Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال گفت: رفتن مربیان بزرگی مثل استراماچونی، برانکو، ویلموتس، دنیزلی و کالدرون از ایران دست یک شبکه دلالی است که روی ذهن کار می‌کنند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

عبدالکاظم طالقانی ، درباره اظهارات اخیر رییس سابق فدراسیون فوتبال پیرامون حضور بدون هماهنگی یک واسطه در ترکیه در هنگام افتتاح حساب ویلموتس و گفت‌وگوی این واسطه با سرمربی سابق تیم ملی عنوان اظهار داشت:

همان زمان مراجع مرتبط گزارش مربوط را به آقای تاج دادند و موضوع پیگیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فدراسیون فوتبال در هیچ سطحی با این فرد رابطه‌ای نداشته است. نمایندگان رسمی فدراسیون فوتبال در آن روز خزانه‌دار و مترجم بودند.

عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد:

در این مدت مباحثی مطرح شده که به دور از واقعیت بوده است. یک بحث مهم در فرآیند مربوط به عقد قرارداد با سرمربی سابق تیم ملی این است که هیات رییسه فدراسیون فوتبال از روز نخست از حضور ویلموتس در ایران توسط رییس وقت فدراسیون مطلع بود. آقای تاج در اردیبهشت ۹۸ در نشست با اعضای هیات رییسه گزارش‌های مبسوطی پیرامون روند انتخاب سرمربی تیم ملی ارائه کردند و ما از کلیه اتفافات رخ داده در این باره اطلاع داشتیم. اینکه لوپتگی و رنار به عنوان گزینه‌های نخست شرایط حضورشان مهیا نشد و پس از آن با ویلموتس مذاکره شد را آگاه بودیم.

وی افزود:

فراموش نکنیم روز‌هایی که ویلموتس به کشورمان آمد سنگین‌ترین تحریم‌های ظالمانه در فوتبال ما بود. جوری این جریان علیه ویلموتس جوسازی کرد که گویی فدراسیون فوتبال یک مربی بی نام و نشان را استخدام کرده است. مگر همین مربی نبود که در سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ مربی سال بلژیک شد؟ همان زمان گفتند سازنده نسل طلایی فوتبال بلژیک و بعد به ما ایراد گرفتند که نه خیر ایشان سازنده این ستاره‌ها نبوده و بلکه مربی شان بوده است.

عبدالکاظم طالقانی ادامه داد:

جالب است همان زمان مقاله فیفا در دسامبر ۲۰۱۵ به دست من رسید که نویسنده آن به ویلموتس بابت تیم بزرگی که ساخته و نسل جدیدی که گرد هم آورده است تبریک گفته بود. اینجا، اما در کشورمان سال هاست جریاناتی حکم‌فرماست که تیم ملی را می‌زنند. در زمان مربیان قبلی هم همین بود. یادتان هست با کی روش چه کردند؟ اصلا جدا از این با مربیان ایرانی چه کردند؟ با امثال مایلی کهن ها، قلعه نویی‌ها، دایی‌ها چه کردند؟ این‌ها باند‌هایی هستند که منافع شان در تضاد با موفقیت فوتبال ملی است.

عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال تصریح کرد:

تاریخ را نمی‌شود پاک کرد. من آرشیوی از اردیبهشت ۹۸ دارم که ۲۰ کارشناس خبره به فدراسیون بابت حضور ویلموتس تبریک گفته بودند. اینکه او رزومه قابل قبولی دارد و اینکه او سبک فوتبال بلژیک را به فوتبال ما می‌آورد. چه شد؟ وجدان تان را قاضی کنید! اگر در لحظات پایانی مقابل عراق گل نمی‌خوردیم خداوکیلی این حرف‌ها وسط می‌آمد؟ چقدر فوتبال نتیجه گرا؟ تا چه زمانی؟

عبدالکاظم طالقانی افزود:

در بحث رقم قرارداد هم فکر می‌کنم توضیحات آقای تاج بسیار مبسوط بود. اول اینکه وقتی یک مربی می‌پذیرد در کشوری فعالیت کند که در فشار تحریم‌های ظالمانه است طبیعی است که شرط و شروطی می‌گذارد. بعد اینکه شما ببینید آقای کی‌روش با پرتغال ۸۰۰ هزار دلار قرارداد داشت و بعد وقتی به ایران آمد قراردادش ۵۰۰ هزار دلار اضافه شد. یا وقتی ایشان از ایران رفت دو برابر قرارداد را با کلمبیا بست. آیا آنجا هم باید بگویند که او گران است؟ این حرف‌ها چیست؟ شما دیدید در یک مقطع کوتاه مربیان بزرگی مثل استراماچونی، برانکو، ویلموتس، دنیزلی و کالدرون با هم از ایران رفتند. من پشت این جریان را یک شبکه دلالی می‌بینم که روی ذهن کار می‌کنند.

عبدالکاظم طالقانی تاکید کرد:

ویلموتس تا شهریور پای کارش بود. حتی در مقطعی که فیفا دی در جریان نبود اردو گذاشت. چند بازی لیگ در تهران و شهرستان‌ها را از نزدیک دید. با مربیان لیگ برتر و تیم‌های ملی جلسات متعدد داشت. بسیاری از اردو‌ها و بازی‌های دوستانه تابستانی تیم‌های ملی پایه را از نزدیک دید. این قدر با مردم ایران‌خو گرفته بود که حتی بین کارگران گل گهر و مردم تبریز رفت و با آن‌ها عکس گرفت. او با لژیونر‌ها هم دیدار‌های زیادی داشت. دستیارانش هم کل بازی‌ها را رصد می‌کردند. به هر حال باز هم می‌گویم که اگر ما در ثانیه‌های پایانی آن گل را دریافت نمی‌کردیم اینجا الان وضع تفاوت داشت. هر مربی ایرادتی دارد، اما این هم نیست که سیاه و سفید ببینیم. این‌ها بحث‌های کارشناسی است که حتما بررسی موارد عمیق اینچنینی به فوتبال‌مان کمک می‌کند.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال ویلموتس تیم ملی تیم ملی عبدالکاظم طالقانی فدراسیون فوتبال ویلموتس هیات رییسه فدراسیون فوتبال عبدالکاظم طالقانی عضو هیات تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۳۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: دولت به هیچ وجه به موضوع ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، سید محمد حسینی، درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در مجموع تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات مشخص می‌شود که در تهران ۱۶ کرسی خالی مانده است که کرسی‌های تهران اهمیت زیادی دارد، زیرا نمایندگان تهران گرفتاری‌های نمایندگان شهرستان را ندارند و می‌توانند در مسائل کلان کشور و ملی نقش آفرین باشند و وقت بیشتری برای تهیه طرح‌ها و لوایح بگذارند. آن‌ها می‌توانند در ترکیب هیات رئیسه مجلس و روسای کمیسیون‌ها تاثیر زیادی داشته باشند. این نمایندگان و سایر نمایندگان باقی مانده در دو دوم اهمیت و نقش مهمی در مجلس دارند.

وی افزود: امیدوارم همانطور که در دور اول مردم حضور داشتند، در دور دوم هم مشارکت کنند به خصوص که در این دور انتخاب راحت‌تر است و در یک حوزه، مردم از بین دو نفر باید یک نفر را انتخاب کنند. بی تفاوتی سزوار نیست. مردم می‌توانند تحقیق کرده و فرد اصلح را انتخاب کنند. مردم کمک کنند افراد اصلح با پشتوانه رای بالا انتخاب شوند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که دولت نظری درباره ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم دارد؟ گفت: نه، دولت به هیچ وجه به این مساله ورود نمی‌کند. خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد در حالیکه در دوره‌های قبل دولت‌ها اینگونه نبوده اند. دولت، انتخاب را به خود مردم واگذار کرده و مردم در انتخاب حود نشان دادند، کسانی که همراهی بیشتری با دولت دارند، پایگاه مردمی بهتری دارند.

وی در پایان گفت: امیدوارم با تعامل سازنده دولت و مجلس، کار‌های اساسی انجام شود. اولویت ما اقتصاد است و به این مساله بها داده شود و لوایح یک فوریتی و دو فوریتی دولت. زودتر در دستور کار مجلس قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • یک ایرانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد/ فتاحیان مدیر اجرایی آسیا باقی ماند
  • رضوانی عضو هیئت رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد/ فتاحیان مدیر اجرایی آسیا باقی ماند
  • فوتبال اروپا مربی بزرگ کم آورده!
  • به مایلی‌کهن زنگ زدم و گفتم بیا با هم فالوده بخوریم ! | میانجیگری میان محمد مایلی کهن و امیر قلعه نویی فایده دارد؟
  • جلسه هیات رئیسه فدراسیون دوومیدانی تشکیل شد
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • راهیابی نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه به هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکیه
  • عضو ایرانی هیات رئیسه جهانی در کمیته نظارت بر مسابقات ووشو