Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از صحبت های نایب رئیس فدراسیون فوتبال، سرمربی سابق تیم ملی فوتسال ایران با مصاحبه ای به حرف های وی معترض شد و به دفاع از بازیکنان تیم ملی فوتسال بانوان پرداخت.

طرفداری – لیلا صوفی زاده، نایب رئیس فدراسیون فوتبال این روزها یکی از پرحرف و حدیث ترین نام هایی است که در فوتبال ایران به گوش می رسد. او که در سال های اخیر تنها در مراسم اهدای جوایز به بانوان در فوتبال و فوتسال دیده می شد در روزهای اخیر و پس از اعتراض تعدادی از بازیکنان تیم ملی فوتسال ایران مبنی بر اینکه پس از دو سال هنوز پاداش های قهرمانی در آسیا را دریافت نکرده اند در جملاتی تاریخی گفت: بازیکنان به نگرفتن پاداش 22 میلیون تومانی اعتراض دارند؟ چرا نمی گویند بعد از قهرمانی که با مدیریت و حمایت ما و با برنامه ریزی سطح بالا به دست آمده ارزش های اجتماعی زیادی به دست آوردند!!!

 

 

پس از بیان این جملات تعدادی از فوتبالی ها و فوتسالی ها با مصاحبه های خود به حرف های بیان شده توسط صوفی زاده معترض شدند و به دفاع از بازیکنان تیم ملی فوتسال ایران پرداختند که با تلاش بسیار توانستند آنها قهرمانی مورد به دست امده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این نفرات علی صانعی، سرمربی سابق تیم ملی فوتسال و مشاور کادرفنی تیم ملی در این باره به صحبت با ایسنا پرداخت و در این باره به صحبت پرداخت.

 

 

 

علی صانعی، مربی فوتسال که در زمان قهرمانی‌تیم ملی بانوان در سال‌های 2015 و 2018 به عنوان مشاور فنی، کنار ملی‌پوشان بود در واکنش به اظهارت صوفی زاده، به ایسنا گفت: تیم ملی سال 2015 هم قهرمان شد و به شایستگی در سال 2018 قهرمانی خود را تکرار کرد. در هر دو دوره 2015 و 2018 که وزارت ورزش و جوانان پاداش داد به من پاداشی تعلق نگرفت و گفتند جزو چارت وزارت ورزش نیستم. با این حال قرار بود پاداشی دلاری برای سال 2018 به ما بدهند که هنوز  پرداخت نشده است. شب فینال به بازیکنان پاداش دادند و قرار شد باقی مانده آن را هم پرداخت کنند، من آن شب پاداش نگرفتم که به بازیکنان برسد اما هنوز هم آن را پرداخت نکرده‌اند.

 

او در مورد پرداخت نشدن پاداش 22 میلیونی قهرمانی تیم ملی گفت: میلیون‌ها دلار بابت نتایجی که اصلا نگرفتیم برای فوتبال مردان پرداخت شد. به آقای کی‌روش بابت قهرمان نشدن در آسیا پول دادیم و به آقای ویلموتس هم پول زیادی دادیم که از ایران رفت، در حالی که پاداش بانوان فوتسال در مقابل پول‌هایی که به فوتبالیست‌ها دادند، رقمی نیست. اشکالی ندارد که برای فوتبال خرج کرده‌اند به هر حال قراردادی بوده و پرداخت شده اما به بانوان هم قول داده‌اند و باید عمل کنند. اگر قول نمی‌دادند اشکالی نداشت اما اکنون خیلی‌ها فکر می‌کنند که پول‌ها پرداخت شده و بازیکنان وضعشان خیلی خوب است در حالی که هنوز پولی دریافت نکرده‌اند. امیدوارم فدراسیون زودتر پول این بازیکنان را بدهد.

 

 

این مربی فوتسال به نقش بازیکنان در قهرمانی تیم ملی فوتسال در آسیا اشاره کرد و گفت: عوامل مختلفی مثل مدیریت، کادر فنی و بازیکنان تیم را قهرمان کردند اما به نظر من در این دو دوره که همراه با ملی‌پوشان بودم، مهمترین عامل قهرمانی از خودگذشتی و تلاش بی امان بازیکنان تیم بود. این تیم با دو کادر فنی مختلف و در دو دوره قهرمان شد اما این بازیکنان در این دوره‌ها ثابت بودند و تلاش زیادی کردند. اگر به آنها نرسند و انگیزه را از آنها بگیرند در دوره آینده مسابقات به مشکل برمی‌خورند چون انگیزه مهمترین عامل برای قهرمانی است. این بازیکنان برای مردم بازی کردند و این رقم پاداش‌ها اصلا چیزی نیست که تاثیر زیادی در زندگی آنها بگذارد اما چون به آنها قول داده‌اند باید عمل کنند. پاداش بانوان در مقابل پول‌هایی که برای فوتبال هزینه شده، رقمی نیست.

 

او به وضعیت اردوهای تیم ملی قبل از مسابقات قهرمانی آسیا  اشاره و بیان کرد: سال 2018 که برای دومین بار قهرمان شدیم، اردوهای خوبی داشتیم و هشت بازی خیلی خوب با تیم‌های ایتالیا، روسیه، اوکراین و چین انجام دادیم که نتیجه آن را هم دیدیم و  ژاپن را با اقتدار شکسیت دادیم.اکنون هم باید اردوها و بازی‌های خوبی در نظر گرفته شود تا با آمادگی کامل در مسابقات شرکت کنند. با این حال حریفان ما در قهرمانی آسیا خیلی از محدودیت‌های ما ر ا ندارند،  برای برگزاری بازی تدارکاتی به راحتی به کشورهای دیگر سفر می‌کنند بازی تدارکاتی زیادی برگزار کنند اما بانوان ایران چنین شرایطی ندارند. روسیه تنها کشوری است که هر سال برای انجام بازی راحت به ایران می‌آید. باتوجه به شرایط ارزی کشور  فکر نمی‌کنم امکان بازی تدارکاتی در خارج وجود داشته باشد به همین دلیل این محدودیت‌ها دست به دست هم می‌دهدتا روند آماده سازی ما با سایر تیم‌ها تفاوت داشته باشد اما استعداد بازیکنان ایران کمبودها را همیشه جبران کرده است. امیدوارم مسئولان توجه کنند تا در آینده حسرت کارهایی که می‌توانستند انجام بدهند را نخورند. مسابقات قهرمانی آسیا  یک سال  عقب افتاده و این زمان خوبی برای برنامه‌ریزی و کسب آمادگی است.

 

 

صانعی در مورد احتمال همکاری دوباره با تیم ملی  فوتسال بانوان گفت: کار من با تیم بانوان بعد از قهرمانی سال 2018 تمام شد و خداحافظی کردم. امیدوارم هر کسی که با تیم کار می‌کند نتیجه خوبی بگیرد. من پیشنهاد همکاری با بانوان را قبول نکردم چون با وجود رفتاری که در گذشته با من شد صلاح نبود، ادامه بدهم. به وقتش در مورد آن رفتار صحبت می‌کنم. در حال حاضر منتظر هستم تا کارهایشان اصلاح شود. هنوز قول‌ها و کارهای زیادی مانده که انجام نداده‌اند. 

 

منبع: طرفداری

کلیدواژه: تیم ملی فوتسال بازیکنان تیم سال 2018

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۱۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر نسل موجب تحول می‌شود

دو مربی شاغل در لیگ‌برتر فوتسال ایران معتقدند: هر ساله تعدادی بازیکن جوان به لیگ اضافه می‌شوند که با استقبال تیم‌ها و بها دادن مربیان، زمینه‌های رشد آنها فراهم شدن است تا روح تازه‌ای را به لیگ‌برترمان هدیه کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بیست‌وپنجمین دوره لیگ‌برتر فوتسال آقایان از مرداد ماه سال ۱۴۰۲ با حضور ۱۴ تیم آغاز شد؛ با برنامه‌ریزی خوب فدراسیون در اسفند ماه همان سال بدون وقفه‌ای به پایان رسید.

تیم گیتی‌پسند که محمد کشاورز سکان‌دار آن بود موفق شد با یک باخت و یک تساوی و با ۷۳ امتیاز با اختلاف چند هفته زودتر قهرمان لیگ‌برتر شود، مس‌سونگون و گهر زمین سیرجان به‌ترتیب با ۵۴ و ۵۰ امتیاز در رده‌های دوم و سوم جدول قرار گیرند.

مقاومت البرز و حافظ ساری موفق به مقاومت در برابر دیگر تیم‌ها و حفظ جایگاه خود نشده و از دور رقابت‌ها کنار رفتند.

محمدحسین درخشانی بازیکن گیتی‌پسند با ۲۳ گل عنوان آقای‌گل لیگ‌برتر را از آن خود کرد در صورتی که در لیگ گذشته مهدی جاوید بازیکن مس‌سونگون با ۳۷ گل با اختلاف زیاد آقای‌گل لیگ‌برتر شد.

لیگ‌برتر فوتسال ایران جز پنج لیگ برتر دنیا است

محمد کشاورز، سرمربی تیم فوتسال گیتی‌پسند در خصوص شرایط لیگ‌برتر فوتسال ایران اظهار می‌کند: لیگ‌برتر فوتسال ایران جزو پنج لیگ برتر دنیا است، سطح لیگ کشورمان را بسیار خوب ارزیابی می‌کنم و هر سال روند رو به‌رشدی را طی می‌کند؛ لیگ‌مان جز لیگ‌هایی است که بازیکنان خوبی در آن حضور دارند و در مجموع لیگ سختی داریم.

وی می‌افزاید: فوتسال ما همیشه فراتر از آسیا بوده است و همیشه در رنکینگ جایگاه خوبی داریم، فکر می‌کنم نگاه و نظر فوتسال جهان به فوتسال ایران نگاهی ویژه است و این نشان از قدرت فوتسال ما است که جز تیم‌های تراز اول دنیا قرار گرفته‌ایم.

سرمربی تیم فوتسال گیتی‌پسند تصریح می‌کند: هرساله تعدادی جوان جدید به لیگ ما اضافه می‌شوند، اکثر تیم‌ها از حضور جوانان در ترکیب‌شان استقبال می‌کنند و از نظر من اضافه شدن جوانان به لیگ اتفاق روتینی است؛ این اتفاق را مثبت ارزیابی می‌کند چرا که به‌طور کلی جوانان آینده‌ساز فوتسال ما هستند و باید کم‌کم خودشان را جایگزین بزرگ‌ترها بکنند.

داوران؛ قشر مظلوم ورزش

وی عنوان می‌کند: همیشه اعتقاد داشتم قشر داوری، قشر مظلومی هستند چرا که به داوری ما آنگونه که شایسته است توجه نمی‌شود، امکانات بهتری را باید در اختیار داوران‌مان قرار دهند که داوران ما با خیال راحت‌تری بتوانند قضاوت کنند، اما به داوری ما بها داده شود و به آن رسیدگی کنند می‌توانند بسیار بیشتر پیشرفت داشته باشند.

کشاورز ادامه می‌دهد: شرایط داوری ما خوب است، اما تا عالی شدن فاصله دارد؛ می‌توانیم «VAR» را به فوتسال بیاوریم و این موضوع برای فوتسال پیچیده نیست، به‌دلیل قانون‌های متفاوت فوتسال از فوتبال می‌توانیم با یک سیستم وطنی حتی این امکان را برای داوران فراهم کنیم. سراسر دنیا در حال استفاده از «VAR» هستند، در مسابقات آسیایی و ملی نیز ما این موضوع را شاهد هستیم.

وی تشریح می‌کند: حضور «VAR» در لیگ‌مان به تیم‌ها و داوری‌ها کمک می‌کند و اگر زمانی که داوران ما به مسابقات ملی دعوت می‌شوند، در مسابقات بین‌المللی مشکلی نداشته باشند.

سرمربی تیم گیتی‌پسند خاطرنشان کرد: جذابیت لیگ به رفت و برگشت داشتن آن است چرا که می‌تواند شور و نشاط فوتسال را به همه نشان داده و در همه شهرها ببریم.

شاهد تغییر نسل در فوتسال هستیم

حمید بی‌غم، سرمربی تیم فوتسال مس‌سونگون در رابطه با سطح لیگ فوتسال ایران اظهار می‌کند: با توجه به اینکه بازیکن‌های جوان و خوبی در حال ورود به لیگ فوتسال هستند و بازیکن‌هایی که فوتسال خوبی داشتند کنار رفته و بازیکنان جوان جایگزین آن می‌شوند شاهد یک تغییر نسل هستیم، در مقابل مربیان نیز به این بازیکنان جوان بها می‌دهند که موجب تغییر سطح لیگ ایران شده است.

وی می‌افزاید: اکنون نمی‌توان در مورد بازی‌های خارج از خانه از پیش تعیین کرد که می‌توانی برنده باشی چرا که بازی‌های سختی است. امیدوارم با حضور تماشاگران و بازی‌های جوانمردانه شاهد رشد و شکوفایی فوتسال بشویم؛ در مجموع به دلیل حضور جام جهانی نیز می‌توانیم شاهد رشد چشمگیر سطح فوتسال ایران نسبت به گذشته باشیم.

سرمربی تیم فوتسال مس‌سونگون بیان می‌کند: جوان‌گرایی را ۱۴ تیم حاضر در لیگ‌برتر انجام می‌دهند، اما این موضوع در تیم‌های مختلف متفاوت است چرا که تیم‌هایی که در کورس قهرمانی حاضر هستند از جوانانی استفاده می‌کنند که تجربه یک الی دو سال بازی در لیگ‌برتر را داشته باشند. برخی تیم‌ها هم از جوانان کم‌تجربه‌تر و گمنام استفاده می‌کنند، از نظر من هر دو ارزشمند است و موجب پیشرفت فوتسال کشورمان می‌شود به‌خصوص که ما در زمان تغییر نسل هستیم و امیدوارم این جوانان خیلی سریع‌تر تجربه کسب کنند و لیگ فوتسال کشورمان را بسیار پویاتر و زیباتر کنند.

وی تصریح می‌کند: داوری‌ها خوب هستند و ضعیف نیستند، اما دو بحث در داوری‌ها دیده می‌شود، موضوع اول تفاوت در داوری‌ها است یعنی برخی از داوران بسیار سخت‌گیرانه خطا می‌گیرند و برخی خیر؛ این تفاوت موجب می‌شود بازیکنان گمراه شوند. داوری‌ها باید در حد هم برسد و نزدیک به هم باشد تا بازیکنان نیز بدانند چگونه باید بازی کنند. موضوع دوم حذف مدیریت بازی است چرا که این موضوع را در بازی‌های آسیایی و جام‌جهانی نمی‌بینیم و چیزی که قانون معین کرده است، اجرا می‌شود و شرایط به آن صورت زیباتر است.

نیازمند کنترل هرج‌ومرج نیمکت‌ها

بی‌غم ادامه می‌دهد: اگر بتوانیم با شرایط مختلف نیمکت‌ها را کنترل کنیم تا از هرج‌ومرجی که برخی از تیم‌ها به‌وجود می‌آورند جلوگیری کنیم چرا که فوتسال ما در سطحی قرار گرفته است که این رفتارها شایسته نیست.

وی تشریح می‌کند: بزرگ‌ترین کمبود ما در لیگ فوتسال نظارت، مدارا کردن یا مدیریت است، بسیاری از شهرها واقعاً بی‌اخلاقی می‌کنند و این موضوع در شأن فوتسال ما نیست و نمی‌دانم کی قرار است به‌جای این اعتراضات، مباحث فنی نتیجه را رقم بزند.

سرمربی تیم فوتسال مس‌سونگون در خصوص شرایط تیم‌ملی فوتسال عنوان می‌کند: چندین سال است که استعدادهای زیادی به‌علاوه مربیان بسیار خوبی را داریم، اما برگزاری اردوهای منظمی در طول سال نداریم و این موضوع به تیم‌ملی کشورمان ضربه می‌زند، مسابقات تدارکاتی‌مان کم است و اگر هم وجود دارد بسیار نزدیک بهم و به تایم برگزاری مسابقات است. اگر این اردوها در طول سال پخش شود، به‌نظر می‌توان بازدهی بهتری را انتظار داشت.

وی خاطرنشان می‌کند: ضعف بزرگی است که در طول سال بازیکنان تیم‌ملی را رها می‌کنیم و سپس در یک بازه زمانی بسیار کوتاه جمع می‌کنیم و شرایط فشرده‌ای را برای‌شان رقم می‌زنیم. شرایط تیم‌ملی بد نیست و از جانب بازیکنانی که در ایران بازی می‌کردند، شرایط آرمانی دارند، همه آماده و با انگیزه هستند. ضعف تیم‌ملی کشورمان اکنون نبودن سه بازیکن با تجربه در ترکیب‌ش است.
به گزارش ایمنا، حضور بازیکنان جوان در کنار بازیکنان باتجربه و قدیمی تیم‌ها موجب آینده‌سازی لیگ و تیم‌ملی کشورمان است؛ اگر کمی بیشتر به فوتسال بها داده شود و با ارتقا سیستم‌های داوری و دیگر امکانات این رشته، می‌توانیم در رده‌های بالاتر در دنیا قرار گیریم.

کد خبر 747341

دیگر خبرها

  • تیم ملی فوتسال ایران فینالیست شد/ یک گام تا قهرمانی در قاره‌کهن
  • سلام دختران فوتسالیست چادرملو به لیگ برتر
  • دختر کاراته کا قمی بر سکوی قهرمانی کشور قرار گرفت
  • سارا پاداش برای قم تاریخ ساز شد
  • بانوی قمی در رقابت های قهرمانی کشور به مدال طلا رسید
  • شمسایی: برای شکست دادن ازبکستان آماده هستیم
  • صالح: دیدار با قرقیزستان بهترین بازی تیم ملی فوتسال بود
  • احمدی: ۱۰ درصد از قرارداد بازیکنان پرسپولیس را پرداخت کردیم/ تیم را برای قهرمانی در آسیا تجهیز می کنیم
  • فوتسال ژاپن؛ کشتی‌ای که غرق شد!
  • تغییر نسل موجب تحول می‌شود