Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@21:39:51 GMT

ضرر ۳۰۰ میلیارد دلاری صنعت نفت شیل آمریکا از کرونا

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۹۳۴۱۲

ضرر ۳۰۰ میلیارد دلاری صنعت نفت شیل آمریکا از کرونا

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، شرکت حسابداری دلوییت اعلام کرد که پاندمی کووید ۱۹ شرایط پرچالشی را برای بازارهای انرژی جهانی ایجاد کرده است و صنعت نفت شیل آمریکا با رکود بزرگی روبرو شده است که می‌تواند در نیمه اول امسال به ضرر هنگفتی بیانجامد.

دلوییت در گزارش جدید خود اعلام کرد: هرچند تولید نفت شیل در ۵ سال اخیر رشد چشمگیری داشته است، اما در کل نتوانسته است پول زیادی برای این صنعت به ارمغان بیاورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش آمده است: در طول دهه اخیر، این صنعت که زمانی در حال شکوفایی بود با حدود ۲۰۰ درخواست حمایت از ورشکستگی روبرو شد، ۳۰۰ میلیارد دلار بدهی به بار آورد و بیش از ۴۵۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری را از بین برد.

تحلیل‌گران این مؤسسه هشدار دادند: با وجود شرایط بی‌سابقه کنونی، اوضاع این صنعت از این هم بدتر خواهد شد. امسال کاهش شدید قیمت‌های نفت، کاهش تقاضا، محدودیت‌های سرمایه‌گذاری، انباشت بدهی و تأثیر پاندمی کرونا بر سلامت نیروی کار، بازارهای نفت را تحت فشار قرار داده است.

از آنجایی که همه این عوامل به صورت همزمان اتفاق افتاده‌اند، تعداد شرکت‌هایی که از لحاظ فنی قادر به نیستند بدهی‌های خود را پس بدهند به شدت افزایش یافته است.

در این گزارش نتیجه‌گیری شد: بازارهای پرچالش نفت در شرایط فعلی می‌توانند منجر به سقوط ۳۰۰ میلیارد دلاری ارزش شرکت‌های فعال در صنعت نفت شیل شده و نرخ ورشکستگی را در بین آنها افزایش دهند.

کد خبر 4956870

منبع: مهر

کلیدواژه: نفت شیل شیل اویل ویروس کرونا ویروس کرونا بانک مرکزی ایران وزارت صنعت معدن و تجارت وزارت جهاد کشاورزی بورس قیمت دلار قیمت نفت تولید نفت مصرف برق عبدالناصر همتی ایالات متحده آمریکا لوازم خانگی بازار مسکن سازمان امور مالیاتی نفت شیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۳۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس آمار گمرک ایران، میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به ۴۸۹ میلیون دلار رسید.

بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

همچنین عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی شامل کف‌پوش‌های غیرمخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار بوده است.

بر این اساس، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

همچنین در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال قبل آن ۱۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است و عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پودباف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه‌های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

کد خبر 6089881 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • پالیتیکو: آمریکا آماده امضای قرارداد ۶ میلیارد دلاری تسلیحاتی برای اوکراین است
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • قرارداد ۶میلیارد دلاری تسلیحات و تجهیزات آمریکا برای اوکراین
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی