Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست وزارت صمت گفت: بیش از ۴ هزار بازرس داریم و هر هفته ۵ کالای اولویت دار ما در اولویت بازرسی قرار می گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین مدرس خیابانی سرپرست وزارت صنعت، معدن  ظهر امروز( چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت،گفت: در مورد لوازم خانگی آنچه باید اعلام کنیم این است که در حال حاضر ظرفیت ۲۰ میلیون از انواع دستگاه لوازم خانگی را در کشور داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه ریزی‌ صورت گرفته برای سال ۹۹ نیز ۱۲ میلیون انواع لوازم خانگی است.

وی افزود: البته میان میزان ساخت ایران و ساخت خارج تفاوت وجود دارد و در برخی از لوازم خانگی تا ۹۰ درصد قطع وابستگی شده و میانگین آن ۶۰ تا ۷۰ درصد است. در بخشی از کالاها مانند صوتی و تصویری ضریب وابستگی بیشتر است و در حال تدارک تولید هستیم و این نوید را می دهیم که تا پایان سال بتوانیم خط تولید تلویزیون داخلی با ضریب اتکای بالا را در داخل کشور راه اندازی کنیم.

سرپرست وزارت صمت با بیان اینکه در بحث لوازم خانگی آنچه امسال برای ما مهم است تامین مواد اولیه کارخانجات است،اظهار داشت:‌ با یک وقفه ای که ابتدای سال داشتند خیلی از کارخانجات نگران بودند که مواد اولیه کارخانه هایشان نرسد. 

مدرس خیابانی بیان کرد: الزام تحقق «جهش تولید» که فرمان رهبر انقلاب هم هست به اصل تامین مواد اولیه کارخانجات شان برمی گردد یعنی اگر نتوانیم مواد اولیه کارخانجات را تامین کنیم نمی توانیم به آن اهداف هم برسیم.

وی اظهار داشت: با هماهنگی با بانک مرکزی و استفاده از ارز حاصل از صادرات یا همان آزادسازی منابع، گشایش خوبی شکل گرفت و ما توانستیم در خرداد ماه ارز لوازم خانگی را منتفی کنیم و این اطمینان را می دهیم که این روند تا پایان سال هم ادامه خواهد داشت، یعنی ما مواد اولیه را برای کارخانجات لوازم خانگی اعلام می کنیم.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: در بخش تقاضا با توجه به نااطمینانی هایی که ایجاد شده مقاومتی در عرصه لوازم خانگی هست و بخشی از فروشندگان و دارندگان مقاومت و کالا را نگهداری می کنند. در برنامه ای که ابلاغ شده آمده است مراکز نگهداری حق احتکار ندارند و گفتیم در سامانه ۱۲۴ هر جا احساس می کنید لوازم خانگی در خانه های متروکه،  پاساژها و پارکینگ ها نگهداری می شود اطلاع بدهند.

مدرس خیابانی گفت: این سامانه به کمیته نظارتی شامل سازمان حمایت، گشت مشترک سازمان تعزیرات و بازرسان اصناف و دادستانی متصل است.

وی با بیان اینکه به کارخانجات اعلام کردیم حق نگهداری لوازم خانگی بیش از مقدار معمول را ندارند،افزود: سازمان حمایت نیز سقف قیمت قابل قبول ۴۱ کارخانه را اعلام و اسناد آن را بررسی و قبول کرده است و افزایش قیمت منطقی را تعیین  و قابل مشاهده است. برنامه دیگری هم برای عرضه مستقیم لوازم خانگی داریم. به بخشی از اقشار جامعه هدف (مزدوجین) قرار شد در قالب بسته که شامل چهار لوازم خانگی یخچال، اجاق گاز و لباسشویی را با قیمت منطقی کارخانه داده شود.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: تغییرات نوسانات نرخ ارز هم نکته بسیار مهمی است و در تلاش برای کنترل هستیم و این اطمینان باید به صنعتگران، تولیدکنندگان و فروشندگان داده شود که نوسانات آسیبی به آنها نمی زند و آنها هم مقاومت نکنند.ت

مدرس خیابانی گفت: در مجموعه اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی هم هماهنگی های انجام شده که برچسب قیمت داشته باشند.‌ به اندازه کافی تولید داریم و ما در چند قلم ۱۵۰ افزایش تولید لباسشویی و ۵۰ درصد افزایش تولید تلویزیون داریم و مشکلی در عرضه نداریم. 

وی  با بیان اینکه بازار باید سه مولفه اصلی داشته باشد، اظهار داشت: تولید و عرضه ما باید به حد کافی باشد. باید عرضه را مدنظر قرار دهیم و میزان تولید را بالا ببریم. در حلقه دوم بخش شبکه های توزیع چابک را در نظر بگیریم که هزینه های مضاعف به مردم تحمیل نشود. در این بخش درحال تلاش برای مراکز عرضه و فروشگاه های زنجیره ای هستیم. 

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: همه حوزه بازرسی به سازمان حمایت محدود نمی شود و همه حوزه های نظارتی، بازرسی می کنند و ما بیش از ۴ هزار بازرس داریم و  هر هفته ۵ کالای اولویت دار ما در اولویت بازرسی قرار می گیرد.

 

انتهای پیام/ک

منبع: دانا

کلیدواژه: سرپرست وزارت صنعت مدرس خیابانی لوازم خانگی مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۱۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماس ۱۵۰۰ شهروند سنندجی با سامانه ۱۳۷ شهرداری

سرپرست بازرسی و حسابرسی داخلی شهرداری سنندج گفت: بیش از ۱۵۰۰ نفر از شهروندان سنندجی در طول سال گذشته با سامانه ۱۳۷ شهرداری سنندج تماس گرفته‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از شهرداری سنندج، هوشیار دست‌باز با اشاره به رسالت و وظایف اصلی حوزه بازرسی و حسابرسی شهرداری، اظهار کرد: برنامه‌ریزی و ارائه راه کارها و تدابیر به منظور کاهش شکایات مردم از کارکنان، کاهش تخلفات و حسن اجرای وظایف محوله در سطح این نهاد از وظایف اصلی این بخش است.

وی افزود: شناسایی نقاط قوت و ضعف فعالیت‌ها، رسیدگی، پیگیری و پاسخگویی به شکایات و درخواست‌های شهروندان و پرسنل، رسیدگی به امور حسابرسی داخلی شهرداری و سازمان‌های تابعه، برنامه‌ریزی و پیگیری امور مجامع و شوراهای سازمان‌ها و شرکت‌های وابسته به شهرداری و تهیه گزارشات تحلیلی در مورد رفع نارسایی‌ها و عملکرد آن‌ها از دیگر وظایف اصلی حوزه بازرسی و حسابرسی شهرداری سنندج است.

سرپرست بازرسی و حسابرسی داخلی شهرداری سنندج خاطرنشان کرد: تقویت راه‌های ارتباطی شهروندان با شهرداری و اعمال نظر آنان در رفع مشکلات شهری از سیاست‌های اصلی این دوره مدیریت شهری است از این رو تمام توان خود را در راستای تحقق این مهم به‌کار خواهیم بست.

دست‌باز با تاکید بر اینکه قانون‌مداری و اخلاق‌مداری دو رویکرد مهم در ارائه خدمت به مردم است، اضافه کرد: تسهیل‌گری در امور، ارتقای بهره‌وری، حفظ ارزش‌های اخلاقی، تقویت مدیریت، افزایش اعتماد عمومی به عنوان سرمایه اجتماعی و تسهیل در خدمات‌رسانی به شهروندان و کسب رضایت مهم‌ترین اولویت در حوزه بازرسی شهرداری است.

وی با بیان اینکه سامانه سامد از خدمات ارزشمند واحد بازرسی است که شکایت مردم از طریق این سیستم ثبت و ضبط می‌شود، اضافه کرد: سامد در حقیقت سامانه ارتباط ملت و دولت است که هدف آن پیگیری و رفع مشکلات مردم بوده از این رو تقویت این سامانه ضروری است.

سامانه ۱۳۷ بهترین کانال برای ارتباطات مردم با مجموعه شهرداری

سرپرست بازرسی و حسابرسی داخلی شهرداری سنندج گفت: مردم در پیگیری مشکلات نباید سردرگم باشند زیرا سامانه ۱۳۷ بهترین کانال برای ارتباطات مردم با مجموعه شهرداری و پاسخگویی به مطالبات و شکایات آنهاست.

دست‌باز از شهروندان خواست مشکلات و مطالباتی را که دارند از طریق سامانه ۱۳۷ پیگیری کنند چون تمام درخواست‌های مردمی توسط کاربران ثبت و در چارچوب قوانین و مقررات پیگیری و در نهایت نتیجه حاصله نیز به شهروند اطلاع داده می‌شود.

سرپرست بازرسی و حسابرسی داخلی شهرداری سنندج تصریح کرد: اگر موضوع مطرح شده مربوط به دستگاه‌های دیگر باشد نیز راهنمایی‌های لازم به شهروندان انجام خواهد شد تا در فرآیند کار دچار سردرگمی نشوند.

وی با بیان اینکه این سامانه برای شهروندان شناخته شده و در طول سال تماس‌های مکرری با آن گرفته می‌شود، گفت: سال گذشته بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ تماس تلفنی شهروندان سنندجی در سامانه ۱۳۷ شهرداری سنندج به ثبت رسیده است.

سرپرست بازرسی و حسابرسی داخلی شهرداری سنندج اضافه کرد: این تماس‌های بیشتر در زمینه انتقاد و شکایت، آسفالت، درب منهول، جمع‌آوری سگ‌های بلاصاحب و سد معبر وانت‌های میوه‌فروشی بوده است.

ارجاع ۱۰۸۰ مکاتبه شهروندان سنندجی مربوط به سفر رئیس جمهور

دست‌باز با بیان اینکه بیش از یک‌هزار و ۸۰ مورد مکاتبه شهروندان مربوط به سفر ریاست جمهوری به معاونین، مناطق و سازمان‌های شهرداری از طریق سامانه سامد ارجاع داده شده است، گفت: بیشترین موضوعات و درخواست‌ها استخدام و تبدیل وضعیت همکاران، آسفالت و پروانه زمین‌های قولنامه‌ای، درخواست واگذاری تاکسی و برقراری بیمه رانندگان، استخدام و تبدیل وضعیت در شهرداری بوده است.

وی افزود: دریافت شکایات حضوری و مکتوب ارباب رجوع و کارکنان، بررسی و تحقیق پیرامون صحت و سُقم موضوع شکایات و پیگیری تا اخذ نتیجه نهایی به منظور پاسخگویی به شاکی، جمع‌بندی شکایت در مقاطع سه ماهه، تجزیه و تحلیل علل بروز شکایات و پیگیری نتایج گزارش‌های تهیه شده به صورت ویژه صورت می‌گیرد.

سرپرست بازرسی و حسابرسی داخلی شهرداری سنندج افزایش اعتماد شهروندان را از اولویت‌های مهم مدیریت شهری دانست و گفت: بدون شک بخش خدماتی شهرداری به ویژه پل ارتباطی سامانه ۱۳۷ نقش بسیار مهمی در این زمینه داشته است، از این رو به شدت دنبال تقویت هرچه بیشتر آن هستیم.

دست‌باز اظهار کرد: افزایش مشارکت شهروندان در بازخوردسنجی به جهت خدمات‌رسانی مطلوب‌تر و دقیق‌تر از اهداف اداره بازرسی شهرداری سنندج در سال جاری است که در همین راستا از این پس به صورت سه ماهه گزارش عملکرد اداره بازرسی به ویژه در زمینه اقدامات انجام گرفته در حوزه پاسخگویی به مردم و رفع مشکلات مطرح شده آن‌ها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

کد خبر 751105

دیگر خبرها

  • تماس ۱۵۰۰ شهروند سنندجی با سامانه ۱۳۷ شهرداری
  • محکومیت بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • خرید ترموود ایرانی از تولید کننده
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز