Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعزیرات شهر تهران در واکنش به انتقادی درباره عملکرد تعزیرات در برخورد با قاچاق در واحدهای صنفی گفت: تفاوتی میان کالای قاچاق در انبار و مغازه قائل نیستیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سازمان تعزیرات حکومتی، «محمدعلی اسفنانی» در برنامه گفت و گوی اقتصادی رادیو گفت‌وگو درباره اینکه برخورد با قاچاق کالا در چه شرایطی است با ابراز امیدواری از تلاش هایی که در حال انجام است درباره برخورد با قاچاق کالا، گفت: این صحبت که اگر سراغ انبارهای اصلی و نقاطی که قاچاق کلان انجام می شود برویم بهتر می توان نظارت کرد، حرف درستی است اما این به معنای این نیست که فقط قاچاق آنجاست و در مغازه قاچاق نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تعزیرات شهر تهران افزود: در برخورد با قاچاق کالا و انجام وظایف‌مان فصل الخطاب قانون است و به آن عمل می کنیم. (اشاره به اینکه تفاوتی نمی کند به سراغ مغازه داران برویم یا اینکه با قاچاق های کلان مقابله کنیم.)

اسفنانی با بیان اینکه محل بارانداز برخی قاچاقچیان با محل وارد شدن آن به کشور ۱۰۰۰ کیلومتر فاصله دارد، از کشف یک محموله قاچاق لوازم خانگی طی چند وقت اخیر خبر داد و گفت: تفاوتی میان کالای قاچاق موجود در انبار با کالای قاچاق موجود در مغازه ها به لحاظ قانونی نیست. اما اینکه به جای معلول به علت بپردازیم این موضوع سرلوحه کارمان بوده است.

وی ادامه داد: در استان تهران که حیطه کاری‌ام است این موضوع را مطرح کردم که چطور ممکن است کالای قاچاقی ۱۰۰۰ کیلومتر طی کند و به تهران برسد و ما بگردیم و آن را در انباری پیدا کنیم یا برحسب اتفاق در مغازه ها پیدا کنیم.

مدیر کل تعزیرات حکومتی شهر تهران در بخش دیگری در واکنش به یک انتقاد از سوی نائب رئیس اتاق اصناف گفت: در مقابله با قاچاق کالا به یاد ندارم که یک واحد صنفی در این خصوص گزارش شده باشد یا هدف گذاری مان این باشد که سراغ کشف قاچاق کالا از سطح واحدهای صنفی باشیم و به همین منظور هم واحد صنفی مورد بررسی قرار گرفته باشد. ما وقتی برای تخلفات دیگر مراجعه می کنیم به عنوان مثال گزارش گرانفروشی دریافت کردیم در آن زمان تخلف کالای قاچاق هم کشف می شود.

وی ادامه داد: ما با گزارش های قاچاق جدی برخورد می کنیم و مماشات نداریم، الان با قاطعیت عرض می کنم هرجا در حیطه کاری‌ام –شهر تهران- اعلام آمادگی می کنم هر گزارشی مرتبط با قاچاق دریافت کنیم ورود پیدا می کنیم.

مدیر کل تعزیرات حکومتی شهر تهران در بخش دیگری درباره انتقادش به دولت درباره شیوه مقابله قاچاق لوازم خانگی وقتی این کالاها در بازار فراگیر شده است صحبت کرد.

وی گفت: تولیدکنندگان بخش لوازم خانگی می گویند اگر جلوی قاچاق گرفته شود می توانیم نیاز بازارها را با تولید داخلی به کیفیت مطابق خارجی تأمین کنیم.

اسفنانی سپس با بیان اینکه بدون در نظر گرفتن شرایط داخلی ادعای تولید داخلی می شود، تصریح کرد: همه آرزو داریم کالای داخلی با کیفیت بالا به حدی که قابل رقابت در دنیا باشد در داخل تولید شود. اما وقتی موضوعی را مطرح می کنیم باید کشور و شرایط تولید، میزان مصرف، دلار و نیز شرایط شیوع ویروس جدید و حمل و نقل را ببینیم. با توجه به این شرایط می توانیم بگوییم چند درصد از میزان تولید داخلی را می توانیم تأمین کنیم.

مدیر کل تعزیرات حکومتی شهر تهران تأکید کرد: تا زمانی که واردات نیاز داریم باید انجام شود اما در کنار این باید به نحوی مدیریت شود که در کنار واردات صحیح که جلوگیری کننده قاچاق است تولید کالای داخلی را به نحوی متناسب با شرایط عرضه و تقاضا را تأمین کنیم که نیاز به قاچاق نداشته باشیم./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: تعزیرات تعزیرات حکومتی برخورد با قاچاق تعزیرات حکومتی قاچاق کالا کالای قاچاق شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۸۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه ۳ میلیارد ریالی برای قاچاق کود شیمیایی

میثم روحی رئیس شعبه ششم بدوی تعزیرات حکومتی ساری گفت: شعبه ششم بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز شهرستان ساری پرونده قاچاق ۳۹۶ کیسه کود شیمیایی یارانه‌ای به ارزش یک میلیاردو ۲۳۷ میلیون ریال رسیدگی کرد.

او افزود: شعبه پس از بررسی، با توجه به ارائه نکردن مدارک قانونی، اتهام قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط کالا‌های کشف شده، متهم را به پرداخت سه میلیاردو ۷۱۲ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

روحی گفت: ماموران پلیس شهرستان میاندورود کود قاچاق را در یک دستگاه کامیون کشف و پرونده تخلف آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • وحیدی: قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • کشف ۲ محموله کالای قاچاق ۱۸۰ میلیاردی در تهران
  • محکومیت قاچاقچیان کالا در اردبیل
  • توقیف ۱۳۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در شمال تهران
  • کشف ۱۰ تن خمیر مایه در بناب
  • جریمه ۳ میلیارد ریالی برای قاچاق کود شیمیایی
  • کشف انبار کالای قاچاق در اهواز
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • دپوی بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال لوازم یدکی قاچاق در انبار لو رفت