Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس گفت: با توجه به اینکه کشورهای ایران و بنگلادش بازارهای بزرگی دارند، فرصت‌های اقتصادی و تجاری خوبی برای همکاری بازرگانان دو کشور وجود دارد.

یلدا راهدار سه‌شنبه ۳ تیر در دیدار با رایزن بازرگانی سفارت بنگلادش در ایران، گفت: استان فارس در بحث‌های کشاورزی، گیاهان دارویی، سیمان، صنایع پالایشگاهی و شیمیایی، گردشگری و صنایع دستی حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد و تجار و بازرگانان ما می‌توانند در این بخش‌ها خدمات خوبی را به مردم کشورهای مختلف ارائه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: تولید محتوا و نرم افزار، کسب و کارهای نوین و دانش بنیان یکی دیگر از ظرفیت‌های استان فارس است که در این زمینه برقراری مراودات تجاری با کشور بنگلادش را دنبال می‌کنیم.

راهدار ادامه داد: بازار کشور بنگلادش جاذبه‌های بسیاری برای تجار ایرانی و فارسی خواهد داشت اما مشکلاتی نیز برای افزایش مراودات تجاری بر سر راه تجار وجود دارد که باید تلاش کنیم این موانع به حداقل رسیده و روند تجارت تسهیل شود.

او اضافه کرد: آشنایی تجار و بازرگانان استان فارس با کشور بنگلاش و ظرفیت‌های اقتصادی دو طرف موضوع مهمی است که آن را با دقت نظر و برنامه ریزی منسجم دنبال می کنیم زیرا باور داریم حضور در بازارهای بین‌المللی باید به صورت علمی و پایدار پایه ریزی شود.

امید ماهرانی، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس نیز گفت: فرصت‌های خوبی برای مراودات تجاری و اقتصادی بین دو کشور ایران و بنگلادش وجود دارد و حجم تجارت بین کشور شایسته تجار آنها نیست زیرا ظرفیت برای افزایش این میزان و صادرات بیشتر وجود دارد.

او بیان کرد: استان فارس در بسیاری از حوزه های مورد نیاز کشور بنگلادش از جمله سنگ، کاشی و سرامیک، کلنکر، سیمان، خدمات فنی و مهندسی، صنایع شیمیایی، کود اوره، سرمایه گذاری و گردشگری و توریست سلامت دارای پتانسیل‌های بسیار با کیفیت و خوبی است که تلاش ما بر پایه برنامه ریزی بلند مدت برای تجار و بازرگانان فارس است.

ماهرانی گفت: برای افزایش مرادوات تجاری فارس با کشور بنگلادش ما در اتاق بازرگانی فارس آماده همکاری در تمام سطوح و انعقاد تفاهم نامه با سفارت، اتاق بازرگانی و تجار کشور بنگلادش هستیم.

او اضافه کرد: سفارتخانه بنگلادش در ایران لیست پروژه‌های و فرصت‌های اقتصادی و مناقصات خود را به اتاق بازرگانی فارس معرفی کند تا ما شرکت‌های مناسب استان فارس در این زمینه را بتوانیم معرفی کنیم.

ماهرانی ادامه داد: مبادلات مالی در مباحث تجاری بسیار مهم است و نکته مورد تاکید سفارت بنگلادش در موضوع تهاتر مالی بسیار خوب و قابل پذیرش است که می‌تواند بر تسهیل و افزایش صادرات و واردات بین فارس و بنگلادش بسیار موثر باشد.

محمد صبورحسین، رایزن بازرگانی سفارت بنگلادش در ایران هم گفت: صنعت اول بنگلادش پوشاک و منسوجات است به طوری که در سال اخیر مالی ۸۲ درصد حجم صادرات ما م بالغ بر ۴۱ میلیارد دلار صادرات ما از این صنعت بوده است.
وی با بیان اینکه کشور بنگلادش از نظر جمعیت کشور بزرگی است و فرصت‌های خوبی در حوزه تجارت بین‌الملل دارد افزود: از دیگر اقلام صادراتی کشور بنگلادش نخ‌های کنفی قابل استفاده در فرش بافی، کشت سازی، صنعت سرامیک و محصولات چرم است.

صبورحسین افزود: تجارت دو کشور بنگلادش و ایران در سال مالی اخیر حدود ۱۰۰ میلیون دلار بوده است که تراز مالی تجاری ایران مثبت و صادرات از ایران به کشور بنگلادش بیشتر از واردات بوده است.

او با بیان اینکه اگر بخش اقتصادی کشور ایران و بنگلادش قدم‌های بیشتر مثبتی را برای گسترش مراودات تجاری دو کشور بردارند حجم صادرات دو طرف را می‌توان تا ۱۰ برابر افزایش داد، اضافه کرد: هم اکنون کالاهایی از جمله قیر، نخ‌های کنفی، کلینکر و خشکبار از کشور ایران به بنگلادش صادر می‌شود و بازار آنها نیز مناسب است.

صبورحسین ادامه داد: کشور ایران منابع غنی برای نفت و گاز دارد درحالی که کشور ما از این منابع و ثروت بی بهره است لذا ایران و فارس می تواند بازار خوبی در این زمینه در کشور بنگلادش داشته باشند.

رایزن بازرگانی سفارت بنگلادش در ایران عنوان کرد: کشور بنگلادش می‌تواند در زمینه های قیر، کلینکر، خشکبار، کشمش، زیره، خدمات نانو و شرکت‌های دانش بنیان، کودهای مختلف، خدمات فنی و مهندسی بازار بزرگ و پایداری برای تجار ایرانی و استان فارسی باشد.

او خاطرنشان کرد: توریست سلامت یکی از حوزه‌های بسیار مورد نیاز کشور بنگلادش است و این درحالی است که سالانه بسیاری از مردم بنگلادش برای اخذ خدمات درمانی به کشورهای هند، تایلند، مالزی و سنگاپور سفر می‌کنند اما ایران و به ویژه استان فارس در این زمینه شرایط مطلوبی برای ارائه خدمات به مردم ما دارد و ما برای بهره مندی از این پتانسیل فارس و شیراز استقبال می‌کنیم.

صبورحسین افزود: یکی دیگر از بخش های مورد اهمیت برای بنگلادش سرمایه گذاری است که با توجه به تحریم‌های اعمال شده بر ایران و ارائه مشوق‌های حمایتی خوب از سوی ما، کشور بنگلادش می‌تواند فرصت‌های خوبی در حوزه سرمایه گذاری در اختیار تجار ایرانی قرار دهد و در کل ظرفیت خوبی در این زمینه برای دو کشور وجود دارد.

او بیان کرد: کشور ما در حوزه تجارت مشوق‌های خاصی را به تجار ارائه می‌دهد به طوری که هم اینک مناطق ویژه‌ای برای تجار کشور های مختلف در بنگلادش فعال است که در صورت تمایل می‌توانیم منطقه ویژه ای بدون محدودیت خاص برای تجار ایرانی در کشور بنگلادش ایجاد کنیم. 

صبورحسین اضافه کرد: ارتباط دو جانبه بین اتاق‌های بازرگانی کشور بنگلادش و اتاق بازرگانی فارس را با جدیت دنبال می‌کنیم تا تجار دو طرف بتوانند برنامه های تخصصی و بلند مدتی را در حوزه‌های مورد نیاز ترسیم کنند.

او با اشاره به قرارداد بین دو کشور ایران و بنگلادش در سال ۲۰۰۵ ادامه داد: باید فرآیندی عملی تعریف و اجرا شود که تجار دو کشور از مزایای این قرارداد بهره مند شوند.

صبور حسین با بیان اینکه سفارت بنگلادش در تلاش است حجم مبادلات تجاری با کشور ایران به ویژه برخی از استان‌ها را افزایش دهد، عنوان کرد: از اتاق بازرگانی فارس دعوت می کنیم درحاشیه اجلاس D۸ که در کشور بنگلادش برگزار می‌شود، هیئت اقتصادی را اعزام کند زیرا این اجلاس فرصت مغتنمی برای مشخص کردن ضمانت اجرایی مراودات اقتصادی برای دو طرف خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی بنگلادش فارس نرم افزار توریست سلامت تایلند اتاق بازرگانی فارس بنگلادش در ایران سفارت بنگلادش ایران و بنگلادش مراودات تجاری استان فارس کشور بنگلادش تجار ایرانی کشور ایران برای تجار دو کشور دو طرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۱۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، معصومه مویدی، مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در این خصوص گفت: در جریان بازدید از پاویون استان فارس، با حضور نمایندگان استانداری و هیات‌های بین‌المللی، دو تفاهم‌نامه همکاری استان فارس در کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی و همکاری در زمینه پرورش و صنعت گوشت قرمز با کشور مغولستان امضا شد.

وی افزود: یک تفاهم‌نامه همکاری نیز در زمینه بسته‌بندی و صادرات میوه و تره‌بار با کشور روسیه به امضا رسید.

این مقام مسوول به حضور بیش از دو هزار تاجر و بازرگان خارجی از حدود ۱۰۰ کشور دنیا در این رویداد بین‌المللی اشاره کرد و گفت: همچنین از دو سامانه در زمینه توسعه زنجیره تولید و ارزش گیاهان دارویی رونمایی خواهد کرد.

مویدی با اشاره به اینکه این نمایشگاه در ۷ گروه کالایی از جمله صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، پتروشیمی و سایر گروه‌های تولیدی برگزار شده است، افزود: امضای تفاهم‌نامه توسعه صنعت نفت و گاز با کشور چین نیز از دیگر اقدامات انجام شده در نخستین روز بود.

گفتنی است؛ نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ بزرگ‌ترین و مهم‌ترین رویداد تجاری در راستای نمایش توانمندی‌های صادراتی با بازارهای بین‌المللی است که از روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه جاری در تهران و برای مدت ۵ روز آغاز به کار کرد.

کد خبر 6092339

دیگر خبرها

  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • حضور تجار در «ایران اکسپو»بهترین پاسخ به ناامن جلوه دادن کشوربود
  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • هنرمندان صنایع دستی در اکسپو ۲۰۲۴/ حضور فارس با بسته‌های گردشگری
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • موج گرمای کم‌ سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس
  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور