Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر بیماری‌های ویروسی با استفاده از ترکیبات دارویی، شربتی را به بازار سلامت کشور معرفی کرده‌اند که با تحریک عمل "بیگانه‌خواری" در سلول‌ها، مقاومت بدن را در برابر عوامل بیماری‌زا افزایش می‌دهد.

دکتر جواد محمدی از محققان این طرح در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه محصولات دارویی این شرکت دارای ترکیبات گیاهی است، افزود: شربت "دایان‌ایمیون" یکی از محصولات ما است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن به مرحله تولید رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این دارو کاربرد دو گانه دارد، اظهار کرد: این شربت برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های ویروسی کاربرد دارد و بعد از ابتلا به بیماری‌های ویروسی، دوره درمان را کاهش و علایم بیماری‌های ویروسی را کاهش می‌دهد.

محمدی با اشاره به ترکیبات دارویی این شربت، خاطر نشان کرد: یکی از ترکیبات اصلی این شربت که مقالات علمی زیادی به ویژه در دوران شیوع ویروس کرونا منتشر شد، "اکیناسه" است. اکیناسه یک گیاه دارویی است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن به کار می‌رود.

این محقق خاطر نشان کرد: این گیاه دارویی عمل فاگوسیتوز (بیگانه‌خواری Phagocytosis) را در سلول‌های بدن تحریک کرده و افزایش می‌دهد و از این طریق بدن نسبت به انواع باکتری‌ها و ویروس‌ها مقاوم می‌شود.

وی "آقطی‌سیاه" را از دیگر ترکیبات این شربت نام برد و ادامه داد: برخی مطالعات در خصوص این ماده نشان می‌دهد که در درمان سرماخوردگی موثر است، خاصیت ضدسرفه دارد و می‌تواند علائم سرماخوردگی را کاهش ‌دهد.

محمدی، "گل‌ماهور" با خاصیت ضدسرفه و آرامبخش را از دیگر مواد استفاده شده در این دارو دانست و یادآور شد: این ماده می‌تواند علائم سرماخوردگی چون سرفه و سردرد را تسکین ‌دهد.

وی "ویتامین C"، "نعنا فلفی" و "اکالیپتوس" را از دیگر ترکیبات این محصول ذکر کرد و گفت: علاوه بر آن از "آویشن" و "عسل" که دارای خواص ضد سرفه و برونشیت است، استفاده شد؛ ضمن آنکه گیاه "مورد" با خواص ضد باکتری و ضد ویروسی در ترکیبات این دارو وجود دارد.

محمدی با بیان اینکه این شربت دارای مجوزهایی چون گواهینامه GMP و "سیب سلامت" است، یادآور شد: این دارو همچنین دارای کد IRC است و در حال حاضر این دارو برای تقویت سیستم ایمنی بدن توزیع داروخانه‌ای شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شربت گیاهی شرکت دانش بنیان گياهان دارويي بازار سلامت تقویت سیستم ایمنی بدن بیماری های ویروسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۶۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند

 مصطفی صالحی زاده معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: طبق اعلام وزارت بهداشت در دسته بندی نوشیدنی ها و فرآورده های آنها، انواع نوشابه گازدار با/یا بدون قند، نوشابه انرژی زا، نوشیدنی مالت (ماء الشعیر) طعم دار و نوشیدنی عصاره گندم طعم دار، انواع شربت میوه ای و غیرمیوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجاز محسوب می شوند

وی ادامه داد: همچنین انواع سوسیس و کالباس، ژامبون، انواع ساندویچ و پیتزای دارای سوسیس و کالباس و ژامبون، انواع سمبوسه و فلافل آماده شده، پنیر پیتزای پروسس و تاپینگ پیتزا در دسته بندی فرآورده های گوشتی و غذاهای آماده مصرف در فهرست کالاها و خدمات آسیب رسان به سلامت هستند.

وی افزود: سایر اقلام خوراکی مانند روغن مصرفی خانوار (روغن نیمه جامد)، انواع سس سالاد و مایونز، انواع فرآورده حجیم شده بر پایه ذرت و فرآورده های کاکائویی از دیگر کالاهای آسیب رسان به سلامت محسوب می شوند

  صالحی زاده  داد: مطابق بند ج ماده 7 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور، تبلیغ کالاها و خدمات مندرج در این فهرست از سوی همه رسانه‌ها ممنوع است.

فهرست کالاها و خدمات آسیب رسان به سلامت در سال 1403 در فایل زیر قابل مشاهده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • پرخطرترین مشاغل برای کارگران/ این بیماری ها سلامت کارگران را تهدید می کند
  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • پیام وزیر بهداشت به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی