Web Analytics Made Easy - Statcounter

سومین کنفرانس ملی «فناوری‌های نوین در مهندسی برق و کامپیوتر» سوم تیر ماه به صورت ویدئو کنفرانس و با همکاری معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی و جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این برنامه دکتر محمدرضا پورعابدی، معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی و رییس کنفرانس و دکتر اصغری، رییس سازمان جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر پورعابدی در این کنفرانس، به تشریح توانمندی‌ها و تولیدات جهاددانشگاهی در حوزه برق و کامپیوتر در سطح کشور و گروه‌ها و مراکز خدمات تخصصی پژوهشی جهاددانشگاهی در زمینه‌های برق و کامپیوتر پرداخت.

معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی اعلام کرد: با اقدامات فناورانه در صنعت های برق، نفت و حمل و نقل ریلی، جهاددانشگاهی باعث ایجاد خودکفایی در کشور شده است.

وی ادامه داد: پژوهش‌ها در جهاددانشگاهی برای برآورده کردن نیازهای ملی بوده تا وابستگی را به کشورهای خارجی قطع کنیم. البته انجام این پژوهش ها منجر به چاپ مقالات و کتاب‌های با اعتبار ملی و بین‌المللی و دریافت جوایز متعدد نیز شده است.

پور عابدی در پایان با اشاره به توان جهاددانشگاهی در تربیت نیروهای متخصص گفت: می‌توان فناوری‌های مورد نیاز کشور را تولید کنیم و اشتغال آبرومندانه‌ای را برای جوانان ایجاد کنیم که در نهایت باعث ایجاد ارزش افزوده خوبی برای مردم کشورمان خواهد شد.

در ادامه دکتر اصغری، رییس سازمان جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی به عنوان سخنران کلیدی کنفرانس، موضوع «بلاکچین و اینترنت ارزش ها» را ارایه کرد.

بنا بر اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی، دکتر عبدالحسین رضائی، دبیر علمی کنفرانس و رییس موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی نیز با ارایه گزارش روند برگزاری سومین کنفرانس اظهار کرد: از ۱۶۳ مقاله ارسال شده به دبیرخانه این کنفرانس ملی، تعداد ۱۰۴ مقاله واجد شرایط تشخیص داده شد و تعداد ۱۰ مقاله به صورت شفاهی در کنفرانس ارایه شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: برق و کامپیوتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۹۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ایرانداک نیروی امریه جذب می‌کند
  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • «ایرانداک» نیروی امریه جذب می‌کند
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست