Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان ، وضعیت فعلی آبرسانی به شهرها و روستاهای استان را تشریح و به بیان چالش ها و چشم اندازهای این شرکت پرداخت.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، امین قصمی با اشاره به فرار سیدن هفته صرفه جویی در مصرف آب، افزود: طی سال های اخیر، منابع آبی استان تاثیر زیادی از تداوم پدیده خشک سالی پذیرفته است به طوری که به صرف بارش های سال گذشته نمی توان چندان به آینده آبی هرمزگان خوشبین بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: افت کمی و کیفی منابع آب سطحی (چاهها و چشمه ها)، وجود گنبدهای نمکی و تاثیر آن بر شور شدن رودخانه های فصلی، بالا بودن متوسط عمر شبکه های آب آشامیدنی استان و افزایش درصد هدر رفت آب در این شبکه ها به خصوص در مناطق روستایی، کمبود و گاهاً نبود منابع آبی مناسب در دسترس (در شهرهایی نظیر سیریک، بشاگرد، بستک و بندرلنگه) ، کمبود اعتبارات، افزایش قیمت تمام شده پروژه های در دست اجرا و ... از عمده مشکلات پیش روی آبفاست که می طلبد تا زمان رفع این مشکلات، مردم با مصرف بهینه آب به طور جدی ما را در خدمات رسانی یاری کنند.

قصمی با بیان اینکه گستردگی خدمات رسانی آبفا پس از یکپارچه سازی شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی بیشتر شده است، افزود: در حال حاضر 99.8 درصد جمعیت شهری و 96 درصد جمعیت روستایی با پوشش 76 درصدی روستاها از خدمات شرکت آب و فاضلاب استفاده می کنند.

وی افزود: شرکت آب و فاضلاب هرمزگان برای بهبود خدمات رسانی بویژه در بخش روستایی چشم اندازی را تعریف کرده که بر اساس آن اولویت مان دسترسیِ تمام جمعیت روستایی به آب آشامیدنی سالم و پایدار است و در این زمینه از ظرفیت بخش خصوصی و سرمایه گذاران با پتانسیل بالا جهت احداث تاسیسات نمک زدایی با هدف ایجاد منابع آبی پایدار کمک می گیرد.

مدیرعامل آبفا استان به دیگر برنامه ها در بخش آبرسانی به روستاها اشاره کرد و گفت: انجام مطالعات شبکه توزیع و مدیریت مصرف با هدف شناسایی دقیق میزان تولید و مصرف به منظور جلوگیری از هدر رفت آب و همچنین تکمیل و بهره برداری از مجتمع  های آبرسانی روستایی برای برخورداری روستاهای فاقد آب آشامیدنی سالم و بهداشتی از جمله این برنامه هاست.

وی همچنین با اشاره به حوزه خدمات رسانی در بخش شهری گفت: در حال حاضر 37 شهر و جزیره با 381 هزار مشترک در بخش آب و 7 شهر و جزیره در بخش فاضلاب با 193 هزار مشترک از خدمات این مجموعه بهره مند هستند که افزایش ظرفیت منابع آبی برای تامین نیاز مشترکین نیز در دستور کار است.

به گفته قصمی، افزایش ظرفیت منابع آبی از طریق احداث آبشیرین کن ها از جمله این اقدامات است که می تواند با توجه به وضعیت خشک سالی استان تاثیر زیادی بر منابع آبی پایدار داشته باشد.

وی در ادامه افزود: در بخش شهری ۱۷ پروژه به ظرفیت 85 هزار و 700  متر مکعب در روز و در بخش روستایی ۲۲ پروژه به ظرفیت 36 هزار و 638  متر مکعب در روز  تامین کننده آب استان است که البته رسیدن به نقطه مطلوب نیازمند فعالیت های بیشتری است که در چشم انداز شرکت و آب و فاضلاب هرمزگان تعریف شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: در حال حاضر برای تامین آب مورد نیاز استان از محل آب شیرین کن ها در بخش شهری دو پروژه به ظرفیت 62 هزار متر مکعب در شبانه روز در قالب فاز نهایی آب شیرین کن بندرعباس و آبشیرینکن سیریک و در بخش روستایی 11 پروژه به ظرفیت 21 هزار متر مکعب در شبانه روز در دست اجراست.

وی با بیان اینکه پروژه های دیگری نیز در بخش تولید آب از محل آبشیرین کن ها در دست مطالعه است، گفت: عملیات احداث  3 پروژه به ظرفیت 61 هزار متر مکعب در شبانه روز در حوزه تامین آب شهرها (بندرعباس، چارک و پارسیان) و یک پروژه نیز به ظرفیت یک هزار و 500 متر مکعب در شبانه روز در بخش روستایی (سلخ قشم) بزودی آغاز خواهد شد.

قصمی در پایان افزود: 54 پروژه در این بخش به ارزش 13 هزار و 543  میلیارد ریال اجرا یا در دست اجراست که با توجه به توسعه روز افزون جمعیت و سرمایه گذاری ها نیازمند اعتبارات بیشتری در این زمینه هستیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دسترسی به آب شرب متر مکعب در شبانه روز پروژه به ظرفیت بخش روستایی خدمات رسانی آب و فاضلاب منابع آبی منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۷۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین

مهدی جلوخانی مدیرکل دامپزشکی قزوین گفت: واکسینه شدن این تعداد طیور روستایی در فاز دهم طرح واکسیناسیون با به کارگیری از توان نیرو‌های دولتی و با اولویت روستا‌های اطراف مزارع صنعتی طیور و روستا‌های با جمعیت بالای طیور بومی صورت گرفت.

وی ادامه داد: در راستای اجرای برنامه‌های پیشگیرانه دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی کشور با هدف پیشگیری و کنترل بیماری نیوکاسل در جمعیت طیور روستایی، مرحله دهم واکسیناسیون در جمعیت طیور بومی استان اجرا شد.

جلوخانی با اشاره به اهداف عمده این طرح گفت: ارتقا سطح ایمنی طیور بومی، پیشگیری از وقوع بیماری و همچنین کاهش انتشار ویروس بیماری نیوکاسل از مخازن طبیعی به واحد‌های صنعتی و همچنین کاهش کانون‌های این بیماری در مزارع صنعتی و کمک به تولید و معیشت روستاییان از اهداف طرح واکسیناسیون طیور روستایی بود.

به گفته این مسئول، بیماری نیوکاسل یکی از مهمترین بیماری‌های ویروسی در طیور است که ضمن ایجاد تلفات در جمعیت طیور، خسارات اقتصادی زیادی را در واحد‌های پرورش نیمچه‌های گوشتی و مزارع مرغ تخمگذار به دنبال دارد.

وی افزود: مهمترین راه پیشگیری از بروز این بیماری انجام برنامه واکسیناسیون و رعایت اصول بهداشتی و امنیت زیستی در پرورش و نگهداری طیور است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • انجام ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری در تقاطع مدافعان سلامت قم
  • ایجاد درآمد پایدار اولویت اساسی شهرداری‌ها باشد+فیلم
  • آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا رویکرد محوری دولت سیزدهم است
  • زنگ خطر کمبود «آب» در شاهرود/ اهمیت بیش از پیش حفظ «شاهوار»
  • اتصال «ائل داغی» به «آجی چای» در تبریز
  • دسترسی ۷۸ هزار روستایی به آب آشامیدنی سالم
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم باید «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد