Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، الیمستان با تمام مناظر بکر و نابش که چشم هر بیننده‌ای را به خود خیره می‌کند، برای طبیعت دوست‌ها و کوهنوردان، یک مقصد جذاب و بی‌نظیر است. جنگل الیمستان در استان مازندران، در شهر آمل، جایی نه چندان دور از تهران قرار دارد. برخی از بومیان منطقه معتقدند که نام صحیح این جنگل، علیمستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دل جنگل الیمستان با درختانی از طایفه هیرکانی چشمه‌سار‌های بسیار و آبشار‌های کوچک و بزرگ با آب زلال روان است. در میان جنگلی با درختان انبوه، دشت‌هایی گسترده شده‌اند که با ابر‌های پرتلاطم و اسب‌های وحشی، تصویری رویایی در مقابل چشم‌ها ایجاد می‌کند.

گذر فصل‌ها در الیمستان

طبیعت منطقه جنگلی الیمستان در تمام فصل‌ها زیبایی و شکوه مختص خود را دارد. بهار و تابستان بهترین فصل‌های این جنگل هستند چرا که بسیاری از درختان و گیاهان بومی منطقه در این فصول جوانه می‌زنند و رنگی از تازگی و طراوت بی‌مانند به منطقه می‌دهند. این دو فصل به خصوص از اوایل اردیبهشت تا پایان تابستان، بهترین زمان برای غرق شدن در جنگلی مه‌آلود و لمس شبنم و نم باران بر صورت است. خنکی و سردی جنگل حتی در فصل گرم تابستان نیز حس می‌شود.

پاییز در الیمستان، دنیای رنگ و زیبایی است. درختان طیفی از زرد، نارنجی و قرمز به خود می‌گیرند و جنگل را یک سره غرق رنگ می‌کنند. در این فصل پیاده‌روی در جنگل اگرچه ممکن است به خاطر سرما کمی سخت باشد، اما برای عاشقان پاییز، بهشت روی زمین است. زمستان، اما سردتر از آن است که هر کسی بتواند قدم در راه بگذارد. باید کمی صبر کرد تا اردیبهشت زیبا دوباره از راه برسد.

قله‌ای در میان جنگل

زیبایی‌ها و دیدنی‌های این منطقه تمامی ندارد. جنگل‌نوردی تنها انتخاب برای قدم گذاشتن بر این پهنه بیکران نیست. دوستداران کوه و کوهنوردان حرفه‌ای می‌توانند مسیر قله الیمستان را برگزینند و با گام نهادن بر این کوه، مسیر حدود دو هزار و ۵۰۰ متری آن تا رسیدن به قله را طی کنند. در تمام مسیر دامنه شرقی، قله دماوند پیداست و هر لحظه با شما حرکت می‌کند.

برای رسیدن به بهشت مستان باید قدم در این راه گذاشت

راه رسیدن به جنگل الیمستان از جاده هزار می‌گذرد. برای حرکت از تهران، باید مسیر دماوند را طی کرد و بعد از گذر از پنجاب، بلده و در نهایت زردبند از جاده هزار بیرون رفت و وارد جاده الیمستان شد. بعد از حدود نیم ساعت رانندگی در جاده خاکی الیمستان، نخستین ایستگاه جنگل پیمایی در الیمستان دیده می‌شود.

کوهنوردانی که علاقه به پیاده‌روی از ابتدای راه را دارند، در نخستین ایستگاه از خودرو‌ها پیاده می‌شوند و راه را آغاز می‌کنند. در طول مسیر دو دشت با مناظری عجیب و باورنکردنی انتظار گردشگران را می‌کشد. دشت اول الیمستان فاصله کمتری با ایستگاه نخست پیاده‌روی دارد.

پیش از رسیدن به دشت اول، بقعه متبرکی به نام امامزاده حسن واقع شده است که می‌توان در آنجا استراحتی کوتاه داشت و وسایل مورد نیاز را از مغازه‌های اطراف امامزاده تهیه کرد. بعد از نیم ساعت پیاده‌روی در دل جنگل، دشت اول از میان انبوه درختان جنگل بیرون می‌آید. دشت دوم جایی دورتر در دل جنگل بکر پوشیده از درختان و گیاهان سرسبز و باطراوت قرار دارد. رسیدن به دومین دشت این جنگل نیاز به ۴۵ دقیقه پیاده‌روی دیگر دارد. جنگل ابر و مه‌آلود این دشت دیدنی‌ترین و رویایی‌ترین جنگل در مازندران است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مازندران جنگل الیمستان پیاده روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۳۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگل فندقلو میزبان گردشگران و اردوهای دانش آموزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اردبیل؛ مردم و دانش آموزان با گذران یک روز خوش آب و هوا در دل جنگل منحصربه فرد فندقلو، اوقات آرامبخش و خاطره انگیزی را سپری کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • مدیران نگاه عابربانکی را از شهرداری‌ها بردارند
  • (ویدئو) غذا خوردن یک شوکا در دل جنگل‌های هیرکانی
  • صلح دوطايفه دهمرده و مير در شهرستان هيرمند
  • دومین پویش مردمی پاکسازی جنگل های هیرکانی در گرگان برگزار شد
  • مذاکره بامزه محیط بان با خرس در جنگل‌ مازندران
  • ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند
  • جنگل فندقلو میزبان گردشگران و اردوهای دانش آموزی
  • (ویدئو) کاشت نهال به‌جای درختان قطع شده در جنگل‌های هیرکانی
  • اگر حیوانات جنگل زندگی اشرافی داشتند! (عکس)