Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی مرکز پایش صنعت برق و توزیع برق استان مرکزی، با حضور وزیر نیرو و مقامات ارشد صنعت برق در چارچوب هشتمین هفته از پویش هر هفته الف ب ایران به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی در این مراسم با اشاره به نصب ۱۳ هزار  کنتور فهام رویت پذیری لحظه ای که مصرف ۶۵ درصد از مشترکین را میسر کرده است، افزود: مشاهده آنلاین بار پست ها و ترانس های فوق توزیع، ولتاژ و جریان خروجی فیدرهای فشار متوسط، توان تزریق شده به شبکه توسط مولدهای تولید پراکنده بار مصرفی به تفکیک تعرفه ها و مشترکین همکار و انواع گزارشات مدیریتی مصرف انرژی در این مرکز پایش امکان پذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد اله داد تصریح کرد: این سامانه با توجه به محدودیت های موجود در استفاده حداکثری از ظرفیت تولید برق در کشور، می تواند به عنوان زیرساخت موثری در اعمال به موقع و اثربخش راهکارهای مدیریت و کاهش مصرف، به منظور پیشگیری از بروز خاموشی های اجباری ناشی از مدیریت اضطراری بار مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: شناسایی ماینرها، مدیریت پاسخگویی بار در طرح ذخیره سازی عملیاتی صنایع، پایش وضعیت ولتاژ در نقاط مختلف شبکه، حصول اطمینان از صحت عملکرد و اندازه گیری صحیح انرژی در میان مشترکان، پایش رخدادهای بوجود آمده در محل استقرار مشترک با استفاده از قابلیت رصد به وسیله کنتور فهام، پایش پروفیل توان اکتیو و راکتیو ولتاژ و جریان و ضریب قدرت مشترکان از راه دور و تست و بازدید لوازم اندازه گیری از قابلیت های مرکز پایش هوشمند است.


انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت نيرو شرکت توانیر اراك استان مرکزی استانی اقتصادی مرکز پایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۰۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، حسین خلج با مدرک دکتری تخصصی مهندسی برق - مخابرات - سیستم از دانشگاه استنفورد آمریکا درباره این طرح توضیح داد: در سال‌های اخیر و با توجه به افزایش حجم اطلاعات در شبکه‌های مخابراتی به‌کارگیری بهینه و هوشمند ساختار‌های نوین بیش از پیش مورد نیاز است. بر همین اساس عملاً هیچ شبکه مخابراتی نمی‌توان یافت که بتواند بدون به‌کارگیری از این ساختار‌ها به‌صورت کارا سرویس ارائه کند.

وی افزود: در این طرح، یک کانال چند کاربره در نظر گرفته می‌شود که در آن قابلیت همکاری میان گره‌های شبکه وجود دارد. این شبکه از طریق یک شبکه وسیع‌تر به ساختار مرکزی شبکه متصل می‌شود. همچنین در این شبکه‌ها مشخصات بده بستان میان نرخ ارسال در کانال و بار ارتباطی در شبکه پشتیبان ارائه می‌شود.

این محقق در ادامه بیان کرد: روش‌های متمرکز برای انجام همکاری، تمام اطلاعات در یک گره تجمیع شده و گره کل داده‌ها را پردازش می‌کند. علاوه بر این موارد، کنترل از طریق این شبکه‌ها هم از اهمیت خاصی به‌خصوص در شبکه‌های نسل پنجم برخوردار است.

وی اضافه کرد: در این طرح به بررسی ساختار‌های نوین به‌کارگیری شبکه‌های این حوزه پرداختیم و کاربرد‌های این حوزه به‌صورت زیربنایی، هم ساختار‌های ابری تلفن همراه و هم ساختار‌های سلولی را که در نسل‌های ۵ و مابعد آن مطرح می‌شوند شامل می‌شود.

خلج تصریح کرد: با گذر شبکه‌های مخابراتی از ساختار‌های سنتی به ساختار‌های نوین که براساس قابلیت‌های انعطاف‌پذیری طراحی می‌شوند، نیاز به شناخت عمیق‌تر این شبکه‌ها اهمیت ویژه‌ای یافته است و به عنوان دو نمونه اصلی این نیاز حیاتی می‌توان به شبکه‌های تلفن همراه نسل پنجم و شبکه‌های زیرساخت اشاره کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ساختار‌ها و روش‌های پیاده‌سازی و تخصیص منابع در این ساختار‌ها متفاوتند و نیاز به ابزار‌های جدیدی برای تحلیل، طراحی و پیاده‌سازی دارند.
محققان در حوزه‌های مختلف برق به دنبال بهینه‌سازی انرژی و بهبود کارکرد دستگاه‌های الکترونیکی و مخابراتی هستند و بنیاد ملی علم ایران هم از طرح‌های تحقیقاتی با این موضوعات حمایت می‌کند.

«مدیریت و کنترل توزیع شده بر روی شبکه‌های مخابراتی» عنوان طرح پژوهشی بابک حسین خلج است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.

دیگر خبرها

  • افتتاح نخستین مدرسه هوشمند در شهر جدید سهند
  • افتتاح مدرسه هوشمند در شهر جدید سهند 
  • هرمزگان کار نگهداری ۱۰۰۰ کیلومتر نوار ساحلی توزیع برق را برعهده دارد
  • باد و باران باعث خسارت به ۳۷ اصله پایه شبکه برق سیستان و بلوچستان شد
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • انجام بیش از ۳۰۰ آزمایش کلرسنجی از شبکه‌های توزیع آب
  • تبدیل روشنایی خیابان آذربایجان شهرستان شاهین دژ به LED
  • نگرانی از فعال شدن کانون گردوغبار در مرکز ایران
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند
  • افتتاح مرکز تداوم عقیدتی امام خامنه قرارگاه منطقه‌ای کربلا نیروی زمینی سپاه