Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان گفت: ما نمی توانیم تنها پروژه های بزرگ را به خاطر اشتغال و ثروت دنبال کنیم و پروژه زودبازه کوچک خانگی را رها کنیم که سفره مردم امروز به آن نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، سردار حسین معروفی چهارشنبه (4 تیر) در آیین افتتاح مرکز رشد و فناوری سازمان بسیج علمی و پژوهشی کرمان با بیان اینکه نامگذاری این مرکز به نام شهید حاج مهدی زندی کاری بسیار زیبا است، گفت: شهید حاج مهدی زندی نیا یک شخصیت خلاق و اثرگذار در لشکر 41 ثارالله در همه عرصه ها بود و شهید حاج قاسم در فراق یاران شهید خود سختی های زیادی می کشید و همیشه از خدا می خواست که به همرزمانش بپیوندد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

 

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان ضمن اشاره به خاطره ای در سال 63 از شهید زندی نیا، بیان کرد: در آن سال در هفته پاسدار قرار بود پاسدار نمونه انتخاب شود و ما در نماز بودیم و بین نماز شهید سلیمانی صحبت کردند و گفتند پاسدار نمونه حاج مهدی زندی نیا است؛ هر کسی را تشویق کرده و به او امتیاز بدهند لذت می برد اما زمان اعلام پاسدار نمونه، شهید زندی نیا گریه کرد و بلند نشد و حاجی اشاره کرد بلند شو و بیا؛ بلند گریه کرد و بعد دو نفر زیر بازوان این شهید را گرفتند و حاج مهدی را بلند کردند و ایشان نزدیک گوش حاج قاسم چیزی گفت که چهره او را تغییر داد و بعد از شهادت ایشان بچه ها از حاجی پرسیدند شهید آن روز چه چیز به شما گفتند؟ حاج قاسم گفت«در گوش من گفت حاج قاسم به من ظلم کردی که من را پاسدار نمونه معرفی کردی».

 

 

 

وی ادامه داد: اگر بخواهیم حاج قاسم را بشناسیم باید از همرزمان و یاران شهیدش بشناسیم و یکی از آن ها شهید زندی نیا است که شهید سلیمانی سال ها در فراق شان سختی می کشید؛ بنده طرحی برای معرفی حاج قاسم دارم تا مکتب معلوم شود و ما شهید سلیمانی را با خاطره پیش نمی بریم.

 

 

 

سردار معروفی  اظهار داشت: ما باید حوزه های افتخار گذشته را با حوزه های افتخار جدید و نوین جامعه اسلام و جبهه مقاومت را باید به هم رقم بزنیم و آینده انقلاب اسلامی و مکتب را ترسیم کنیم و نباید در گذشته گیر کنیم بلکه گذشته باید چراغ راه آینده ما باشد.

 

 

 

وی ادامه داد: مکتب حاج قاسم یعنی مصونیت جامعه ما که یکی از آن ها علمی است و اگر جامعه ای امنیت نداشته باشد، علم نمی تواند رشد کند؛ علم، آسایش، فناوری و نانو ذیل امنیت تعریف می شود؛ حاج قاسم برای رشد و تعالی ایران اسلامی و جهان اسلام همه چیز خود را گذاشت بنابراین این مکتب باید در همه جای کشور و در خانه های ما ساری و جاری شود زیرا امنیت و مصونیت ما است.

 

 

 

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان بیان کرد: 30 نظام در مکتب ایشان تعریف کردم از نظام اعتقادی، ولایی، سیاسی، اقتصادی تا نظام عرفان و ادب و اخلاق و نظام خانواده و رفاقت که یک انسان در جبهه انقلاب 40 سال یک رفیقی را هول نداد.

 

 

وی در خصوص مرکز رشد شهید زندی نیا گفت: رشد و تولید نیاز جدی جامعه ما است؛ دشمن نگاه ما را از تولید و اقتصاد حقیقی خودمان به بیرون برده است؛ مگر نفوذ چیست؟ نفوذ، بردن اندیشه خودباوری است و می خواهند «می توانیم» را تبدیل به عدم آن کنند؛ ما 40 سال گفته ایم «می توانیم»چه اتفاقی افتاد کارخانه های ما تعطیل شد؟ دشمن ذهن و فکر ما را از سیستم درونی به بیرونی برد و به جای آنکه ما به سمت تولید خودمان برویم به سمت تولید بیرون رفتیم که این همان نفوذ دشمن است.

 

 

 

سردار معروفی ادامه داد: مقام معظم رهبری سال ها است که فرمان برای تولید، جهش تولید، اقتصاد مقاومتی و ... می دهند که 29 سال فرمان می دهند که 18 فرمان ایشان اقتصادی است زیرا دیدگان تیزبین می بیند که هدف گذاری دشمن معیشت و اقتصاد مردم است اما عده ای فقط شعار می دهند و بنر می زنند.

 

 

 

وی در ادامه اظهار داشت: ما نمی توانیم تنها پروژه های بزرگ را به خاطر اشتغال و ثروت دنبال کنیم و پروژه زودبازه کوچک خانگی را رها کنیم که سفره مردم امروز به آن نیاز دارد.

 

 

 

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با انتقاد از اینکه چرا نامگذاری سال ها را ساده می گیریم؟ این نامگذاری ها حکم و فتوا است که بعضی ها آن را شعار می گویند؛  اظهار داشت: جوانان و دانش آموزان ما که به فکر مملکت و دنبال رشد و تولید جامعه هستند، برای ما مهم است.

 

 

 

وی بیان کرد: ما باید هدف گذاری کنیم، کار را کوچک نشماریم بنابراین ما نیاز به فضاسازی داریم که باید روی آن کار کنیم و فرهنگی سازی و گفتمان سازی کنیم که اگر این فرهنگ را تبدیل به گفتمان نکنیم نمی توانیم کار انجام دهیم و اگر گفتمان سازی انجام شد آن زمان شبکه سازی می شود و بعد تبدیل به جریان تولید کنیم و سپس به سمت بازاریابی و تولید آن برویم و رهایش نکنیم بنابراین همین کارها را کمک کنیم پخته شود تا تبدیل به تولید ملی شود.

 

 

 

سردار معروفی در ادامه سخنانش بیان کرد: هر کجا احساس نیاز کردیم ورود کنیم پس ما کمک شما و در کنار شما هستیم و خواهش من این است که برای تولید اولویت بندی داشته باشیم.

 

 

وی ادامه داد: اولویت اصلی ما در این شرایط سلامت مردم است زیرا این ویروس کرونا دست بردار مردم ما نیست؛ نه فقط در دوخت لباس و ماسک بلکه باید ببینیم چه کاری انجام دهیم تا خسارت ما کم شود؟ بنابراین در فعالیت ها باید هم انقلابی و هم جهادی عمل کنید، کوتاه نیایید و نگذاریم این فکر و اندیشه بخوابد و به زمین بخورد که می تواند حرکت بزرگی باشد.

 

 

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان خاطر نشان کرد: ما به عنوان سپاه در همه عرصه هایی که احساس می کنید می توانیم کمک کنیم، کنار شما قرار می گیریم و واقعاً در سپاه استان به فرماندهان اختیار دادم که هیچ فرماندهی برای خدمت به مردم نیاز به اجازه گرفتن به جز در دو موضوع ممنوعه(سلاح و مهمات) ندارد زیرا خط قرمز ما مردم هستند.

 

 

 

وی ادامه داد: همانگونه که پدر و مادر پشت فرزندان هستند، ما هم باید تکیه گاه این بچه ها در این حوزه ها باشیم تا بچه ها نلرزند و احساس کنند ستون پشت آن ها است و می توانند ادامه دهند.

پایان پیام/667

منبع: شبستان

کلیدواژه: سردار معروفی مرکز رشد افتتاح فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان شهید زندی نیا پاسدار نمونه حاج مهدی حاج قاسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۳۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت

تین نیوز

 «قرار است ۵۰ درصد متانولی ها به سمت تولید بنزین بروند»؛ این خبر را مرتضی شاهمیرزایی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی اعلام کرده است. هرچند وزیر نفت هم پیشتر و در جریان امضای قرارداد با پتروشیمی ها از تولید بنزین از طریق متانول خبر داده بود، با این حال تعداد و حجم بنزین تولید مشخص نبود.حال شاهمیرزایی پرده از تصمیمی برداشته که بنا به گفته کارشناسان هم می تواند خطرناک باشد و هم نگران کننده.

به گزارش تین نیوز به نقل از جهان صنعت، به دنبال اعلام جواد اوجی وزیر نفت برای تولید بنزین از متانول، مرتضی شاهمیرزایی معاون وزیر نفت در حوزه پتروشیمی درباره جزئیات تولید بنزین از متانول به ایسنا گفت که در این زمینه قرار شده هلدینگ ها برنامه خود را ارائه دهند و درحال برنامه ریزی در این حوزه هستند و قطعا بیشتر از ۵۰درصد متانولی ها به این سمت خواهند آمد.
شاهمیرزایی گفته است که کاری که شرکت ملی صنایع پتروشیمی انجام می دهد تسهیل مسیر است به طوری که اجازه می دهد در این زمینه هلدینگ ها سرمایه گذاری کنند و ارزش افزوده بیشتری از ماده نیمه خام خود یعنی محصول پایه تحت عنوان متانول به دست آورند و به سمت این زنجیره بروند.

ناترازی بنزین و افزایش تقاضا برای بنزین، وزارت نفت را در تنگنا قرار داده است تا برای تامین نیاز داخل، بنزین وارد کند. براساس گفته نمایندگان مجلس سال گذشته ۵ میلیارد دلار بنزین وارد شد و امسال هم پیش بینی شده که ۳ میلیارد دلار بنزین وارد شود. ا گرچه وزارت نفت طرح های موقتی مثل استفاده از کارت سوخت شخصی یا محدودیت در سوخت گیری در استان های مرکزی را اجرا کرده است، با این حال این موضوع مانع از واردات بنزین نشده است.

گزارش ها نشان می دهد که مصرف بنزین در روز ۲۹اسفند ۱۴۰۲ به ۱۵۲ میلیون لیتر رسید، رکوردی که سال قبل در چنین روزی ۱۴۴ میلیون لیتر بوده است. میانگین مصرف بنزین طی۳سال گذشته در کشور رو به افزایش است. تا جایی که صادرات بنزین مدت هاست که قطع شده و واردات جای آن را گرفته است.

سال گذشته، قطع صادرات بنزین توسط مقام معظم رهبری به وزیرنفت تذکر داده شد. ایشان در جریان بازدید از نمایشگاه توانمندی های تولید داخل با انتقاد از شرایط موجود فرمودند: ما الان در مساله سوخت، به معنای واقعی کلمه مشکل داریم. ما کشور تولیدکننده نفت، بااین همه منابع زیرزمینی نفتی، بنزین وارد کنیم؟ این معنی دارد؟ معنایش همین است که ما در یک مساله کلان دچار مشکلیم.

بازگشت به عقب

ناترازی بنزین در اواخر دهه ۸۰ و در دولت محمود احمدی نژاد برای اولین بار تولید بنزین از پتروشیمی ها را باب کرد. این طرح زمانی اجرایی شد که قطعنامه های شورای امنیت علیه ایران صادر شده بود و ایران برای اولین بار تحت تحریم های غرب قرار گرفت. دولت محمود احمدی نژاد برای تامین بنزین مصرفی کشور، ناچار به تولید بنزین از آروماتیک های پتروشیمی ها شد. طرحی که باعث آلایندگی شدید هوا شد.

تولید بنزین از پتروشیمی ها به دنبال ثبت مرگ و میر ناشی از آلاینده های بنزین پتروشیمی ها در دولت حسن روحانی متوقف شد. البته طراحان آن طرح هرگز زیربار آلاینده بودن بنزین پتروشیمی ها نرفتند اما بسیاری از کارشناسان تایید می کردند که بنزین پتروشیمی ها در آن مقطع آثار زیست محیطی بسیار داشته و باعث مرگ ومیر و گسترش بیماری های ناشی از این نوع سوخت شده است.این روزها که مصرف بنزین در حال ثبت رکوردهای تازه نسبت به سال های قبل است، یک بار دیگر این طرح روی میز وزیر نفت قرار گرفته و از قرار معلوم تصمیم وزارت نفت برای تامین کسری بنزین کشور این بار از طریق متانول سازان جدی است.

هرچند در سال های گذشته هم بخشی از بنزین تولیدی کشور از طریق پتروشیمی ها تامین شده است اما ورود متانولی ها به حوزه تولید بنزین تصمیم تازه ای است.جواد اوجی در این رابطه گفته است: در بحث تولید بنزین در مجتمع های پتروشیمی به خصوص پتروشیمی هایی که تولید محصول متانول دارند، تفاهم نامه های خوبی امضا شد تا با همکاری شرکت پالایش و پخش و شرکت صنایع ملی پتروشیمی بخشی از تولید متانول تولید کشور به سمت تولید بنزین سوق داده شود.

اوجی گفت: امروز در بسیاری از کشورها از خوراک متانول برای تولید بنزین استفاده می شود. در ایران نیز دانش فنی و ظرفیت انجام این کار وجود دارد. در برخی پتروشیمی ها که سهامداران آنها تمایل داشتند با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق رقم خورد و بخشی از تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد.
به گفته وی، این ریل گذاری انجام شده و با توجه به افت قیمتی که در سال های گذشته در محصولات متانول داشتیم و از طرفی به منظور حل ناترازی بنزین می توانیم در تولید بنزین از خوراک متانول استفاده کنیم. این موضوع در کشور چین نیز اکنون اتفاق می افتد و در ایران نیز می توانیم از این ظرفیت بهره مند شویم.

ایران بعد از چین، دومین تولیدکننده متانول در دنیاست. بخش بزرگی از تولید متانول ایران به چین صادر می شود. در سال گذشته به دلیل کاهش قیمت متانول، محصول متانول کاران به سختی به فروش رفت. ظرفیت تولید متانول کشور در چند سال اخیر از حدود ۵ میلیون تن به بیش از ۱۴ میلیون تن در سال رسیده و تصمیم هم این است که طی ۵سال آینده به بیش از ۲۵ میلیون تن برسد.تقاضای داخلی برای متانول کمتر از یک میلیون تن است در نتیجه متانول ایران با مشکل بازار صادراتی مواجه است. از طرفی سال گذشته بحث سنگینی بین نمایندگان مجلس و پتروشیمی ها مبنی بر خام فروشی پتروشیمی ها به خصوص درباره متانول در گرفت که در نهایت مقرر شد که از صادرات این محصول عوارض دریافت شود.

علاوه براین مرکز پژوهش های مجلس پیشنهاد کرده که حال به جای افزایش ظرفیت متانول در کشور توسعه واحدهای پایین دستی در دستور کار قرار بگیرد. این در حالی است که کارشناسان می گویند، بررسی زنجیره پایین دستی آن و همچنین توانمندی مالی واحدهای متانولی به خصوص آنها که با کمبود نقدینگی روبه روهستند، این امکان کمتر است و در بهترین حالت شاید بتوان برای ۱۰ درصد ظرفیت فعلی این تصمیم را اجرایی کرد. شاید به همین دلیل است که وزارت نفت تصمیم گرفته تا تولید اضافه متانولی ها را تبدیل به بنزین کند!

مرگ و میر بیشتر می شود؟

فرزین سوادکوهی کارشناس انرژی در این رابطه به جهان صنعت می گوید: بنابراین به نظرم تولید بنزین از متانول راهکار درستی برای جبران ناترازی بنزین نیست . اگر در حوزه پالایشی سرمایه گذاری صورت بگیرد و صنایع پالایشی را به روز کنیم، نه نیاز به واردات داریم و نه نیاز داریم که از متانول تولید پتروشیمی ها را برای جبران نیاز داخل تبدیل به بنزین کنیم.

او با بیان اینکه این سوال را هم از وزیر نفت و هم معاونانش پرسیده است، اظهار داشت: در جریان امضای قرارداد پتروشیمی ها از آقای شاهمیرزایی پرسیدم که آیا تضمینی می دهد که بنزینی که پتروشیمی ها از متانول تولید می کنند، استاندارد باشد و آیا سازمان استاندارد این موضوع را تایید می کند که رییس روابط عمومی این شرکت به جای آقای شاهمیرزایی بلافاصله پاسخ داد که چه تضمینی؟! ما چرا باید تضمین بدهیم مگر ما تولید می کنیم؟! به ایشان گفتم که شما متولی تولید هستید! در نهایت آقای شاهمیرزایی گفت که قطعی بدانید که این بنزین پاک و درستی است و مشکلی ندارد.

وی افزود: در ادامه از ایشان پرسیدم که با توجه به تولید بنزین از پتروشیمی ها در دهه ۸۰ که بنزین از آروماتیک تولید شد و بسیار سمی بوده و آلودگی های بسیار شدیدی در کشور تولید کرد، چه تضمینی وجود دارد که تولید پتروشیمی ها از متانول قابل قبول باشد؟ در نهایت این گفت وگو، من جواب قابل قبولی از آقایان نگرفتم بنابراین من هم تایید می کنم که این بدبینی نسبت به بنزینی که از متانول تولید می شود، وجود دارد به دلیل اینکه به نظر می رسد هیچ سازمانی مدیریت و نظارت بر آن را برعهده نمی گیرد. حتی با رییس سازمان استاندارد صحبت کردم، ایشان جواب درستی به من نداد.

سوادکوهی تصریح کرد: همه ما می دانیم که در این رابطه عدم شفافیتی وجود دارد، البته این عدم شفافیت به دلیل کم کاری شرکت پالایش و پخش است که جواب درستی به افکار عمومی نمی دهد و رسانه ها مطمئن نیستند که بنزینی که تولید می شود آیا بنزین مناسبی هست یا نه؟

سوادکوهی با اشاره به مرگ و میر ثبت شده در دهه ۸۰ به دلیل تولید بنزین پتروشیمی ها گفت: متاسفانه ما در دهه ۸۰ مرگ و میر بالایی ناشی از این نوع بنزین داشتیم و همین آقای سالاری که امروز مدیرعامل شرکت پالایش و پخش است، ایشان کلید این ماجرا زده بود. ایشان دوباره در دولت رییسی پست گرفته است و همان طرح را اجرا می کنند. با توجه به بدبینی که از قبل وجود دارد و دیده شده که بنزین ها هم با کیفیت نیست به این دلیل که هیچ سازمانی بر تولید بنزین نظارت نمی کند که این بنزین تولید شده مورد تایید سازمان استاندارد هست یا نیست؟

او اضافه کرد: ردیف های استاندارد این نوع بنزین هنوز برای هیچ کس روشن نیست.

این کارشناس انرژی در پاسخ به این سوال که آیا در دنیا چنین تولیدی مرسوم است یا خیر، گفت: شرکت های خارجی پالایشگاه های به روز دارند و صنعت پالایش آنها مثل ما قدیمی نیست . متاسفانه صنعت پالایش ما قدیمی و کم بازده است. در حالی که در دوره قبلی بنزین خیلی خوبی تولید می کردیم که این بنزین قابلیت صادرات هم داشت اما متاسفانه به دلیل عدم مدیریتی که در دوسال اخیر به وجود آمد، تولید ما پایین آمد. در نتیجه نه تنها صادرات قطع شد، بلکه مجبور به واردات هم شدیم. بر این واردات هم خیلی نظارت جدی نیست. در دنیا چنین مواردی بوده اما فرآیند خاصی بوده؛ یعنی باید تا مراخل آخر کار دقیق انجام شود تا آن بنزین مورد نظر که قابلیت استفاده دارد و خطر ندارد، تولید شود.

سوادکوهی گفت: در دنیا این روش قبلا تجربه شده است، اما کشورهایی که این کار را انجام دادند نه به این شکل عمده، بلکه موقتی و در مقاطعی این کار را انجام داده اند، چون پالایشگاه ها در دنیا آنقدر به روز هستند که نیاز به تولید بنزین از پتروشیمی ها را ندارند.

این کارشناس انرژی با بیان اینکه در همه جای دنیا بنزین گران است و خودرو ارزان است، در کشور ما برعکس است، یادآور شد: وقتی اجازه واردات خودروهای جدید نمی دهیم و همه خودروهای مونتاژ و تولید داخل در مساله احتراق مشکل دارند مشخص است که مصرف بالا می رود.

او تصریح کرد: اگر بنزین آلاینده دوباره وارد چرخه ناوگان عمومی شود واقعا مساله بسیار بغرنج تر از قبل می شود.
سوادکوهی گفت: با تاکید بر اینکه تولید بنزین از متانول راهکار درستی برای جبران ناترازی بنزین نیست ، گفت: اگر در حوزه پالایشی سرمایه گذاری صورت بگیرد و صنایع پالایشی را به روز کنیم، نه نیاز به واردات داریم و نه نیاز داریم که از متانول تولیدی پتروشیمی ها برای جبران کمبود داخل ، بنزین تولید کنیم.

به گفته وی، در روند عدم شفافیت همین بس که هفته گذشته که آقایان این قرارداد را بستند در حالی که هیچ پوشش رسانه ای در این رابطه نداشتند و هیچ کدام از مقامات هم پاسخ درستی به ابهامات موجود ندادند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بازدیدهای سرزده و شهرستانی ادامه دارد؛مدیران آماده و به گوش باشند
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • آخرین وضعیت مرکز نمایش‌های آئینی «صبا»/ بهره‌برداری مرکز تا پایان امسال
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • خدمت به مردم ادامه راه شهدا است
  • «سلمان فارسی» پروژه‌ای جریان‌ساز
  • جانشین فرمانده‌کل‌سپاه پاسداران سخنران اجلاسیه شهدای شهرستان باشت