برای تحول و پیشرفت را انکار کند که قطعاً تغییر امروز و ترسیم آینده‌ای روشن در دست جوانان است.

ما دانشجویان ایرانی ضمن اعلام همبستگی با جنبش مردم ایالات متحده اعلام می‌کنیم آیا وقت آن نرسیده که خود را از بند این موجودات انسان‌نما برهانیم، دیوارها را بشکنیم و دست در دست یکدیگر به اصل خویش بازگردیم؟

به امید روز پیروزی نهایی حق و حکومت مستضعفان بر زمین.

گفتنی است دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی می‌توانند جهت امضای این نامه به وبسایت هسته بین‌الملل سازمان بسیج دانشجویی با آدرس اینترنتی iccbso.ir/us-youth مراجعه کنند.

انتهای پیام/
 

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان آمریکا حقوق بشر جوانان انسان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۷۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، در این دیدار دبیرکل فدراسیون جهانی سپک تاکرا با ابراز خوشحالی از فراهم شدن فرصت دیدار با وزیر ورزش و جوانان اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران نقش بسیار مهمی در توسعه این رشته در آسیا داشته و تلاش‌ها و همکاری‌های رئیس انجمن سپک تاکرا با مسوولان بین المللی این رشته قابل تقدیر است.

حلیم بن قادر در ادامه سخنانش نقش تاثیرگذار ایران در ورزش جهان به ویژه کشورهای اسلامی را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: ایران به عنوان کشوری بزرگ و با دیدگاه‌های مهم در ورزش جهان بسیار تاگذار بوده به طوریکه هم اکنون بسیاری از کشورها از ایران الگو برداری می‌کنند.

وی افزود: نگاه ویژه جمهوری اسلامی ایران به ورزش زنان، ورزش کشورهای مسلمان را نیز تحت تاثیر قرارداده و هم اکنون بسیاری از این کشورها، پوشش اسلامی زنان ورزشکار ایرانی را برای ورزشکاران زن خود برگزیده‌اند.

رییس فدراسیون آسیایی سپک تاکرا همچنین به مسابقات جهانی این رشته در کوالالامپور اشاره کرد و از وزیر ورزش و جوانان دعوت کرد به عنوان میهمان ویژه در اختتامیه این رویداد حضور پیدا کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش پیشرفت ایران در حوزه زیر ساخت‌ها و امکانات ورزشی را مورد توجه قرار داد و پیشنهاد راه اندازی آکادمی جهانی سپک تاکرا در ایران را مطرح کرد.

در ادامه وزیر ورزش و جوانان با اشاره به برگزاری مسابقات زیر ٢٣ سال آسیا در ٢٢ مرداد با حضور ١٢ کشور در ایران گفت: امیدوارم میزبانی خوبی برای ورزشکاران حاضر در این رویداد مهیا کنیم.

در ادامه کیومرث هاشمی پیشنهاد کرد که نشست هیات رئیسه کنفدراسیون جهانی در حاشیه برگزاری مسابقات زیر ٢٣ سال آسیا در ایران برگزار شود.

وی در ادامه با بیان اینکه ایران از زیر ساخت‌های مناسب برای میزبانی رویدادهای بزرگتر نیز برخوردار است اظهار داشت: این آمادگی وجود دارد تا مسابقات جهانی این رشته را در ایران میزبانی کنیم.

کد خبر 6096623

دیگر خبرها

  • بیداری دانشگاهیان آمریکا حاصل رسوایی رژیم صهیونیستی است
  • حضور پلیس، نتوانست به تظاهرات دانشجویان پایان دهد
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی + ویدئو
  • ۵۱ میلیون ایرانی گواهی‌نامه رانندگی دارند
  • مد خوب، مد بد!
  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است
  • واکنش معاون رئیسی به پذیرش دانشگاهیان آمریکایی