Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسن طالبیان سه‌شنبه‌شب در بازدید از پروژه‌های مرمتی و احداثی حوزه میراث فرهنگی خوی افزود: پیش‌بینی‌ وزارتخانه در حوزه میراث فرهنگی طی سال گذشته درآمدزایی در حدود یک‌هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال بود که حدود ۷۰۰ میلیارد ریال آن به دلیل شیوع بیماری کرونا از دست رفت.

وی با بیان اینکه جبران این میزان خسارت غیر ممکن است، اضافه کرد: شیوع کرونا شرایطی را فراهم کرد که موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی با فعالیت در فضای مجازی به مردم معرفی شدند و تفاهم‌نامه‌های مختلفی با دستگاه‌های مختلف از جمله وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای توسعه زیرساخت‌های حوزه فناوری اطلاعات به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون میراث فرهنگی وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به طرح‌های مرمتی در دست اجرای این وزارتخانه بیان کرد: برخی طرح‌های مرمتی بزرگ مانند تخت جمشید و میدان نقش جهان که به دلیل حضور مردم امکان مرمت آنها در روزهای عادی وجود نداشت، در دوران شیوع کرونا به پایان رسید.

وی با اشاره به ضرورت مشارکت بخش خصوصی در اجرای طرح‌های حوزه میراث فرهنگی بیان کرد: در سال گذشته ۲ هزار و ۵۰۰ طرح مرمتی با مشارکت بخش خصوصی در سطح کشور انجام و به برخی از این طرح‌ها تسهیلاتی نیز پرداخت شد.

طالبیان اظهار کرد: طی سال گذشته پیشرفت خوبی در راستای توسعه حوزه میراث فرهنگی داشتیم به طوری که به طور میانگین در سال گذشته طی هر هفته یک موزه در کشور افتتاح شد.

وی با اشاره به طرح های مرمتی در آذربایجان‌غربی گفت: یکی از طرح‌های مهم در خوی مربوط به مجتمع فرهنگی، گردشگری شمس تبریزی است و برای ساخت این مجتمع چندین قطعه زمین تملک شده‌ که تملک این زمین‌ها کار آسانی نبوده و طرح خوبی نیز از سوی معمار این مجتمع برای ساخت مجموعه ارائه شده‌است.

معاون میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بیان کرد: مجتمع فرهنگی ‌گردشگری شمس تبریزی یک پروژه جهانی است که به دلیل هم‌مرزی آذربایجان‌غربی با کشورهای خارجی و جایگاه هنری و فرهنگی شمس سالانه زائران بسیاری به این شهر سفر خواهند کرد.

طالبیان ضمن درخواست از مسوولان برای همکاری در احداث این پروژه جهانی اضافه کرد: حداکثر تلاش وزارت میراث فرهنگی این است که حداقل تا پایان دولت بتواند فاز نخست این مجتمع را به بهره‌برداری برساند که این کار نیز مستلزم تخصیص اعتبارات ۲۰ میلیارد تومانی مصوب سفر رییس جمهوری به صورت یک‌جاست.

معاون میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در روز سه‌شنبه با سفر به آذربایجان‌غربی از آثار تاریخی و در حال مرمت استان بازدید و از نزدیک روند آنها را بررسی کرد.

این استان دارای ۱۶۰۰ اثر و بنای تاریخی و فرهنگی است.

بیماری کرونا از اوایل اسفند سال گذشته در کشور شایع شد و تاکنون حدود ۱۱۰ هزار نفر در کشور به آن مبتلا شده اند.

برچسب‌ها تولیت شمس آذربایجان غربی میراث فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی میراث فرهنگی آذربایجان غربی میراث فرهنگی حوزه میراث فرهنگی آذربایجان غربی سال گذشته طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۶۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن محمدی ادیب در دیدار با معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار کرد: رویدادهای ویژه در حوزه گردشگری استان اردبیل با توجه به فرا رسیدن فصل گردشگری برای روزها و ماه‌های آینده تدوین شده است.

وی با اشاره به پیگیری اعتبارات حوزه گردشگری استان اردبیل در وزارت میراث‌فرهنگی خاطرنشان کرد: از معاونت گردشگری انتظار داریم در راستای پیشبرد اهداف و توسعه گردشگری استان تامین اعتبارات مورد نیاز را تسهیل کنند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل ادامه داد: اقدامات زیرساختی و زیربنایی متعددی نیز در دستور کار اداره کل میراث‌فرهنگی استان اردبیل قرار دارد که در این راستا نیز نیازمند همراهی وزارتخانه هستیم.

محمدی ادیب با بیان اینکه اقدامات آموزشی و توانمندسازی نیروهای شاغل در تاسیسات گردشگری استان یکی از اهداف ما است، تصریح کرد: در این راستا با هماهنگی مدیرکل آموزش گردشگری وزارتخانه، دوره‌های آموزشی لازم با تامین اعتبار برای این دسته از نیروهای شاغل در حوزه گردشگری برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: تکمیل زیرساخت‌های گردشگری و پرداخت تسهیلات حمایتی برای سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری را در اردبیل پیگیری می کنیم تا با همکاری اداره کل و وزارتخانه و تامین اعتبارات لازم انجام شود.

کد خبر 6092847

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است
  • خانه انصاری ارومیه میزبان گردشگران خواهد شد
  • تدوین رویدادهای فصل گردشگری در استان اردبیل
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • ۵ حفار غیر مجاز در شهرستان نیشابور دستگیر شدند
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری