Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به ایجاد شبکه اجتماعی تخصصی برای بازیگران زیست‌بوم سلامت و پزشکی شده که به دانشمندان و پژوهشگران جهان اجازه می‌دهد به آخرین دستاوردها و فناوری‌های حوزه کرونا دسترسی پیدا کنند.

 گروه دانشگاه خبرگزاری آنا،   شیوع کرونا در جهان باعث توقف پروازهای بین‌المللی شد، مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل شدند،  قرنطینه خانگی به موثرترین روش برای پیشگیری تبدیل شد، ماسک جدیدترین ترند برای مردم جهان شد و نمایشگاه‌ها، رویدادها و همایش‌های علمی لغو شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ویروس به نوعی ارتباطات اجتماعی را ایزوله کرد.  باوجود این که دانشمندان و محققان از ابتدای شیوع کووید-19 در جهان شروع به پژوهش کردند تا راهی برای پیشگیری، درمان و حتی اطلاعات بیشتری درباره این بیماری پیدا کنند اما ارتباطات بین‌المللی میان پژوهشگران در این مدت به شدت کمرنگ شد.

اپلیکیشنی برای برقراری ارتباط علمی

 یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی برای رفع مشکل ارتباط  بین‌المللی میان دانشمندان، اپلیکیشن تخصصی معرفی کرد که نوعی شبکه اجتماعی تخصصی برای جامعه سلامت به شمار می‌رود. این پلتفرم بستر مناسبی  را برای ارکان مختلف زیست‌بوم سلامت و پزشکی مانند استادان دانشگاه، دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی و سلامت، کادر درمانی، فعالان حوزه سلامت و سازمان‌هایی مرتبط به حوزه سلامت فراهم می‌کند. این اپلیکیشن امکان تعامل مستقیم با متخصصان دیگر و دسترسی به دانش به‌روز  و میان‌رشته‌ای را فراهم می‌کند.

سهیل نگاهی، مدیر فنی تیم سازنده این اپلیکیشن می‌گوید؛ این پلتفرم فضایی تخصصی برای ارتباط‌گیری میان بازیگران حوزه سلامت ایجاد می‌کند. ارتباطات در این پلتفرم انواع مختلفی دارند، برای مثال یک استاد می‌تواند برای دانشجویان هر کلاسش در دانشگاه یک گروه ایجاد کرده و مباحث کلاس را در آن مطرح کند و از دانشجویان امتحان بگیرد، حتی می‌تواند امتحانات را آرشیو کند و از آنها در گروه‌های دیگر نیز استفاده کند.   همچنین اساتید می‌توانند محتوا و مقاله‌های علمی را با دانشجویان به اشتراک بگذراند.

ارتباط علمی و تجاری از طریق اپلیکیشن

دانشجویان نیز می‌توانند در این اپلیکیشن با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و مباحث درسی را با کمک هم بررسی کنند. این ارتباط علمی می‌تواند میان متخصصان مختلف نیز برقرار شود. برای مثال چند استاد و پژوهشگر روی پروژه‌های علمی و تحقیقاتی همکاری کنند. فعالیت‌های داخل این شبکه اجتماعی می‌تواند حالت تجاری نیز پیدا کند و سازمان‌های فعال در حوزه پزشکی و سلامت با یکدیگر و متخصصان ارتباط علمی و تجاری بگیرد و از تخصص آنها بهره ببرد.

ایده ایجاد این اپلیکیشن یک سال و نیم پیش متولد شد و هدف از آن وجود شبکه تخصصی برای فعالان حوزه سلامت و پزشکی بود. پس از شیوع کرونا، شرکت سازنده این اپلیکیشن مسئولیت اجتماعی خود می‌دانست که فعالیت ویژه‌ای در حوزه کووید-19 انجام دهد. افزایش اطلاعات علمی درباره ویروس کووید-19 برای مخاطب خاص و عام یکی از اقداماتی بود که برای تحقق این امر صورت گرفت.

راهی برای ارتباط علمی آسان با جهان

به گفته نگاهی؛ این پلتفرم تخصصی یک شبکه اجتماعی بین‌المللی است و از کشورهای خارجی نیز کاربر در آن وجود دارد. از طریق این اپلیکیشن ارتباط سازنده‌ای با محققان چینی در خصوص مباحث علمی ایجاد شده بود، بعد از شیوع کرونا این فرصت را غنیمت شمردیم تا  ارتباط تخصصی با محققان چینی در خصوص کرونا برقرار کنیم. بدین ترتیب اطلاعاتی از دستاوردها و روش‌های کنترل و مهار چین در مواجهه با این بیماری به دست آورده شد.

این اقدام باعث شد راه ارتباطی میان محققان ایرانی و چینی ایجاد شود، هر دو طرف بتوانند سوالات خود در خصوص کرونا را مطرح کنند و پاسخی برای آن پیدا کنند. این اپلیکیشن نه‌تنها دستیبابی به اطلاعات کاربردی را آسان‌تر می‌کند، بلکه نتایج روش‌های به کار برده شده را در کشورهای دیگر نشان می‌دهد. تیم سازنده این اپلیکیشن تلاش بسیاری کرد تا طی چند ماهه گذشته دانش تخصصی در خصوص حوزه کرونا در کشور افزایش پیدا کند.

مدیرفنی این اپلیکیشن می‌گوید؛ ارتباطات محققان ایرانی با همپایان خارجی خود به دلیل شیوع کرونا در جهان کمتر شده بود، بنابراین تلاش کردیم تا از طریق این اپلیکیشن راه ارتباطی موثری را به وجود بیاوریم. این اپلیکیشن نه‌تنها تبادل دانش میان محققان و پژوهشگران را آسان‌تر می‌کند بلکه دسترسی به آخرین فناوری‌ها و دستاوردها را فراهم می‌کند.

دانش‌بنیان‌ها محدودیت را دور می‌زنند

 این شبکه اجتماعی می‌تواند رویای دستیابی به برترین و سریع‌ترین خدمات تخصصی، حرفه‌ای، رفاهی و مالی از طریق تعاملات چندوجهی میان رشته‌ای را به حقیقت تبدیل کند. بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان در شیوع کرونا حداکثر تلاش خود را کردند تا نیازهای جامعه و کادر درمان را برطرف کنند. این شرکت‌ها با بکارگیری دانش فنی و تجربه کاری خود نه‌تنها موفق شدند نیاز کشور به تجهیزات پزشکی پیشرفته به کشورهای خارجی را از بین ببرند بلکه توانستند راهی برای تبادل علمی میان محققان و پژوهشگران از سراسر جهان پیدا کنند.

انتهای پیام/4021/

منبع: آنا

کلیدواژه: کرونا اپلیکیشن کووید 19 شبکه اجتماعی ارتباط علمی شیوع کرونا حوزه سلامت دانش بنیان بین المللی پیدا کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۴۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس از عملیات «وعده صادق» نگاه دنیا به ایران تغییر کرد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری عصر دوشنبه در دیدار با روح الله فیروزآبادی معاون علمی رییس جمهور گفت: یکی از دلایلی که سبب شد ما به توان داخلی متکی باشیم، تحریم ها علیه کشور بود که البته این بدان معنا نیست که ما از تحریم استقبال می کنیم، اما این امر سبب شد تا کشور به توان داخلی تکیه کند.

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: اگر محدودیت ها وجود نداشت ما همواره وابسته بودیم و اعتماد به نفس نداشتیم.

آیت الله حسینی بوشهری با بیان اینکه پس از عملیات وعده صادق نگاه دنیا به ایران تغییر کرد افزود: این عملیات قدرتمندانه سبب شد تا برخی ها که با انقلاب اسلامی همراه نبودند به خود بیایند.

وی تصریح کرد: امروز نسل جوان ما باید با توکل به خدا به آینده امیدوار باشند و به جذابیت های کاذب غرب دل خوش نباشد.

امام جمعه قم عنوان کرد: امروز طلاب و پژوهشگران حوزوی زیادی داریم که امیدهای آینده حوزه علمیه هستند که البته این افراد نیز همانند سایر اقشار مشکلات معیشتی دارند که باید شرایط برای کار علمی و بدون دغدغه نخبگان فراهم شود.

در ابتدای این دیدار نیز معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور گزارشی از فعالیت ها در حوزه های علمی و موضوعات دانش بنیان ارایه کرد

کد خبر 6092630

دیگر خبرها

  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • شبکه‌های اجتماعی یا ماشین‌های معتادساز
  • رویداد جامعه‌پرداز برای شناسایی و ارتباط گیری با کنشگران حوزه خانواده
  • پس از عملیات «وعده صادق» نگاه دنیا به ایران تغییر کرد
  • فیلتر شکست خورد / حضور بیش از 40 میلیون ایرانی در اینستاگرام
  • توریسم درمانی در حال ترک ایران است؛ عراقی‌ها هم دیگر نمی‌آیند
  • مقاومت کسب و کارهای کوچک اینستاگرامی در مقابل فیلترینگ
  • گزارش‌های غیررسمی: بیش از ۴۰ میلیون ایرانی همچنان کاربر اینستاگرام هستند
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی