Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن جعفری روز چهارشنبه در سومین جلسه ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس خراسان رضوی افزود: تنها راه ادای دین به ایثارگران، انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل های سوم و چهارم انقلاب است که اکنون با اما و اگرهای جنگ تحمیلی مواجه شده‌اند.

وی ادامه داد: امسال در چهلمین سالگرد دفاع مقدس باید بتوانیم از همه ابزارها و توانائیهای محلی و بومی در مرکز و شهرستانها در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و انعکاس خدمات و رشادتهای ایثارگران در دوران جنگ و دفاع مقدس بهره‌گیری کنیم و امسال خود رزمندگان عزیز و خانواده های شهدا به صورت خاصتر می توانند فعالیت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی گفت: جامعه و نسل کنونی به اسناد و خاطرات جنگ نیاز دارد و اعضای ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس استان می توانند نقش ویژه ای در این رابطه ایفا کنند از این رو از همه دستگاههای عضو ستاد انتظار داریم تا پایان سال حداقل با انتشار برخی محتواها و ترویج بخش اندکی از فرهنگ ایثار و شهادت، بخش ناچیزی از دین خود را در برابر شهدا و ایثارگران ادا کنند.

جعفری پیروی محض مردم از فرمایشات امام خمینی(ره) را ویژگی بارز دوران دفاع مقدس و عامل کسب پیروزیها در آن دوران دانست و گفت: در آن دوران هشت ساله همه مردم در قالب بسیج به دنبال کمک به جنگ در ابعاد مختلف بودند و هر که هر چه می‌توانست برای پشتیبانی همه جانبه جنگ داد امسال هم باید همه تلاش کنیم این خدمات به تصویر کشیده شود و فرهنگ ماندگار جنگ از این طریق در اختیار نسلهای آینده قرار گیرد.

وی خودباوری و اتکای به خود را درس دیگر دفاع مقدس دانست و افزود: تحریم هایی که در آن دوران حتی در حوزه تولید فشنگ وجود داشت موجب شد در بخش دفاعی به خود آییم و با همان جوانان به خودکفایی برسیم و اکنون نیز تولیدات خود را صادر می کنیم و همان تحریم های دیروز باعث بالندگی امروز ما شد.

معاون استاندار خراسان رضوی گفت: در آن دوران تنوع جنگ افزارهای رژیم بعث عراق نشان دهنده حمایت و جانبداری همه قدرتهای غرب و شرق در آن جنگ نابرابر بود با این وجود همه در جبهه از هم سبقت می گرفتند تا در صحنه حضور یابند و الان هم در حوزه اقتصادی در مضیقه فراوان هستیم و نیاز داریم امروز نیز مدیران مانند دوران جنگ در صف نخست قرار بگیرند و به این فرهنگ تمسک کنند و در خدمات رسانی از سایر آحاد مردم سبقت بگیرند و اینها همه فرهنگهای غنی و زنده دفاع مقدس است و امیدواریم همه بتوانیم به این فضا بپردازیم.

جعفری افزود: دستورالعملها در حوزه چهلمین سالگرد دفاع مقدس بومی سازی برنامه هاست، در چهلمین سالگرد با وجود کرونا و مسائل و محدودیتهای موجود برنامه ها باید فراتر از یک هفته و در طول سال برگزار شود و برنامه های امسال باید بسیار گسترده تر از گذشته و با نمود بیشتر برپا شود.

وی ادامه داد: مطابق اختیارات شورای اطلاع رسانی خراسان رضوی یک درصد بودجه ذکر شده در ردیف مربوطه در اختیار دستگاهها بابت چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس قرار خواهد گرفت.

همچنین برخی دیگر از اعضای ستاد که در این جلسه حضور داشتند و یا از طریق ویدئو کنفرانس از شهرستانها با جلسه ارتباط داشتند به بیان عملکرد گذشته و برنامه های خود در ایام باقی سال پرداختند.

برچسب‌ها جنگ تحمیلی دفاع مقدس هفته دفاع مقدس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جنگ تحمیلی دفاع مقدس هفته دفاع مقدس جنگ تحمیلی دفاع مقدس هفته دفاع مقدس چهلمین سالگرد دفاع مقدس فرهنگ ایثار خراسان رضوی آن دوران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۹۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، اختتامیه سومین جشنواره ملی «افتخار من» ویژه بیان خاطرات همسران، فرزندان و نوادگان پیشکسوتان دوران دفاع مقدس از ایثارگری و حماسه‌آفرینی‌های آن دوران در سالن قصر شیرین موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

این اختتامیه با حضور امیر سرتیپ نبی سهرابی جانشین رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، سردار سرتیپ پاسدار نادر ادیبی مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، حجت‌الاسلام والمسلمین حیدر مصلحی رییس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس، سردار سرتیپ دوم پاسدار مهدی امیریان رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج پژوهش‌های دفاع مقدس کشور، سردار علی‌اصغر محسن‌شیخی جانشین مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، حجت‌الاسلام والمسلمین سید جعفر طباطبایی رییس عقیدتی سیاسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همراه بود.

در ابتدای اختتامیه سومین جشنواره ملی «افتخار من» سردار ادیبی گفت: یکی از وظایف بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس معرفی حماسه‌های جاودان دوران دفاع مقدس برای نسل حاضر و بعدی است. رسالت بزرگی که بر دوش ما نهاده شده این است که تلاش کنیم آنچه به دفاع مقدس تعلق دارد، به نسل جوان منتقل شود. دورانی را پشت سر گذاشته‌ایم که همه دنیا برابر ما قد علم کرده بودند و مجاهدان خدا سد راهشان شدند و موفقیت‌های پی در پی را در دفاع مقدس برای کشور به یادگار گذاشتند. ملت ایران در دفاع مقدس ثابت کرد توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد و این اقتدار نشات گرفته از تربیت دینی و اسلامی است.

وی افزود: جهاد در دفاع مقدس مظهر توانایی ملت ایران بود و شخصیت‌هایی در آن بُرهه خلق شدند که سزاوار معرفی شدن به نسل فعلی و آینده هستند. شناخت زحمت‌های جانبازان و کسانی که بر عهد خود وفادار ماندند و در حال تداوم این راه هستند و همچنین حوادث آن دوران، مساله مهمی است که باید به فکر آن باشیم تا عمق اعتقادات جوانان ما نسبت به آن دوران افزایش یابد.

مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در ادامه سخنان خود گفت: یکی از برنامه‌ها در سازمان پیشکسوتان جهاد و مقاومت، موضوع ایجاد ارتباط عمیق‌تر خانواده‌ها با ایثارگری ایثارگران است. این موضوع کمک می‌کند در جهاد تبیین موفقیت‌های بیشتری کسب کنیم و این جشنواره با همین هدف توسط ادارات کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در حال انجام است. قرار است امسال نیز فراخوان دیگری از این جشنواره منتشر شود که پیشبرد کارهای آن، همت همه ما را می‌طلبد تا فعالیتی گسترده‌تر صورت گرفته و ملت ایران ارتباطشان با دفاع مقدس بیشتر شود.

سردار ادیبی با اشاره به آثار رسیده به این جشنواره افزود: در پی انتشار فراخوان جشنواره، تولیدات خوبی دریافت کردیم، ولی انتظار ما از استان‌ها بیشتر است. امیدواریم در جشنواره چهارم، شاهد افزایش ارسال آثار باشیم. در مجموع شش هزار اثر شامل فیلم، دستنوشته و داستان به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که در این مراسم آثار برگزیده معرفی و از خالقان آثار به صورت ویدئوکنفرانس توسط ادارت کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در استان‌ها تقدیر به عمل آمد.

کد خبر 6092937 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • وداع با جانباز و آزاده سرافراز دوران دفاع مقدس
  • گناوه میزبان شهید دوران دفاع مقدس خواهد بود
  • فرهنگ ایثار و شهادت گنجی است که باید تبیین شود
  • فرهنگ ایثار و شهادت تبیین شود
  • تکریم خانواده شهدا کمک به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است
  • برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  • درخشش در سومین جشنواره ملی افتخار من
  • گلستان شهدای جروکان ساماندهی شد