Web Analytics Made Easy - Statcounter

 انواع سرویس‌های موجود اینترنت در ایران، به‌دلیل داشتن ویژگی‌های متمایز از هم، برای کاربران با شرایط مکانی و موقعیتی متفاوت ارائه می‌شود. اینترنت پرسرعت، شامل اینترنت ثابت شامل ADSL ،VDSL و FTTX و سرویس‌های ثابت بی‌سیم ازجمله TD-LTE می‌شود. در کنار سرویس‌های اینترنت ثابت، اینترنت نیز در سال‌های گذشته رشد زیادی داشته و سهم خود را در مقایسه با اینترنت ثابت، افزایش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- چندی پیش یک نظرسنجی در صفحه اینستاگرام خود انجام داد که بر اساس آن ۶۲ درصد کاربران سرویس اینترنت خانگی دارند و ۷۵ درصد کاربران اعلام کرده بودند قیمت اینترنت خانگی برایشان از اینترنت همراه ۴G مناسب‌تر است. با وجود این، در سال‌های گذشته اینترنت همراه درمقایسه با اینترنت ثابت سهم خود را افزایش داده است.

در این راستا، سجاد بنابی -نایب‌رییس هیات‌مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت- با اشاره به ترغیب کاربران به استفاده از اینترنت ثابت به ایسنا گفت: با اجرای این پروژه می‌توانیم تا پایان سال، حدود پنج میلیون کاربر جدید اینترنت ثابت داشته باشیم و به این روش سعی کردیم مصرف را به سمت اینترنت ثابت ببریم.

وی درباره میزان تمایل کاربران به استفاده از اینترنت ثابت به جای موبایل، بیان کرد: اینترنت ثابت حجمی نیست و معمولا در یک سرعت مشخص، با حجم بالا ارائه می‌شود. برای مثال شما می‌توانید سالانه از یک اپراتور، ۳۶۰۰ گیگ اینترنت دریافت کنید که خیلی بیشتر از بسته‌های حجمی موبایل است. بنابراین کاربر اگر کیفیت خوبی از شبکه ثابت بگیرد، ترجیح می‌دهد از اینترنت ثابت استفاده کند تا موبایل، چون قیمت بسته‌های موبایل زیاد است.

نایب‌رییس هیات‌مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه بهبود کیفیت را با ارائه VDSL و FTTH شروع کردیم، افزود: در سال‌های گذشته، حجمی از ظرفیت FCP‌ها خالی مانده بود و به دلیل همین کیفیت پایین، مردم از اینترنت ثابت استفاده نمی‌کردند. وزارت ارتباطات سعی کرد با راه‌اندازی سامانه‌ xdslplus ثبت‌نام کاربران برای سرویس ADSL را تسهیل کند و زمان ثبت‌نام از یک هفته تا یک ماه به ۴٨ ساعت کاهش دهد.

بنابی ادامه داد: بدین‌ترتیب اگر در مرکز مخابراتی ظرفیت ADSL وجود داشته باشد، هرکس می‌تواند ظرف ۴۸ ساعت، سرویس خود را تحویل بگیرد. ما این زمان را کوتاه کرده و همه ارائه‌دهندگان خدمات ثابت مخابرات و FCP‌ها را موظف کردیم اطلاعاتشان را در پورتال سازمان تنظیم مقررات بگذارند که مردم آنجا درخواست می‌دهند و درخواستشان با توجه به ظرفیت موجود، بررسی می‌شود. همچنین مردم با سامانه نت‌سنج‌پلاس می‌توانند ببینند کدام اپراتور در منطقه‌شان سرویس ثابت باکیفیت‌تری دارد.

وی درباره مشکلات FCP‌ها و کیفیت پایین شبکه ثابت به دلیل عدم سرمایه‌گذاری توضیح داد: از یک طرف توسعه شبکه ثابت به سرمایه‌گذاری FCP‌ها نیاز داشت، از آن طرف چون درآمد FCP‌ها از شکبه ثابتشان کم بود، به سرمایه‌گذاری علاقه‌مند نبودند و به همین دلیل کیفیتشان همچنان پایین‌تر می‌ماند و مردم هم کمتر به آنها مراجعه می‌کردند و به دنبال آن، درآمد شرکت‌ها هم افزایش نمی‌یافت. اما با شیوع کرونا و ارائه‌ی بسته‌ تشویقی اینترنت ثابت، این حلقه‌ تشدید شونده شکست.

نایب‌رییس هیات‌مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت در پایان افزود: ابتدا که تقاضا بالا رفت، از آن طرف مردم به دنبال کیفیت بالا بودند و سرعت‌های سه مگابیتی به دردشان نمی‌خورد و به سرعت بالاتر از ۲۰ مگ نیاز داشتند. با افزایش تقاضا، سرمایه‌گذاری برای راه‌اندازی خدمات VDSL و FTTH برای شرکت‌های FCP توجیه اقتصادی پیدا می‌کند، از آن طرف هم سازمان تنظیم مقررات با پی‌گیری برای رفع انحصار مخابرات به FCP‌ها کمک می‌کند تا از کابینت‌ها و فیبرهای مخابرات در شهرها استفاده کنند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: اینترنت رشد فناوری موبایل مخابرات مشکلات درآمد اینترنت رشد مشکلات موبایل وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۸۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machineسخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

کد خبر 6092059 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • گزینه عجله ندارم از تپسی حذف شد
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور  
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور
  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • کندی سرویس‌دهی در خط ۵ مترو تهران
  • آینده رقابت متا با غول‌های هوش مصنوعی
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟