Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، نتایج یک پژوهش که به تازگی انجام شده حکایت از‌ آن دارد که بیماران مبتلا به کووید ۱۹ که در شرایط بحرانی هستند، به میزان قابل توجهی بیش از سایر مبتلایان به این بیماری در معرض ایست قلبی هستند.

محققان دریافتند، مبتلایان به کووید ۱۹ که در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند، ۱۰ برابر بیشتر از سایر افراد ممکن است دچار ایست یا اختلال ریتم قلبی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای ارزیابی خطر و بروز ایست قلبی و آریتمی در بیماران بستری با COVID-۱۹، محققان دانشکده پزشکی دانشگاه پنسیلوانیا در پرلمن، ۷۰۰ بیمار مبتلا به COVID-۱۹ را که از اوایل ماه مارس و اواسط ماه مه در بیمارستان دانشگاه بستری بودند، ارزیابی کردند.

آنها ۵۳ مورد آریتمی را شناسایی کردند؛ ۹ بیمار که دچار ایست قلبی شده‌اند، ۲۵ بیمار که دچار فیبریلاسیون دهلیزی شده بودند و نیاز به درمان داشتند، ۹ بیمار با اختلال آریتمی قابل توجه و ۱۰ مورد تاکی کاردی بطنی غیر پایدار شناسایی شدند.

از ۷۰۰ بیمار بستری در بیمارستان، حدود ۱۱ درصد در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند.

براساس این مطالعه، یافته‌های جدید شفافیت بیشتری را در مورد نقش ویروس کرونا در بروز بیماری‌ های قلبی به ویژه آنهایی که در وضعیت بحرانی هستند را ارائه می‌دهد.

راجات دئو، نویسنده ارشد این پژوهش گفت: تحقیقات بیشتری لازم است تا ارتباط این دو بیماری با یکدیگر کشف شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کووید ۱۹ کرونا کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۵۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان فاطمه اسفندیاری گفت: در استان گلستان حدود ۱۷ هزار  بیمار صعب العلاج و خاص زندگی می‌کنند که سالانه ۳ هزار نفر به آنها افزوده می‌شود.

او گفت: بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در گروه بیماران خاص هستند که طبق بسته خدمتی تعرفه بیمه‌های مختلف خدمات دریافت می‌کنند.  

او در مورد پرداخت تسهیلات بانکی به بیماران صعب العلاج و خاص نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی گلستان بر اساس پرونده پزشکی این بیماران و با توجه به ابلاغ بودجه از سوی وزارت بهداشت، بیماران را برای دریافت تسهیلات درمانی ۵۰ میلیونی به بانک معرفی می‌کنند..

اسفندیاری افزود: این تسهیلات سال گذشته با بهره ۴ درصد و بازپرداخت ۵ ساله ارائه شد و برای امسال نیز منتظر ابلاغ بودجه تسهیلات درمان هستیم تا بیماران را به بانک‌های عامل معرفی کنیم.

او گفت:خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج در شهرستان گرگان در بیمارستان‌های ۵ آذر، مرکز آموزشی و درمانی صیاد شیرازی  با تجهیزات کامل ارائه می‌شود.

فاطمه اسفندیاری اضافه کرد: در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دزیانی گرگان و بیمارستان کودکان طالقانی گرگان هم به این بیماران خدمات ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟