Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، "محمدرضا نجفی منش" بیان کرد: باید 40 درصد از کل تسهیلات به تولید داده شود در حالیکه این رقم در کشور، از 30 درصد کمتر است.

وی،ضمن اشاره به این که "قوانینی در کشور وضع می شود که کار همه تولیدکنندگان را دشوار می کند"، افزود:

سرمایه بانک ها ناکافی است و شاید اگر سرمایه کل بانک های کشور روی هم قرار بگیرد به اندازه یک بانک در دوبی و ترکیه نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجفی منش، با تاکید بر این که "بانک ها باید ظرفیت سرمایه خود را بالا ببرند"، گفت: در حال حاضر سرمایه بانکی بیشتر سوار بر سپرده ها بوده و با سود بالایی که به سپرده ها تعلق می گیرد، بانک ها به صورت غیر مستقیم مردم را تشویق به این می کنند که در کار تولید نرفته و پول خود را در بانک بگذارند.

رییس کمیسیون تسهیل کسب و کار و رفع موانع تولید اتاق بازرگانی تهران،افزود: نرخ سود تسهیلات نیز بالا است و این مسئله نشات گرفته از سود بالایی است که بانک ها به سپرده ها پرداخت می کنند.

وی اذعان داشت: بهتر است که سود سپرده ها را به صفر نزدیک کرد و سود تسهیلات را به 2 تا 3 درصد برسانیم تا تولید را رقابت پذیرتر کنیم.

نجفی منش ادامه داد: از دیگر مشکلاتی که تولید کنندگان با آن رو به رو هستند، وقتی است که  یک واحد تولیدی برای دریافت وام ابتدا باید به میزان قابل توجهی ملک و املاک بخرد و گروی بانک بگذارد.

وی گفت: بهتراست که این امر براساس اعتبار سنجی صورت گرفته یا محل طرح به عنوان وثیقه در نظر گرفته شود.

رییس کمیسیون تسهیل کسب و کار و رفع موانع تولید اتاق بازرگانی تهران عنوان کرد: بانک ها می توانند برای سرمایه در گردش، اعتبار در حساب جاری دهند و یک عددی را برای یک شرکت مشخص کرده و فقط در دوره های زمانی سودش را بگیرند.

نجفی منش خاطرنشان کرد: روند تسهیلات دهی بانک ها به امر تولید خیلی طولانی است و بهتر است که کوتاه مدت شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک تسهیلات اتاق بازرگانى تسهیلات دهی بانک ها بانک ها سپرده ها نجفی منش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۰۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد

 
به گزارش تابناک، خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در مراسم رونمایی از برات الکترونیک اظهار کرد: سال قبل سرمایه بانک های تحت مدیریت دولت  به بیش از ۲۷۰ همت رسیده است. همچنین در سه سال اخیر به میزان قابل توجهی به سرمایه بانکهای دولتی افزوده شده است.

وی گفت:مجموعا ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد، در دولتهای قبل فقط ۵۴ همت از اموال مازاد بانکها فروخته شده بود، بر این اساس امیدواریم با توجه به مصوبه هیأت وزیران در سال جاری شاهد رشد بیشتری نسبت به موضوعاتی از قبیل واگذاری اموال مازاد بانکها باشیم.

خاندوزی عنوان کرد:سال قبل سهم تسهیلات خرد خانوار به ۱۹ درصد درسیده و تا امروز ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن پرداخت شده است.

دیگر خبرها

  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی در خوزستان
  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • بنگاهداری بانک‌ها زنجیری به پای چرخ تولید