Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

علی ربیعی سخنگوی دولت امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهار کرد: نیازمند این هستیم که به سیاست‌گذاری مربوط به رشد و فعالیت دختران سرزمینمان برای حضور آنان در فرایند‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بپردازیم.

اخبار سیاسی- سخنگوی دولت افزود: تاکنون لوایحی درباره ممانعت از ازدواج اجباری ، تمرکز از بازماندگی از تحصیلات، توسعه سوادآموزی دختران روستایی و عشایر کانون توجه دولت است

ربیعی گفت: خوشحال هستم بیش از ۵۰ درصد دانشجویان ما در مقاطع آموزش عالی را دختران ایرانی تشکیل می‌دهند و ۶۶ درصد از اشتغال ما از میان این دختران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش اعظمی از سمن‌ها (سازمان‌های مردم نهاد) با حضور دختران تشکیل شده است و این مسیری است که باید موانع روانی و فرهنگی را برطرف کنیم و مدام سیاست‌های معطوف به حضور و رشد و نشاط دختران سرزمینمان در عرصه‌های مختلف را فراهم کنیم

او با بیان اینکه متاسفانه ما هفته گذشته شاهد اعمال خشونت‌هایی علیه دختران بوده ایم، گفت: این موضوع‌ها به کمیسیون‌های فرهنگی و حقوقی دولت ارجاع شد و امیدواریم در قالب فرهنگ سازی آن را دنبال کنیم.

دستیار ارتباطات ریاست جمهوری با اشاره به نشست هفته گذشته هیmت وزیران گفت: در جلسات اخیر دولت، کمیسیون‌ها و ستاد‌ها هم در حوزه مسائل داخلی با تمرکز بر مسائل اقتصادی و هم در حوزه خارجی مسائل متعددی را دنبال کردیم. در بحث اقتصاد مهمترین مسائلی در کمیسیون‌ها در جلسات مختلف دنبال شد بحث مسکن، ارز، کنترل قیمت‌ها، ضرورت افزایش تولید و جایگزین کردن تولیدات داخلی جای کالا‌های نیم ساخته و کامل‌ساخته بود که مورد تصمیم گیری قرار گرفت و خوشبختانه در مقاطع مختلف تصمیم گیری واردات کالا‌های بیشتری به ایران ممنوع می‌شود.

ربیعی افزود: درباره مسائل و سوالات مربوط به ارز و مسکن را در بخش خود پاسخ خواهیم داد. اما در موضوع همزمان سیاست خارجی و اقتصاد یکی از بحث‌ها بحث گسترش صادرات بود که خوشبختانه با فروکش کردن موانع کرونا، ۴۱ میلیارد دلار را برای سال ۹۹ هدف‌گذاری کردیم و آمار‌ها نشان می‌دهد الان درحال برگشت به تعادل هستیم.

ربیعی، تصمیم و مصوبه مهم جلسه گذشته هیات وزیران را در حوزه سیاست گذاری عنوان و تصریح کرد: پیش نویس نهایی برنامه ۲۵ ساله همکاری‌های ایران و چین به تصویب رسید که این امر پیشرفت بزرگی در تعمیق روابط با چین محسوب می‌شود.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: این طرح اثبات کننده شکست‌های امریکا و سیاست‌های این کشور برای منزوی کردن ایران و قطع ارتباط ایران با جامعه بین‌المللی، و عزم جمهوری اسلامی بر توسعه روابط با دیگر کشور‌ها است. این راهبرد با اتخاذ رویکرد برد - برد و تاکید بر سیاست‌های متوازن جهت تامین منافع متقابل، نوید بخش همکاری‌های طولانی مدت هم هست.

ربیعی با برشمردن مواد مهم طرح همکاری ۲۵ ساله ایران و چین گفت: به رسمیت شناختن مشترکات فرهنگی، تشویق چندجانبه گرایی، حمایت از حق برابر ملت‌ها، تاکید بر توسعه بومی دیدگاه‌های دو ملت از جمله مواد این طرح است. ایران و چین با داشتن روابط عمیق دو جانبه از زمان برقراری روابط دیپلماتیک در حوزه انرژی، زیرساخت‌ها، صنعت، علم و فناوری امروز گسترش قابل توجهی در گسترش روابط داریم و درحال تحقق این برنامه هستیم.

او ادامه داد: این برنامه به اعتقاد ما فصل جدیدی در سپهر ارتباطات دو تمدن بزرگ چین و ایران باز خواهد کرد و گام مشترک در تعمیق روابط خواهد بود. بخش مهمی از آن با تفاهم صورت گرفته و مذاکرات انجام شده به زودی به مرحله اجرا قرار خواهد گرفت.

ربیعی ادامه داد: مفاد مهمی مانند گسترش همکاری‌های دوجانبه اقتصادی و تجاری، گسترش همکاری‌های دانشگاهی در بخش فناوری و علم، تقویت و اجرای قانون و همکاری‌های امنیتی در حوزه‌های مختلف از جمله تروریسم، حمایت از یکدیگر در مجامع بین اللملی، گسترش همکاری‌های نظامی در این برنامه گنجانده شده است.

سخنگوی دولت افزود: در زیربخش هر یک از این موارد، طیف متنوعی از حوزه‌های همکاری مانند نفت خام ، پتروشیمی، راه آهن، اتصالات دریایی با هدف ارتقای جاده ابریشم و مباحثی در کنار توسعه مانند ریشه کردن فقر و بهبود معیشت مردم در مناطق کمتر توسعه یافته مورد توجه قرار گرفته است. نحوه عملکرد و اجرا آن در مذاکرات جداگانه‌ای انجام خواهد شد. این مورد آغازی برای گسترش روابط با کشور‌های همسایه و دوست قرار گیرد.

ربیعی ادامه داد: این یک نمونه و سرآغازی برای گسترش چشم‌انداز همکاری‌های دوجانبه با ملت‌های دوست و پایه‌ریزی بر روابط استراتژیک در جهت تامین منافع بلندمدت و متقابل با همه کشور‌هایی که تمایل دارند قرار بگیرد.

سخنگوی دولت عنوان کرد: آمادگی داریم بر همین اساس با همه همسایگان و کشور‌های منطقه برای تنظیم یک نقشه راه روشن و جامع همکاری کنیم؛ و ما عمیقاً اعتقاد داریم که هیچ راهی جز چند جانبه‌گرایی و توسعه همکاری‌های منطقه‌ای و میان منطقه‌ای برای مواجهه با چالش‌های متنوعی که پیش روی رشد و توسعه است، وجود ندارد.

ربیعی خاطرنشان کرد: این مصوبه دولت می‌تواند سرآغازی برای پاسخ دادن به زیادی‌خواهی‌ها و سیاست‌هایی باشد که امروز در منطقه آسیا مایلند ایران را منزوی کنند و مقاومت ایران را در گوشه‌هایی بشکنند.

او یادآور شد: این بخشی از سیاست خارجی و فعالیت بین المللی ما است که امیدواریم به بهبود زندگی، مردم ایران و مردم جمهوری خلق چین کمک کند.

قطعنامه ضد ایرانی آژانس نشان دهنده ضعف اروپا مقابل آمریکا بود

ربیعی درباره اقدام اخیر سه کشور اروپایی درباره تدوین قطعنامه بر ضد ایران در آژانس بین‌المللی اتمی و سکوت آن‌ها مقابل سیاست‌های، امریکا گفت: معرفی این قطعنامه گواهی بر عدم پایبندی سه کشور اروپایی به تعهدات برجامی است که ناشی از ضعف حیرت آور آن‌ها در برابر آمریکا می‌دانیم.

دستیار ویژه ارتباطات ریاست جمهوری گفت: ظاهراً سه کشور اروپایی تصمیم دارند به دلجویی مصیب بار خود از رژیم آمریکا ادامه دهند که به نفع اروپا در آینده جهان نیست و جهانیان رفتار اروپا مقابل یک ظلم و زور نظاره می‌کنند چیزی که در مذاکرات ادعا می‌کنند این ظلم را قبول ندارند و برابر خطرات یک رژیم یاغی که مقابل صلح و امنیت جهانی است به این شکل عمل می‌کنند در آینده این ظلم و فشار فقط علیه ایران نخواهد بود علیه خود اروپایی هم اعمال خواهد شد که شواهد آن نیز قابل مشاهده است.

ربیعی خاطرنشان کرد: این قطعنامه موجب نخواهد شد بدون در نظر گرفتن ملاحظات قانونی و رویه‌های سازمان‌های بین اللمللی خود را به توهم توطئه رژیم صهیونیستی و آمریکا پاسخگو بدانیم. تبدیل کردن امر جاسوسی به یک امر سیاسی، بدعتی تازه است که سازمان‌های جاسوسی با ادعای جاسوسی می‌خواهند سند‌های معتبر بین المللی تولید کنند.

او افزود: این قطعنامه حاکی از وجود نیات زیادی خواهانه غیر سازنده و غیر حرفه‌ای اعضای رای دهنده و پیش برنده قطعنامه است و یقینا بی پاسخ نخواهند بود و در حال بررسی همه گزینه‌های محتمل هستیم و به زودی واکنش مناسب و حقوقی اتخاذ خواهیم کرد و اعلام می‌کنیم.

ربیعی در پاسخ به سوالی درباره واکنش ایران درباره اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه چین، اظهار داشت: حتما این دخالت غیرقابل قبول آمریکا را محکوم می‌کنیم و آن را تاسف برانگیز و شرم‌آور می‌دانیم.

سخنگوی دولت ادامه داد: ما مراتب نگرانی کشور خودمان درباره این مداخلات را اعلام کردیم و نسبت به حمایت کامل جمهوری اسلامی ایران از چین، در نامه رسمی این موضوع را به اطلاع وزارت امور خارجه چین رسانده‌ایم.

ربیعی عنوان کرد: در اینجا یکبار دیگر مواضع دولت را تاکید می‌کنیم. آمریکا فاقد هرگونه صلاحیت برای اتخاذ چنین موضع‌گیری‌های مداخله‌آمیزی است و اینگونه مداخلات در تعارض روشن با قوانین بین المللی و نقص آشکار حق تعیین سرنوشت ملت‌ها قرار دارد.

ارزش افغانستان برای ما بیش از یک همسایه است

ربیعی درباره نتایج سفر هیئت افغانستانی به ایران، گفت: سفر به موقعی بود که با تلاش‌های تبلیغاتی و هدفمند برای مسموم کردن روابط دیرینه و دوستانه ایران و افغانستان همزمان شده بود.

سخنگوی دولت افزود: این سفر نشانه‌ای از اراده ما برای پاسداری از روابط تهران - کابل است فضای مذاکرات دوستانه و گرم بود ابعاد مختلف همکاری میان دو کشور بررسی شد.

ربیعی بار دیگر از حوادث اخیر در مرز‌ها برای مهاجران افغانستانی ابراز تأسف کرد و افزود: به مقامات این کشور اعلام کردیم که سوءاستفاده قاچاقچیان انسان و عدم نظارت کافی در مرز‌ها از اصلی‌ترین عوامل بروز چنین حوادثی است و دو طرف باید بر لزوم همکاری و نظارت بیشتر بر مرز‌های مشترک توافق کردند.

سخنگوی دولت، ارزش افغانستان برای ایران را بیش از یک همسایه عنوان کرد و گفت: دو کشور دو روایت از یک تمدن واحد هستند و رخنه متقابل فرهنگ و زبان و احساسات مشترک میان دو ملت آنچنان تار و پود هردو را آغشته کرده که شادی و رنج برای هر دوملت، متقابل و مشترک است

او با اشاره به اقدامات ایران در مبارزه با تروریسم منطقه‌ای و همچنین سال‌ها میزبانی کشورمان از مهاجران افغانستانی، گفت: در این دیدار، اراده تهران برای نهایی شدن و امضای سند جامع راهبردی دو کشور را مورد تاکید قرار دادیم که به زودی امضا خواهیم رساند و قرار شد متن این سند ظرف سه ماه آینده برای امضای رییسان جمهوری دو کشور آماده شود.

ربیعی درباره شایعات برکناری برخی از اعضای دولت تصریح کرد: هرچه به پایان دولت نزدیک شویم شایعات بیشتر می‌شود؛ اینها واقعیت ندارد. آقای دژپسند، آقای نمکی و آقای همتی نه تنها استعفا ندادند بلکه هم طرح چنین مسئله‌ای هم نبوده است.

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ازدواج اجباری ارز مسکن سخنگوی دولت نفت خام ایران و چین مبارزه با تروریسم علی ربیعی ازدواج اجباری سخنگوی دولت ایران و چین بین المللی دو کشور کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۰۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره «هات‌داکس» در ایستگاه پایانی؟/ گرفتاری‌های تهدید کننده

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، سی و یکمین دوره جشنواره تاثیرگذار فیلم «هات داکس» کانادا که از پنجشنبه آغاز شد، می‌تواند آخرین دوره آن باشد.

در ماه گذشته، این جشنواره تورنتو که از بزرگ‌ترین جشنواره‌های آمریکای شمالی برای فیلم‌های مستند است، با ناآرامی‌های کارکنان و بودجه روبه رو شد. ۲۵ مارس، حسین کریمبوی، مدیر هنری و ۱۰ تن از برنامه نویسان جشنواره به طور ناگهانی پست خود را ترک کردند. پس از آن، ماری نلسون، رییس جشنواره، درخواستی فوری برای بودجه بیشتر داد، اما دولت کانادا از تامین بودجه برای این جشنواره مستند در بودجه فدرال که ۱۶ آوریل منتشر شد، خودداری کرد. بودجه فدرال ۸۸ میلیون دلار بیشتر برای بخش فیلم در نظر گرفت که ۱۷ میلیون دلار آن برای افزایش بودجه جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو در طول ۳ سال در نظر گرفته شد.

رفتن گسترده کارکنان و کمبود بودجه مورد نیاز، آینده جشنواره «هات داکس» را در معرض خطر جدی قرار داده است. پس از انتشار بودجه فدرال، برگزارکنندگان جشنواره در بیانیه‌ای دولت را به انتخاب «برندگان و بازندگان در چشم‌انداز فرهنگی کانادا» متهم کردند و گفتند: تصمیم دولت فدرال، باوجود درخواست‌های مداوم برای حمایت از جامعه ما، آینده یک مرکز مهم سینمایی و فرهنگی را در معرض خطر قرار می‌دهد.

مشکلات مالی پیش روی «هات داکس» با توجه به این واقعیت که جشنواره‌های سینمایی در سراسر جهان از نظر مالی با مشکل مواجه هستند، تعجب آور نیست. پاندمی کووید به سختی بسیاری از جشنواره‌های غیرانتفاعی سینمایی را تحت تاثیر قرار داد و بسیاری از آنها هنوز از عوارض آن خلاص نشده‌اند. جشنواره‌های بزرگ و کوچک هر ۲ با کاهش شدید درآمد دست و پنجه نرم می‌کنند که بخشی از آن به دلیل فروش کم بلیت و ضعیف شدن حمایت‌ها و کمک‌های مالی است.

در ماه مرداد سال پیش، جشنواره بین‌المللی تورنتو پس از ۲۸ سال حامی اصلی خود یعنی «بل» را از دست داد. طبق گزارش آژانس درآمد کانادا، از ماه می ۲۰۲۳، جشنواره هات‌داکس ۱.۵ میلیون دلار کسری داشت و به همین دلیل نلسون، برای پابرجا نگه داشتن جشنواره خود، خواستار کمک‌های فردی شد.

ماری نلسون در ایمیلی در ۲۲ آوریل امسال به کاربران هات داکس گفت: من با شما صادق خواهم بود؛ ما در حال مبارزه هستیم. ولی بسیار زیاد این احتمال وجود دارد که این جشنواره آخرین جشنواره ما باشد. من تمام تلاشم را انجام خواهم داد تا مطمئن شوم که اینطور نمی‌شود. ممکن است به من کمک کنید؟ در حالی که من کمی در مورد بحرانی که «هات داکس» با آن مواجه است توضیح می‌دهم، آیا همین امروز کمک مالی می‌کنید تا ما بتوانیم چند ماه آینده به کار ادامه دهیم؟

در حالی که وضعیت مالی هات داکس وخیم است، یک جنگ داخلی در پشت صحنه نیز ضربه بزرگی برای جشنواره شد و از دست دادن ۱۰ برنامه نویس کارکشته آن هم یک ماه پیش از جشنواره‌ای که ۱۶۸ فیلم نمایش می‌دهد، فاجعه بار است.

۲۵ مارس در بیانیه‌ای مشترک در رسانه‌های اجتماعی، میروشیا واتامانیوک برنامه‌نویس ارشد بین‌المللی «هات داکس» که از سال ۲۰۰۱ با این جشنواره بود، نوشت: انتخاب دلخراشی کردم و از جشنواره ۲۰۲۴ خارج شدم. من این کار را با ۹ نفر از همکارانم انجام می‌دهم. به مبارزه برای فیلم‌ها و فیلمسازان ادامه می‌دهیم چون آنها بستر تمام جشنواره‌های فیلم هستند.

این در حالی است که واتامانیوک و ۹ برنامه‌نویسی که جشنواره را ترک کردند، سی و یکمین دوره جشنواره را آماده کرده بودند.

در یک نامه داخلی که ۲۰ فوریه خطاب به هیات مدیره و مدیریت ارشد «هات داکس» نوشته شده بود و توسط «تورنتو استار» منتشر شد، بیان شده بود که محل کار برنامه‌نویسان با حضور حسین کریمبوی مدیر هنری که اکنون کنار رفته و در ساندنس، شفیلد داک فست و جشنواره فیلم ملبورن حضور داشت، زیر و رو شده بود. وی نوامبر ۲۰۲۳ استخدام شد.

در نامه از تجربیات فردی که همگی حاکی از بی‌احترامی، اخراج و تحقیر توسط مدیر هنری حسین کریمبوی و حمایت مدیریت ارشد از وی بود، سخن رفته بود.

منبعی که نخواست نامش فاش شود، گفت تصمیم «هات داکس» برای اجازه دادن به کریمبوی برای ترک مجموعه به دلایل شخصی، به جای اخراج وی، موجب شد تا ۱۰ برنامه‌نویس جشنواره را ترک کنند.

در بیانیه‌ای که به ورایتی ارسال شد، هر ۱۰ برنامه‌نویس گفتند: با توجه به یک بند محرمانه در قراردادهایمان، ما با ترس از عواقب قانونی برای هر صحبتی مواجه هستیم.

نلسون در یک کنفرانس مطبوعاتی در ماه گذشته گفت: ما درک می کنیم که مجموعه ما از کامل بودن فاصله زیادی دارد، اما همچنین می‌دانم که تنها راهی که می‌توانیم کامل‌تر شویم این است که این کار را با هم انجام دهیم و بنابراین به کار خود ادامه خواهم داد تا سعی کنیم این اعتماد را به دست آوریم و امیدوار باشیم که برنامه نویسان ما برگردند و اگر امسال برنگردند، سال آینده باز خواهند گشت.

شارلوت کوک که از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ به عنوان مدیر برنامه‌نویسی «هات داکس» خدمت کرده، برنامه نویسانی که جشنواره را ترک کردند پرشورترین و متخصص‌ترین برنامه نویسانی که تا به حال با آنها تعامل داشت، خواند.

وی گفت: مهارت‌های زیادی برای برنامه‌نویس بودن و انتخاب فیلم برای جشنواره نیاز است، خیلی بیشتر از آنچه معمولاً تصور می‌شود و من نگرانم که مهارت برنامه نویسی دست کم گرفته شود. فکر می‌کنم بسیاری فکر می‌کنند برنامه‌نویس بودن یعنی نشستن و تماشای هزاران فیلم که کار آسانی است. در حالی که در برنامه‌نویسی، شما باید یک برنامه متعادل داشته باشید که بازتابنده و دربرگیرنده عوامل متعددی باشد، این صرفاً یک کار سلیقه‌ای نیست.

داون پورتر که فیلمش با نام «لوتر: هرگز خیلی زیاد» درباره لوتر وندروس خواننده سبک آر اند بی، برای افتتاح جشنواره انتخاب شده هم گفت کارگردان‌هایی که به جشنواره آمدند اطمینان پیدا کرده‌اند که جشنواره امسال بدون هیچ مشکلی برگزار خواهد شد.

همچنین گری هاستویت فیلمسازی که با فیلم «اِنو» درباره موسیقیدان و هنرمند برایان انو در جشنواره حضور دارد و جسیکا ادواردز تهیه کننده فیلم گفتند ابتدا برای رفتن به جشنواره فوق‌العاده عصبی بودند.

ادواردز افزود: اگر هات داکس از بین برود، فیلمسازان فرصت ارتباط مستقیم با مخاطبان خود را از دست خواهند داد و این مرا بسیار ناراحت می‌کند.

سی و یکمین دوره جشنواره فیلم مستند «هات داکس» که کارش را از ۲۵ آوریل شروع کرده تا ۵ ماه می (۶ تا ۱۶ اردیبهشت) به کار خود ادامه می‌دهد.

کد خبر 6091915

دیگر خبرها

  • جشنواره «هات‌داکس» در ایستگاه پایانی؟/ گرفتاری‌های تهدید کننده
  • برگزاری نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • آغاز به کار نشست مقدماتی پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری‌های اسلامی در گامبیا
  • نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا
  • آیین نامه خودروهای کارکرده هنوز در دولت است
  • اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا با تصویب معاهده اصفهان پایان یافت
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • پشت پرده استعفای فرمانده منطقه مرکزی ارتش رژیم صهیونیستی
  • واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!
  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود