Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@07:43:35 GMT

جریمه در انتظار سوزانندگان کاه و کلش مزارع برنج

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۸۷۶۶۱

جریمه در انتظار سوزانندگان کاه و کلش مزارع برنج

ایسنا/گیلان رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لنگرود گفت: با سوزاندن پسماند کشاورزی برخورد قانونی صورت می گیرد.

امین نجات در گفت و گو با خبرنگاران از صدور دومین حکم محکومیت برای متخلفین سوزاندن کاه و کلش خبر داد و افزود: فردی که در فصل زراعی گذشته به جرم آتش زدن کاه و کلش تحت پیگرد قضایی گرفته بود، به جریمه پنجاه میلیون ریالی محکوم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجات با اشاره به اینکه در هفته جاری این دومین حکم صادر شده برای افرادی است که اقدام به آتش زدن بقایای گیاهی ناشی از فعالیت کشاورزی می کنند گفت: یک کشاورز متخلف دیگر نیز به جریمه بیست میلیون ریالی محکوم شده است.

وی تصریح کرد: بر اساس یک باور غلط، برخی کشاورزان به دلیل ناآگاهی هنوز مبادرت به سوزندان ضایعات برنج یا همان کاه و کلش برای از بین بردن آفات می کنند، این در حالیست که نه تنها حاصلخیزی خاک شالیزار را کاهش می دهند، بلکه دود ناشی از سوزندان کاه و کلش موجب آلودگی محیط زیست، تشدید بیماری های قلبی، تنفسی و ریوی شهروندان و نارضایتی مسافران می شود.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لنگرود از کشاورزان تقاضا کرد با نزدیک شدن به آغاز برداشت محصول برنج در شالیزارهای لنگرود از هر گونه سوزاندن بقایای کشاورزی به شدت اجتناب کنند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آتش زدن کاه و کلش جريمه کاه و کلش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۷۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود

ایسنا/البرز نماینده ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی گفت: طی سال‌های گذشته قرار بود برخی لکه‌های صنعتی در نواحی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شوند که این اتفاق تاکنون نیفتاده است.

علی حدادی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه سال‌های سال است که تولید کنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی در سه شهرستان نظرآباد، طالقان و چهارباغ فعالیت دارند ولی آن طور که باید و شاید از آنها نشده است.

وی با بیان اینکه این فعالان امروز برای توسعه واحد تولیدی و صنعتی خود با مشکل مواجه هستند، توضیح داد: ما جلسات و پیش نویس مصوباتی با وزیر قبلی و فعلی صمت داشته‌ایم تا وضعیت این واحدها در البرز تغییر کند.

وی افزود: بر این اساس قرار بود برخی لکه‌های صنعتی در نواحی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شوند که این اتفاق تا کنون نیفتاده است.

این مسئول اظهار کرد: امسال که سال جهش تولید است، حمایت از واحدهای صنعتی و فعالان اقتصادی در اولویت دولت و مجلس قرار دارد.

حدادی تاکید کرد: با حمایت از این واحدها شاهد رقابتی شدن فرایند تولید و از طرفی بالا رفتن کیفیت محصولات و کالاهایی داخلی خواهیم بود.

وی گفت: برخی واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرستان‌های طالقان، ساوجبلاغ، نظرآباد و چهارباغ بیش از دو دهه است که فعالیت دارند و متاسفانه چون نگاه جامع و متقنی به آنها نشده از توسعه بازمانده‌اند.

نماینده ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس در پاسخ به اینکه آیا پیوست‌های زیست محیطی در تبدیل این لکه‌ها به شهرک صنعتی رعایت خواهد شد یا باید منتظر تکرار تجربه تلخ شهرک بهارستان باشیم؟ گفت: توسعه و اشتغالزایی در اولویت دولت قرار دارد.

وی در پاسخ به اینکه گفته می‌شود تبدیل این لکه‌ها به شهرک صنعتی به محیط زیست و اراضی ملی به ویژه در محدوده تالاب صالحیه آسیب وارد می‌کند، گفت: تالاب صالحیه تالابی نقطه‌ای است و در برخی ماه‌های سال آب دارد و محیط زیست باید زیرساخت‌های لازم را در این محدوده ایجاد کند.

حدادی اظهار کرد: من انتقاد جدی به رییس محیط زیست کشور و مدیرکل محیط زیست البرز دارم چون به هیچ وجه نمی‌توانیم بپذیریم که در مسیر توسعه تولید موانعی ایجاد شود و باید به سمتی پیش برویم که با رعایت ساختارهای محیط زیستی تولید هم رونق بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شکارچی کل وحشی در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد
  • نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • حبس و جریمه نقدی در انتظار فروشندگان امتیاز طرح نهضت ملی مسکن
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • آب سد سفیدرود رهاسازی شد