Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، حجت الاسلام حسن روحانی در جلسه برنامه‌ریزی و تلاش برای تحقق شعار «جهش تولید» که با حضور استانداران سراسر کشور برگزار شد، گفت: امیدواریم که بتوانیم شرایط را به گونه‌ای مدیریت کنیم و در مسیری قرار دهیم که با تحقق جهش تولید، تاثیرات آن در زندگی روزمره مردم و ملموس باشد.

وی ادامه داد:  برخی کارهای دولت نیاز به بیان و توضیح ندارد و مردم خودشان حس می‌کنند، موضوع تحول سلامت و بیمه همگانی در کشور مهم است که امروز مردم به راحتی دسترسی به تخت، پزشک، دارو و درمان دارند و این را خودشان لمس می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدی این دولت در اوایل سال ۹۲ اگر کسی به بیمارستان می‌رفت، خودش باید دمپایی، ملحفه و دارو را تهیه می‌کرد، حتی تخت هم آنقدر گران بود که برای مردم امکان‌پذیر نبود، اگر خدایی نکرده کسی فوت می‌کرد جنازه‌اش به گروگان در بیمارستان می‌ماند.

رییس‌جمهور در ادامه اظهار داشت: امروز مردم خدمات دولت را حس می‌کنند. وقتی در کشور مقدار تخت‌هایی که در بیمارستان در اختیار مردم قرار می‌گیرد، نسبت به کل تاریخ ایران دو برابر شده است، این شرایطی که امروز ما در کرونا رقم زدیم که ملت و دولت ما در دنیا سرافرازی دارد به این دلیل است که زیربنای بخش درمان آماده شده است. یعنی تخت و ICU وجود دارد، ۸ هزار تخت ICU مجهز وجود دارد و ۱۰۰۰ تخت هم در همین سه چهار ماه گذشته اضافه شده است، خب این کارها کارهایی است که مردم می‌بینند، حالا چه ما آن‌ها را بگوییم و چه نگوییم.

وی افزود: امروز در کشور قدرت ارتباطات کشور در مسائل زیربنایی، در مسائل ارتباطی، در حوزه ارتباطات و فضای مجازی و سایبری ملموس است که هر کسی که یک موبایل هوشمند در دست دارد، می‌تواند بسیاری از خدمات را دریافت کنند و این سامانه بود که کمک کرد تا ما بتوانیم ۷ میلیون نفر را فعال کنیم، همین سامانه بود که باعث شد وام را در اختیار ۲۲ میلیون نفر بگذاریم.

روحانی در بخش دیگری از سخنان خود، بیان داشت: در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان به تدریج برای مردم روشن شد که تا جایی که خدمات به آن‌ها مربوط می‌شود که البته بسیاری از خدمات آنها در همین فضای مجازی است، این فضای مجازی بود که باعث شد ما در این دو سه ماه پایانی سال تحصیلی بتوانیم مدرسه را تعطیل کرده اما آموزش را حفظ کنیم و وقتی طراحی ما برای سال آینده تحصیلی هم همین است که می‌خواهیم از ۱۵ شهریور فعالیت‌های آموزشی را آغاز کنیم، بخشی حضوری و بخشی غیرحضوری است. اگر این زیرساخت‌ها نبود، چگونه می‌توانستیم خدمات را ارائه دهیم؟ این حاصل رشد و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است که در ابتدای دولت ۵۰ شرکت بودند و امروز پنج هزار شرکت است و من به استانداران توصیه کردم که کارخانه نوآوری که در تهران احداث شد را در تمام استان‌ها داشته باشیم.

ادامه دارد...

منبع: ایلنا

کلیدواژه: حسن روحانی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۱۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر از سبد خانوارهای ایرانی حذف شده است؟ | توضیح مرکز پژوهش‌ها درباره یک ادعا

به گزارش همشهری آنلاین، مرکز پژوهش‌های مجلس در واکنش به اظهارنظرها نسبت به گزارش این مرکز درباره گردشگری اعلام کرد: این گزارش مربوط به بازه زمانی ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۰ با اشاره به شرایط کرونای و مرتبط به عملکرد دولت‌های قبل و غیرمرتبط با عملکرد دولت فعلی است که حداقل انتظار می رفت مسئولان دولت قبل به این موضوع واکنش نشان می‌دادند و نه مسئولان دولت فعلی.

مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی افزود: پس از انتشار گزارشی از سوی این مرکز با عنوان «بررسی وضعیت گردشگری داخلی از منظر دسترس پذیری برای اقشار مختلف جامعه و ارائه بسته تقنینی» و باز نشر آن از سوی رسانه‌ها با عناوینی مختلف، موضع‌گیری‌هایی خلاف واقع نسبت به این گزارش صورت گرفت که جهت تنویر افکار و اذهان عمومی و پاسخ به نقدها، موارد زیر اعلام می‌شود.

نخست؛ آنکه در موضع‌گیری‌های صورت گرفته نسبت به این گزارش به موضوع «حذف سفر از سبد خانوار» اشاره شده در حالی که در ۳۴ صفحه این گزارش، هیچ اشاره‌ای به «حذف سفر از سبد خانوار» یا مواردی با این مضمون نشده است.

دوم؛ آنکه در چکیده و صفحات مختلف این گزارش اعلام شده که آمار مستند در این گزارش مربوط به بازه زمانی ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۰ با اشاره به شرایط کرونایی و مرتبط به عملکرد دولت‌های قبل و غیر مرتبط با عملکرد دولت فعلی است که حداقل انتظار می‌رفت مسئولان دولت قبل به این موضوع واکنش نشان می‌دادند و نه مسئولان دولت فعلی و اینکه در پاورقی صفحه ۱۱ این گزارش ذکر شده است که به دلیل عدم اعلام آمار گردشگری از سوی متولی این حوزه بعد از سال ۱۴۰۰، عملا امکان دسترسی به آمار جدید برای بررسی عملکرد وجود ندارد. حتی مرکز پژوهش‌های مجلس طی مکاتبه‌ای خواستار دریافت آماری در این بازه زمانی بود که با پاسخی ناقص از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مواجه شد. هرچند در صفحه ۱۰ همین گزارش عنوان شده است که برمبنای اظهارات دبیر ستاد مرکزی هماهنگی سفر، در سال ۱۴۰۲، شاهد رشدی ۱۷ درصدی در زمینه گردشگری بوده‌ایم.

نکته سوم؛ آنکه یکی دیگر از نقدها به این گزارش، عدم ارائه راهکارهای منطقی و قابل اجرا بوده که باز هم نگاهی به این گزارش نشان می‌دهد چهار صفحه پایانی آن به ارائه راهکارها و پیشنهادها با توجه به ظرفیت‌های تقنینی در این حوزه اختصاص یافته است و به نظر می‌رسد مشکل اصلی در این زمینه عدم اهتمام به خواندن اصل این گزارش و تنها توجه به برخی خبرسازی‌ها با سمت و سوگیری‌های خاص بوده است.

نکته چهارم؛ اینکه، آمارهای بیان شده در این گزارش که از آن به عنوان آمار غلط یا آمارسازی یاد می‌شود مربوط به سالنامه هزینه و درآمد خانوار و گزارش آمارگیری از گردشگری ملی مرکز ملی آمار ایران در سال ۱۴۰۰ است که البته گزارش‌های دریافتی از وزارتخانه محترم میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز همین آمارهاست.

نکته پایانی اینکه؛ مرکز پژوهش‌های مجلس کمک تخصصی و کارشناسی به دولت محترم را وظیفه خود می‌داند و همواره در این راستا تلاش نموده و متقابلا انتظار می‌رود مدیران دولت نیز در اظهارنظر نسبت به این مرکز در رسانه‌ها دقت نظر لازم را داشته باشند.

کد خبر 848207 منبع: ایرنا برچسب‌ها سفر - گردشگری خبر مهم مرکز پژوهش‌های مجلس

دیگر خبرها

  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است | توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است/ توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • وحدت و برادری نیاز مهم امروز کشور است
  • راه اندازی مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در استان ها
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • فال تاروت برای متولدین ماه‌های مختلف امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سفر از سبد خانوارهای ایرانی حذف شده است؟ | توضیح مرکز پژوهش‌ها درباره یک ادعا
  • مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد