Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه تولید کنندگان مرغ تخم‌گذار استان تهران گفت: تولید کنندگان تخم مرغ را به قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار می‌فروشند و زمانی که پای این محصول به بازار می‌رسد افزایش قیمت پیدا

به گزارش خبرنگار اقتصاد خبرگزاری فارس، کاربران «فارس من» در اعتراض به گرانی تخم‌مرغ تقاضا کردند که این مسئله پیگیری شود، خبرنگار فارس برای پیگیری موضوع با ناصر نبی‌پور رئیس اتحادیه تولید کنندگان مرغ تخم‌گذار استان تهران گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نبی زاده گفت: قیمت تخم مرغ در بازار افزایش یافته است زیرا متولیان تنظیم بازار قادر به کنترل قیمت نیستند و گرنه قیمتی که از تولید کنندگان خریداری می‌کنند در همان محدوده مصوبه ستاد تنظیم بازار است.

رئیس اتحادیه تولید کنندگان مرغ تخم‌گذار استان تهران افزود: هر شانه تخم‌مرغ درب مرغداری به قیمت 19 هزار تومان قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار عرضه می‌شود اما زمانی که پای این محصول به بازار می‌رسد قیمت آن افزایش پیدا می‌کند که مسبب آن تولید کننده نیست که با همین قیمت فروش تولید کنندگان تخم مرغ در هر کیلو 2300 تومان ضرر می‌کنند، چرا که قیمت تمام شده تولید به علت گرانی نهاده بالاست. 

رئیس اتحادیه تولید کنندگان مرغ تخم‌گذار استان تهران همچنین گفت: قیمت هر کیلو تخم‌مرغ درب مرغداری 7740 تومان به فروش می‌رسد.

به گزارش فارس، پس از لغو شدن قانون انتزاع(تمرکز وظایف بازرگانی کشاورزی در وزارت جهاد) تنظیم بازار محصولات کشاورزی از وزرات جهاد منفک و به وزارت صمت برگشت.

وی در پاسخ به این سؤال که دلیل گرانی قیمت تخم‌مرغ طی یکی دو هفته گذشته چیست، گفت: مرغداران سویای 2450 تومان نرخ مصوب را به قیمت 7 هزار تومان و ذرت مصوب 1350 تومان را 2600 تومان در بازار آزاد خریداری می‌کنند که تقریبا دو سه برابر قیمت است و اینها قیمت تمام شده را افزایش می‌دهد.

وی همچنین گفت: بانک مرکزی برای واردات نهاده‌ها ارز نمی‌دهد بنابراین تولید کنندگان مجبور هستند بیش از 70 درصد نیاز خود را از بازار آزاد به چندین برابر تهیه کنند.

رئیس اتحادیه تولید کنندگان مرغ تخم‌گذار استان تهران گفت:‌جیره اصلی خوراک مرغ ذرت و سویاست که 80 درصد کل جیره غذایی را تشکیل می‌دهد اما این محصولات در بازار بسیار گران است.

رئیس اتحادیه تولید کنندگان مرغ تخم‌گذار استان تهران با بیان اینکه گرانی قیمت نهاده‌ها باعث بالا رفتن قیمت تمام شده تولید شده است، گفت: با این حال تولید کنندگان همچنان به قیمتی که در ستاد تنظیم بازار مصوب کرده، پایبندند اما متولیان بازار قادر به کنترل قیمت نیستند.

نبی‌پور با بیان اینکه قیمت تمام شده تولید افزایش یافته است، گفت:‌محصول متیونین(ریزمغذی) که کیلویی 24 هزار تومان بود به صد هزار تومان رسیده است و قیمت واکسن هم 5 برابر شده است.

*تولید تخم مرغ 20 درصد کاهش یافته است

نبی‌پور در پاسخ به اینکه آیا گرمای هوا باعث کاهش تقاضا شده است، گفت: در فصل گرم هم میزان تقاضا برای تخم مرغ کم می‌شود و هم میزان تولید کاهش می‌یابد بنابراین باید بیشتر مسئولان در این موارد مدیریت داشته باشند.

وی افزود: در حال حاضر به دلیل کمبود نهاده میزان تولیدات هم از نظر کمی و هم از نظر وزنی کاهش یافته است.

رئیس اتحادیه تولید کنندگان مرغ تخم‌گذار استان تهران با بیان اینکه جیره سویا باعث افزایش وزن تخم‌مرغ می‌شود گفت:‌ به دلیل کم بودن آن وزن تخم‌مرغ‌ها کم شده به طوری که در هر کارتن تخم مرغ یک کیلوگرم وزن کاهش یافته است.

نبی‌پور گفت: پیش‌بینی می‌شود به دلیل کمبود نهاده در کل کشور 20 درصد تخم‌مرغ کاهش یافته باشد. 

به گزارش فارس قیمت هر شانه تخم مرغ در بازار تهران به 26 هزار تومان رسیده که 2 هفته پیش 19 هزار تومان و حتی 16 هزار تومان بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تخم مرغ ذرت اقتصاد استان تهران ستاد تنظیم بازار قیمت تمام شده کاهش یافته هزار تومان تخم مرغ نبی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۹۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع

ایتنا - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.
هر چند توسعه زیرساخت‌های حوزه تلفن سیار نیازمند نصب دکل‌های تلفن همراه در نقاط مختلف شهرهاست، اما هنوز هم بسیاری از مردم بر این باورند که این دکل‌ها دارای تشعشعات مضری برای بدن هستند و آنها را عامل بروز برخی بیماری‌ها مانند سرطان می‌دانند.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، تشعشعات موبایل و مخاطرات آن سال‌هاست علی رغم توضیحات مسئولان از جمله دغدغه‌های مردم بوده اما بنابر گفته کارشناسان هنوز آسیب های ناشی از امواج یا تشعشعات فناوری هایی مانند تلفن همراه هنوز در دنیا به یک اجماع واحد نرسیده‌اند و شاید نیاز است سال‌ها بگذرد تا مشخص شود آنتن‌های نزدیک به منزل اشخاص تأثیری داشته است یا خیر؟ ولی به صورت کلی توصیه می‌شود قشر آسیب‌پذیر جامعه مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار از این نوع تشعشعات دور باشند؛ به همین دلیل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی کشور (رگولاتوری) بر اساس وظایف خود، در همکاری با سایر سازمان‌های متولی در این حوزه مانند سازمان انرژی اتمی ایران، به طور مستمر تشعشعات آنتن دکل‌ها را به سه روش اندازه‌گیری می‌کند.

در این راستا محمد شمسایی- مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی بر لزوم اطمینان از استاندارد تشعشعی تلفن همراه تأکید کرده است.

شمسایی در این زمینه تشریح کرد: معمولا برای خرید یک گوشی تلفن همراهِ جدید به بِرند، مدل، سیستم عامل، قیمت، امکانات، زیبایی، و غیره از آن توجه می کنیم؛ اما توصیه بهداشت الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.  

موضوعی که امیر محمدزاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - هم به آن اشاره و گفته است: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • تبعات سیاست ارزی غلط بانک مرکزی/ از «تنبیه صادرکنندگان» تا «کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی»
  • وزارت جهاد تذکر گرفت؛ جلوگیری از صادرات جهت تنظیم بازار ممنوع است
  • جلوگیری از صادرات کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • تنظیم بازار در تحقق ابر پروژه مردمی دولت سیزدهم تاثیر گذار است
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • قیمت حبوبات از خرداد کاهشی می‌شود
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع