Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@18:56:24 GMT

گردشگری برای نجات جان مردم مجبور به سکوت شد

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۰۱۸۳۸

گردشگری برای نجات جان مردم مجبور به سکوت شد

ایسنا/همدان رئیس کمیسیون گردشگری شورای شهر همدان با اشاره به اینکه کروناویروس خسارت زیادی به بخش گردشگری وارد کرده است، گفت:‌ گردشگری به علت حفظ جان مردم و عبور از کرونا مجبور شد سکوت کند.

مسعود ملکی چهارشنبه ۴ تیرماه در دومین نشست تخصصی کرونا و کسب و کارهای آسیب دیده که به همت مرکز افکارسنجی دانشجویان(ایسپا)، دفتر همدان برگزار شد، اظهار کرد: کروناویروس و شعار «در خانه بمانیم» که در دنیا مرسوم شد نقطه مقابل شعار گردشگری که به سفر برویم بود، قرار داشت و گردشگری برای حفظ جان مردم و عبور از کرونا سکوت کرد و خسارات زیادی متحمل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه خدمات گردشگری قابل انباشت نیست، افزود: هتلدار، هواپیما و تأسیسات گردشگری نمی تواند اموالش را مانند سایر مشاغل نگهداری کند بلکه دچار ضرر و زیان می شود.

معاون گردشگری شرکت علیصدر خاطرنشان کرد: دبیرکل سازمان جهانی جهانگردی اعلام کرد که کرونا بین پنج تا هفت سال آینده هم به گردشگری آسیب وارد خواهد کرد یعنی اینگونه نیست که اگر کرونا مهار شود گردشگری به حالت سابق برمی گردد.

وی با اشاره به اینکه پیش بینی شده در سال ۲۰۲۰ در دنیا ۴۴۰ میلیون نفر کاهش سفر داشته باشیم، ادامه داد: در استان همدان در سه ماهه نخست سال تنها ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته استقبال ار سفر شده است و در شرکت علیصدر نیز اگر ۳۰ درصد نسبت به سال گذشته گردشگر داشته باشیم، بسیار خوب عمل کرده‎ایم.

ملکی با اشاره به اینکه شورای جهانی سفر و گردشگری اعلام کرده اقتصاد جهانی با تهدید روبروست، گفت: رئیس شورای جهانی گردشگری در نامه ای به رؤسای جمهور کشورها خواسته برای نجات ۵۰ میلیون شغل در وضعیت فعلی استمداد بطلبند.

رئیس کمیسیون گردشگری شورای شهر همدان خاطرنشان کرد: حمایت از تأسیسات گردشگری، پرداخت وام سفر و برداشتن مالیات سفر برای سال ۲۰۲۰ پیشنهاد شورای جهانی خطاب به دولت‌ها بوده است.

وی با اشاره به اینکه در نُرم جهانی در زمینه استقبال از توریست خارجی چندین سال است پایین هستیم، بیان کرد: انقلاب و جنگ ناامنی می شود به طوریکه در سال ۵۷ توریست خارجی ایران ۵۰۰ هزار نفر بود اما در اثر جنگ ۱۰ سال عقب افتادیم‌، بعد از کرونا هم برای رسیدن به نرم جهانی خیلی باید تلاش کنیم.

این مدرس دانشگاه با تأکید بر اینکه کشور ما تحریم گردشگری است و به کرونا هم ربطی ندارد، ادامه دهد: تحریم گردشگری لطمات زیادی به ما زده است به طوریکه اقدامات ترامپ در زمینه گذرنامه ایران، بی حرمتی در مرزها و تبلیغات در شبکه های رسانه‌ای به شدت بالا رفته که آمار استقبال را کاهش داده است.

وی با بیان اینکه راهکار نجات ما از این وضعیت حمایت بخش دولتی است، خاطرنشان کرد: وضعیت وضعیت خوبی نیست و حمایت های مالیاتی برای تداوم ماندگاری و زنده ماندن گردشگری خوب است.

ملکی یکی دیگر از راهکار رونق گردشگری را گردشگری داخلی دانست و اظهار کرد: ما در تحریم هستیم و از طرفی برای ورود گردشگر خارجی هم هزینه بالایی باید بپردازیم بنابراین باید به سمت گردشگری داخلی برویم که پیشنهاد ما رونق گردشگری محلی است.

معاون گردشگری شرکت سیاحتی علیصدر بیان کرد: در پذیرش توریست خارجی در رده ۶۰ به بالا هستیم و نسبت به هم رده‌های خود خیلی پایین هستیم بنابراین باید به سمت رونق گردشگری داخلی و محلی برویم.

وی با اشاره به اینکه کرونا و در خانه بمانیم عوارض دارد و باعث افسردگی در جامعه می‌شود، ادامه داد: سیر و سفرها یکی از برنامه های اوقات فراغتی است که باعث ایجاد شادی و شادابی در بین مردم می‌شود و با توجه به اینکه اوضاع اقتصادی ما به گونه‌ای نیست که ارزبری به خارج داشته باشیم رسالت ما باید توجه به گردشگری داخلی باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گردشگري کروناویروس استانی فرهنگی و هنری گردشگری داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۱۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود

ایسنا/مازندران سرپرست اداره میراث فرهنگی ساری گفت: توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود.

به گزارش ایسنا، قادری امروز در جلسه هم‌اندیشی که با حضور فعالان گردشگری برگزار شد از تشکیل شورای راهبردی توسعه گردشگری در راستای تحقق شعار سال و افزایش مشارکت عمومی در این شهرستان خبر داد.

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان ساری با بیان اینکه جلسات شورای راهبردی گردشگری مرکز مازندران به صورت منظم و ماهانه برگزار می‌شود، گفت: فعالیت‌های تخصصی این شورا در ۵ کمیته از جمله کمیته آموزش و پژوهش، کمیته گردشگری و برند سازی، کمیته رسانه، تبلیغات و فضای مجازی، کمیته صنایع دستی و صادرات و همچنین کمیته صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی خواهد بود.

وی افزود: در این شورا همه حوزه‌های فعال در گردشگری شامل دفاتر سیاحتی، اقامتگاه‌های بوم گردی و خانه مسافر، هتل‌ها، رستوران‌ها، راهنمایان تور، صنایع دستی و سایر مراکز بخش خصوصی نماینده خواهد داشت.

قادری با اشاره به اینکه سرفصل‌های کاری این شورا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت حداکثری مردم و ارائه کیفیت مطلوب به گردشگران است، تصریح کرد: خروجی‌ها و جمع‌بندی‌های انجام شده در این کمیته‌ها جهت پیگیری فعالیت‌ها و رفع نواقص و مشکلات احتمالی و سرعت بخشیدن به توسعه همه حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی در اختیار مدیریت شهرستان و استان قرار می‌گیرد.

وی سرفصل‌های کاری این شورا را در ۲۰ محور اعلام کرد و افزود: این محورها شامل آموزش، شناسایی ظرفیت‌های گردشگری شهرستان و تبدیل آن به برند پژوهش و هماهنگی چرخه اطلاعات و اقتصاد بین جوامع گردشگری دارای مجوز، ایجاد بانک جامع اطلاعات گردشگری شهرستان و ارائه به مدیران و برنامه‌ریزی با قابلیت اجرایی شدن آن، ایجاد سایت متمرکز گردشگری جهت معرفی جاذبه‌ها و خدمات، آسیب شناسی حوزه گردشگری، صنایع دستی  و ارائه راهکار خواهد بود.

قادری یادآور شد: در شورای گردشگری شهرستان ساری، تسریع درانتقال دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های اداری و کمک به اجرای آن، اولویت بندی سرفصل‌های گردشگری شهرستان و تلاش در جهت پیگیری آن، شناسایی فرصت‌های فصلی در جهت برگزاری جشنواره‌ها و کمک به اقتصاد شهر و جامعه‌ی گردشگری مورد بررسی و پیگیری قرار می‌گیرد.

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان ساری، پیگیری و شناسایی قابلیت‌های مناطق مختلف گردشگری جهت معرفی و شناسایی مناطق دارای ظرفیت موزه، آداب و رسوم، گردشگری و مردم‌شناسی روستایی و پیگیری ایجاد آن، تهیه کتابچه و سند توسعه گردشگری شهرستان، راه اندازی بازارچه دائمی و نمایشگاه‌های ماهانه صنایع دستی را از موارد قابل توجه در شورای گردشگری عنوان کرد.

به گفته قادری؛ در شهرستان ساری تبلیغات محیطی و پیگیری نصب تابلوهای راهنمایی گردشگر در حوزه شهری و روستایی با مشارکت بخش خصوصی و دولتی، صیانت از آثار و بافت تاریخی و نمای بومی و محلی، معرفی بسته‌های سرمایه گذاری و کمک به جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال پایدار، پیگیری ایجاد مراکز رزرواسیون و راهنمای گردشگری در ورودی‌های شهر، تعامل با مسئولین شهری و استانی و بیان مشکلات و ارائه راهکارها، پیگیری ساخت مستند «ساری شناسی» مرتبط با حوزه گردشگری و صنایع دستی و نظارت، ساماندهی و استاندارد سازی  تاسیسات گردشگری را از وظایف شورای گردشگری در مرکز مازندران دانست و اجرای آن را مورد تاکید قرار داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حذف دوباره قطار سریع السیر یزد
  • اردوغان: هدفمان مجبور کردن نتانیاهو به آتش بس است
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • شرایط جوی پرواز تهران - خرم آباد را مجبور به بازگشت کرد
  • ۶ ویژگی منحصر به فردی که تک فرزند‌ها دارند
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • امام جمعه کرج: این واداده‌ها چرا در برابر کتک زدن دانشجویان آمریکا سکوت کردند؟
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد