Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان با بیان اینکه ۹۰ درصدهزینه بیماران بستری تحت پوشش بیمه سلامت به عهد این سازمان است گفت: طرفین قرارداد بیمه سلامت هرچه سریع‌تر نسبت به الکترونیکی‌کردن نسخه‌های پزشکی اقدام کنند. ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۷ استانها زنجان نظرات - اخبار استانها -

خدیجه ابراهیم‌خانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زنجان،  درمورد تعداد افراد تحت پوشش بیمه سلامت اظهار داشت: حدود 50 درصد جمعیت استان زنجان نزدیک به 540 هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حق بیمه پرداخت‌شده از سوی افراد اشاره کرد و گفت: حق بیمه افراد در طول یک‌سال متفاوت است و براساس بند الف ماده 70  قانون برنامه ششم توسعه براساس ارزیابی وسع که از سوی وزارت تعاون و رفاه اجتماعی انجام می‌گیرد حق بیمه خانوارها تعیین می‌شود.

دریافت خدمات درمانی در استان کرمان نیازی به ارائه دفترچه بیمه سلامت نداردبیمه سلامت خوزستان 41 میلیارد تومان در بخش بیماری‌های قلبی و عروقی پرداخت کردافزایش مستمری بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در سال99/ تایید برنامه 25 ساله همکاری ایران و چین

مدیرکل بیمه سلامت با بیان هزینه پرداخت حق بیمه افزود: دهک‌های درآمدی 1 تا 3 میلیون هیچ هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنند و این در حالی است که دهک درآمدی کسانی که تا چهار میلیون است باید 50 درصد حق بیمه را پرداخت کنند. همچنین کسانی که دهک درآمدی آنها بالای 5 تا 10 میلیون تومان است باید 100 درصد حق بیمه را پرداخت کنند.

به گفته وی هزینه کسانی که 100 درصد حق بیمه را پرداخت می کنند 650 هزار تومان است و شرط خانوار دارد و  می‌تواند از تمام خدمات بخش دولتی و خصوصی طرف قرارداد با بیمه سلامت بهره‌مند شوند.

ابراهیم‌خانی با بیان اینکه تمام بیماران کرونای که فاقد پوشش بیمه پایه هستند می توانند تحت پوشش بیمه سلامت قرار بگیرند، افزود:  افراد عادی که طبق ارزیابی وسع، دهک‌بندی می‌شوند معمولاً درخواست خود را به دفاتر پیشخوان ارائه می دهند و بعد از ارزیابی اولیه 10 روزه می توانند از خدمات بیمه سلامت استفاده کنند ولی بیماران اورژانسی نیازی به این روند کار ندارند.

وی با بیان اینکه شروع بیمه همگانی از سال 93 بود افزود: شرایط بیمه شدن افراد قبل و بعد از بیماری کرونا کاملا فرق کرده است چراکه روال کاری قبل از شیوع ویروس کرونا به این ترتیب بود که  افراد قبلا از مراجعه به بیمارستان و بستری‌شدن حتما باید حق بیمه خود را پرداخت می‌کردند تا از مزایای بیمه سلامت استفاده کنند ولی با شروع این بیماری شرایط تغییر یافت و درحال حاضر فرد کرونایی فاقد بیمه روی تخت بیمارستان نیز بیمه می‌شود و می‌تواند از مزایای بیمه استفاده کند.

مدیرکل بیمه سلامت افزود: هم اکنون 80 درصد افراد تحت پوشش بیمه سلامت هیچ هزینه‌ای بابت حق بیمه پرداخت نمی‌کنند.

این مسئول بیان کرد: سازمان بیمه سلامت 90 درصد از هزینه بیماران بستری را پرداخت می‌کند و فقط 10 درصد هزینه‌ها به عهده خود بیمار است و در خصوص بیماران سرپایی این میزان 70 درصد است. البته به طور متوسط هزینه هرفرد کرونایی برای بیمه سلامت حدود شش میلیون تومان است.

این مسئول با بیان این مطلب که با افزایش بیماران کرونایی در حال حاضر بار مراجعات بیمارستان زیاد شده است عنوان کرد: تمام تخت‌های بیمارستانی اشغال شده و پرسنل  بیمارستان درحال اضافه‌کردن تخت و همین طور کمک‌گرفتن از بخش خصوصی و استفاده از بیمارستان غیردانشگاهی هستند.

ابراهیم خانی مراجعات مردمی به بیمارستان‌ها را از اوایل خرداد ماه بسیار زیاد توصیف کرد و افزود: با شروع و همه‌گیری بیماری کرونا درکل کشور و همین طور در استان زنجان از اوایل اسفندماه 98 بار مراجعات افراد غیرکرونایی به دلیل ترس از این بیماری هم در بخش بستری و هم در بخش سرپایی خیلی کمتر بود ولی از ابتدای خرداد 99 تعداد مراجعات در هر دو بخش بستری و سرپایی افزایش یافته است.

این مسئول الکترونیکی شدن نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی و حذف دفترچه را یکی از اقدامات خوب توصیف کرد و افزود: اجرای این طرح سبب تسریع در روند کار  بیمار شده و بیمار  می‌تواند بدون داشتن دفترچه که خود می‌تواند منبع آلودگی باشد با مراجعه به مطب و با ارائه کدملی، مشمول دریافت خدمات بیمه‌ای شود و با دریافت کد پنج رقمی و ارائه آن به داروخانه می‌تواند دارو های خود را تحویل بگیرد.

مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان همچنین گفت: درحال حاضر 89 درصد پزشکان و 84 درصد موسسات، داروخانه‌ها، آزمایشگاه‌ها و  پرتوپزشکی‌های طرف قرارداد با بیمه سلامت مشمول طرح الکترونیکی در استان زنجان هستند.

ابراهیم خانی به مطالبات دانشگاه از بیمه سلامت اشاره کرد و گفت: بدهی فروردین 99 به دانشگاه پرداخت شده است و مطالبه دانشگاه از بیمه سلامت به جهت فرآیند الکترونیکی‌شدن و بررسی سریع اسناد از سه ماه به دو ماه کاهش پیدا کرده است.

مدیرکل بیمه سلامت در ادامه گریزی به دفترچه‌های روستایی زد و افزود: قبل از ارزیابی وسع، تمدید اعتبار دفترچه 5 ساله بوده و بعد از اجرا شدن ارزیابی تمدید دفترچه به صورت دو سال انجام می‌شود.

انتهای پیام/ر/ش

R7707/P/S6,59/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تحت پوشش بیمه سلامت مدیرکل بیمه سلامت ابراهیم خانی استان زنجان حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۹۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلامت در خصوص وجود تعارض و افزایش روز افزون مقررات مهاجم بر کسب و کارهای ورزشی‌ بویژه باشگاه داران گفت: در حالی که تورم بانک مرکزی بر اساس آمار رسمی بیش از ۵۰ درصد تعیین شده و بسیاری‌ از کارفرمایان و بویژه کارفرمایان دولتی، اجاره بهای اماکن ورزشی خود را با پنجاه درصد افزایش بها همراه کرده اند، از آن طرف نرخ افزایش تعرفه خدمات ورزشی تنها ۲۰ درصد تعیین شده و این امر زمینه افزایش فشار بر باشگاه داران بخش خصوصی را افزایش داده است.

سلامت در ادامه افزود: در صورتی که همگان بر اساس اعلام رسمی بانک مرکزی بر افزایش تورم پنجاه درصدی تاکید دارند، دلیل تاکید متولیان حوزه ورزش بر افزایش ۲۰ درصدی تعرفه که با نظارت سازمان نعزیرات حکومتی نیز همراه است چیست؟

رئیس کمیته باشگاه های فدراسیون ورزش های همگانی اظهار داشت: خروجی نهایی این وضعیت گرانتر شدن خدمات ورزشی باشگاه ها و کسب و کارهای ورزشی است و در حالی که انتظار می رود بخش های دولتی نسبت به کاهش هزینه های ورزش به عنوان عامل مهمی برای پیشگیری از بیماری های غیرواگیر اقدام کنند، هر روزه شاهد تصویب یک مقررات جدید برای گران شدن ورزش هستیم.

سلامت در پایان افزود: موضوع و چالش امروز جامعه باشگاه داران افزایش تعرفه نیست، ما معتقدیم باید هزینه باشگاه داران با محوریت ارایه سوبسیدهایی کاهش یابد، نه اینکه هر روز شاهد تحمیل یک هزینه جدید به این صنعت پیشگام پیشگیری و سلامت باشیم.

کد خبر 6092283

دیگر خبرها

  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت