Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@05:12:10 GMT

طرح آمایش اتباع خارجی در البرز آغاز شد

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۰۱۵۵۳

طرح آمایش اتباع خارجی در البرز آغاز شد

 کامبیز جعفری روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این طرح با هدف به روزرسانی آمار و اطلاعات پناهندگان جمعی ساکن کشور و ثبت تغییر و تحولات جمعیتی پناهندگان (تولد، وفات، ازدواج، طلاق، شغل یا جابجایی محل سکونت ) ، شناسایی قابلیت ها، آسیب پذیری ها، نیازمندی ها، فراهم ساختن امکان مدیریت جامعه اتباع اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: آمایش به معنای توزیع مناسب جمعیت و فعالیت های پناهندگان در پهنه سرزمینی با هدف استفاده بهینه از قابلیت ها است که طرح آمایش جمعیت اتباع و مهاجرین خارجی ساکن کشور هر ساله حسب تکالیف بین المللی و داخلی به منظور شناسایی و ثبت تغییرات جمعیتی و وضعیت های فرهنگی، شغلی، آموزشی، تحصیلی، سلامت و محل سکونت  پناهندگان ساکن جمهوری اسلامی ایران و صدور، تمدید مدارک شناسایی آنها صورت می پذیرد.
وی گفت: در سال جاری، به دنبال همه گیری ویروس کوید ۱۹ در کشور و جهان، بدیهی است در اجرای طرح آمایش ۱۵ برخلاف طرح های آمایش سالهای گذشته با شرایط و وضعیت نوپدید و متفاوتی مواجه هستیم بنابراین، به منظور پیشگیری و کنترل این بیماری، رعایت مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، پروتکل های بهداشتی و طرح فاصله گذاری اجتماعی در زمان برگزاری طرح مورد توجه است.
 
جعفری در خصوص مشمولان طرح اظهار داشت: دارندگان کارت هویت ۱۳ و کارت آمایش ۱۴، همچنین دارندگان کارت آمایش ۱۳ و هویت ۱۲ که به هر دلیل موفق به اخذ کارت آمایش ۱۴ یا هویت ۱۳ نشده اند (در صورت عدم خروج از کشور و نبود حکم قضایی مبنی بر طرد از کشور) با اخذ تعهد کتبی مبنی بر حضور منظم در طرحهای آمایش بعدی و برای نوبت آخر، دارندگان کارتهای آمایش ۱۰ تا ۱۲ و هویت ۹ تا ۱۱ در صورتی که بنا به دلایل موجه امکان اخذ برگ تردد و شرکت در طرحهای آمایش ماضی را نداشته اند ، دارندگان برگ تردد معتبر (در زمان مراجعه) و دارندگان تمام برگ ترددهای صادره از سوی استان اعم از اصلاحات و تغییرات، انتقالی، ادغام، ازدواج، شناسایی ابتدا به ساکن (طرح شناسایی) ، المثنی، شرکت در آمایش، تفکیک پرونده، بدل از کارت  که در سامانه یکپارچه اتباع و مهاجرین (سیام) ثبت شده اند میتوانند در این طرح شرکت کنند.
وی اضافه کرد: فرزندان بانوان ایرانی که در طرح سرشماری سال ۹۶ شرکت نموده  و دارای برگ تردد هستند پس از ابلاغ آییننامه جدید قانون تابعیت تعیین تکلیف شده و می توانند با در دست داشتن مدارک شناسایی به دفاتر خدمات اقامت و اشتغال اتباع خارجی مراجعه کنند .
مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز بیان داشت : با توجه به اجرای طرح آمایش ۱۵ و هویت ۱۴ از تیرماه جاری برای صدور کارت های آمایش جدید  و با توجه به ضرورت رعایت فاصله گذاری اجتماعی برای  پیشگیری از  شیوع بیماری کرونا و زمان بر بودن فرایند اجرای آمایش ، مدارک شناسایی کارت آمایش ۱۴ و کارت هویت۱۳ پناهندگان تا تاریخ ۳۱ شهریور ماه سال جاری اعتبار خواهند داشت.

سکونت حدود ۱۲۰ هزار تبعه خارجی که نیمی از آنان به طور غیرمجاز در استان البرز حضور دارند اعلام شده است.

برچسب‌ها اتباع خارجی استان البرز استانداری البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتباع خارجی استان البرز استانداری البرز اتباع خارجی استان البرز استانداری البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۱۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند

دولت ایرلند از هجوم پناهندگان بیشتر به این کشور برای فرار از اخراج به رواندا در سایه طرح ضد مهاجرتی ریشی سوناک خبر داده و انتقاد شدیدی به این قانون وارد کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، هفته نامه "اشپیگل" در مطلبی نوشت: با توجه به طرح اخراج پناهندگان به رواندا در انگلیس پناهجویان به طور فزاینده‌ای به دنبال پناهندگی در ایرلند هستند. اما این تنها در دوبلین، پایتخت ایرلند نیست که این اقدامات دولت بریتانیا مورد انتقاد شدید قرار می گیرد.

دولت ایرلند گزارش داد که پناهندگان بیشتر و بیشتری به این کشور می روند. "مایکل مارتین"، وزیر امور خارجه ایرلند در این باره به روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف گفت: سیاست جنجالی پناهندگی ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا، در حال حاضر بر این کشور اتحادیه اروپا تأثیر گذاشته است. پناهجویان برای اجتناب از اخراج به رواندا به اینجا و در داخل اتحادیه اروپا پناه می آورند.

مارتین گفت: حدود 80 درصد از مهاجران از طریق استان بریتانیایی ایرلند شمالی به ایرلند می آیند. پس از برگزیت، بریتانیا و اتحادیه اروپا توافق کردند که این مرز را باز بگذارند تا از درگیری های جدید در منطقه جنگ داخلی سابق جلوگیری کنند.

تنش های اجتماعی در ایرلند اخیراً به دلیل افزایش مهاجرت ها افزایش یافته است. بین می 2022 و آوریل 2023، بیش از 140000 نفر وارد ایرلند شدند که بیشترین تعداد در 16 سال گذشته است. نیروهای راستگرا ادعا می کنند که مهاجرت بحران حاد مسکن را در این کشور تشدید می کند. از طرفی اعتراضات مکرر از سوی ساکنان وجود دارد.

پارلمان بریتانیا شب سه شنبه با وجود انتقادها ومخالفت ها قانونی را تصویب کرد که در آن رواندا به عنوان کشور سوم امن معرفی شد. این قانون به دولت محافظه کار لندن اجازه می دهد تا پناهجویانی را که به طور نامنظم وارد این کشور آفریقای شرقی شده اند، اخراج کند. آنها باید در آنجا درخواست پناهندگی بدهند.

فعالان حقوق بشر این قانون را نقض تعهدات بین المللی می دانند. دولت ایرلند نیز به شدت از این پروژه انتقاد کرد.

نمایندگان پارلمان آلمان نیز اقدامات ضد مهاجرتی دولت بریتانیا را محکوم کرده بودند. در نامه ای به سوناک، نخست وزیر بریتانیا، 13 سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات، سبزها و اتحادیه احزاب متحد مسیحی به ویژه از بیانیه دولت بریتانیا مبنی بر اینکه "دیگر نمی خواهد به دستورات موقت دادگاه حقوق بشر اروپا احترام بگذارد عصبانی و نگران بودند.

با این قانون جدید دولت "ریشی سوناک"، نخست وزیر انگلیس دیگر نمی خواهد به مهاجرانی که به طور نامنظم وارد این کشور می شوند این فرصت را بدهد که برای پناهندگی در انگلیس درخواست دهند. در عوض، آنها باید بتوانند به رواندا اخراج شوند و در آنجا درخواست پناهندگی دهند و صرف نظر از منشاء واقعی هیچ برنامه ای برای بازگشت آن ها به انگلیس وجود ندارد.

هدف از این مقررات جلوگیری از عبور پناهندگان از کانال انگلیسی مانش با قایق های کوچک است. دولت بریتانیا برای این معامله میلیون ها دلار به رواندا می پردازد. دادگاه عالی انگلیس این پیمان پناهندگی را غیرقانونی اعلام کرد. منتقدان این کشور آفریقای شرقی را به نقض حقوق بشر متهم می کنند.

این قانون جدید قصد دارد با اعلام رواندا به عنوان کشور ثالث امن و جلوگیری از درخواست تجدیدنظر در دادگاه های بریتانیا علیه اخراج، حکم دادگاه عالی را لغو کند. سازمان شورای پناهندگان که برای پناهنجویان در این کشور کمپین می کند، از این طرح انتقاد کرد و نسبت به هزینه های بالا، هرج و مرج و رنج انسانی هشدار داده است. این سازمان گفت که دولت به این ترتیب خطر گرفتار شدن ده ها هزار نفر در این سیستم را ایجاد می کند.

بعد از تصویب قانون اخراج پناهندگان به رواندا در پارلمان انگلیس سازمان ملل و شورای اروپایی هم انتقاد شدیدی به آن وارد کرده واین کشور را به نقض حقوق بشر متهم کردند.

بی توجهی اروپا به پناهندگان در حل بحران پناهندگیافزایش چشمگیر حملات به پناهندگان در آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خدمات به اتباع خارجی صرفا با کارت شناسایی جدید و مدارک معتبر انجام می‌شود
  • تقدیر از خانواده های شهدای فاطمیون در البرز
  • شناسایی هویت ۷ شهید گمنام مدفون در فارس
  • اجاره خانه به این افراد ممنوع شد
  • تحصیل ۷۰ هزار اتباع خارجی در خراسان رضوی
  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • تردد معلولان در اروپا آسان‌تر می‌شود
  • هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است
  • آغاز طرح تحویل دفترچه‌های اقامت طرح سپرده گذاری و ساماندهی سرمایه‌های خرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی