Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@16:45:32 GMT

۲۶ فیدر بحرانی خاموشی برق در لرستان شناسایی شد

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۰۳۷۴۲

۲۶ فیدر بحرانی خاموشی برق در لرستان شناسایی شد

فریدون خودنیا روز چهارشنبه  در گفت و گو با ایرنا افزود: این تعداد فیدر بحرانی بیشترین خاموشی و انرژی توزیع نشده در سال ۹۸ را داشته اند  که مقرر شده هر یک از دفاتر مدیریت توزیع کار شناسایی و رفع نقص ۲ فیدر را انجام دهد.

وی اظهار داشت: علاوه بر تامین  برق مطمئن و پایدار به مشترکان، باید از خاموشی های بی برنامه نیز پیشگیری کرد بنابراین پس از تجزیه و تحلیل این معایب، برنامه هایی جهت رفع مشکل در نظر گرفته شده تا با تهیه امکانات و بکارگیری پرسنل و پیمانکاران پیک بار امسال  به بهترین شکل ممکن سپری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه مدیریت مصرف صحیح توسط مردم نقش عمده ای در کاهش خاموشی ها دارد ادامه داد: امسال ۱۰ میلیارد تومان یارانه برای مشترکان کم مصرف در نظر گرفته شده که از بدهی آنها کسر یا به حساب بستانکاری آنها اضافه می‌شود.

خودنیا افزود: شرکت توزیع نیروی برق لرستان برای مشترکانی که تابستان پارسال در طرح های کاهش پیک بار همکاری داشتند حدود سه میلیارد تومان تخفیف برق مصرفی اعمال کرد.

وی ادامه داد: این برنامه برای امسال نیز در دستور کار قرار گرفته و پایش مقدار بار ادارات استان با توجه به پیک بار از ساعت ۱۱ تا ۱۴:۳۰ و بار سایر مشترکان نیز از ساعت ۱۳ تا ۱۷ ( اوج مصرف ) رصد می شود تا علاوه بر شناسایی مشترکان کم مصرف، تابستان نیز کمترین میزان خاموشی را داشته باشیم.

وی اضافه کرد: در پیک بار سال ۹۸ با هشت هزار و ۹۱۲ مشترک تفاهم نامه همکاری امضا شد که از این تعداد هفت هزار و ۴۱۸ مشترک، همکاری موثر و مناسب داشته و اقدام آنان منجر به کاهش پیک برق مصرفی و ارائه پاداش حدود سه میلیارد تومانی به آنها شد.

خودنیا با بیان اینکه میزان پیک بار برق مصرفی مشترکان پارسال نسبت به سال ۹۷ کاهش ۱۰.۶ درصدی داشته ادامه داد: این کاهش بار مصرفی در پیک بار تابستان باعث تامین برق پایدار به سایر مشترکان و کاهش چشمگیر میزان خاموشی ها در زمان پیک بار شد.

وی با تاکید بر اهمیت فرهنگ سازی مدیریت مصرف انرژی بیان داشت: شرکت توزیع نیروی برق لرستان جهت نهادینه سازی مدیریت مصرف برق از ظرفیت های آموزشی برای اقشار مختلف از جمله مدارس، ادارات، مشترکان خانگی و مساجد استفاده کرده و برگزاری همایش، کارگاه آموزشی، توزیع بروشور، تولید انیمیشن و برنامه های رادیویی و تلویزیونی را در دستور کار دارد.

خودنیا گفت: در روند محاسبه میزان تخفیف و مصرف، هیچ گونه عامل انسانی دخالت نداشته و میزان همکاری به صورت سیستمی و مکانیزه صورت گرفته که این امر با فراهم نمودن زیر ساخت های لازم از جمله نصب گسترده کنتور های فهام(هوشمند)، نرم افزار شهاب جهت رصد آنلاین رفتار مصرفی مشترکین دیماندی و نرم افزار سمپ (سامانه مدیریت پیک بار) محقق شد.

وی ادامه داد: امسال نیز هشت هزار مشترک دیماندی به صورت ساعت به ساعت شامل مصارف اداری، عمومی، کشاورزی، صنعتی، تجاری و هر مشترکی با مصرف بیشتر از ۳۰ کیلو وات رصد می شوند.

 در حال حاضر مصرف برق استان لرستان در مرحله هشدار قرار گرفته به طوری که تاکنون پیک بار مصرف برق در استان ۶۰۰ مگاوات بوده  است.

۶۲۵ هزار مشترک برق شهری و روستایی در لرستان وجود دارد و از مجموع ۲ هزار و ۸۶۴ روستای استان تا کنون بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ مورد آن برقدار شده اند.

برچسب‌ها مصرف بهینه برق برق لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مصرف بهینه برق برق لرستان مصرف بهینه برق برق لرستان پیک بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۳۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق ییلاقی و قشلاقی مستعد لرستان شناسایی شده است

ایسنا/لرستان مدیر کل امور عشایر لرستان گفت: مناطق ییلاقی و قشلاقی مستعد استان شناسایی شده است.

هوشنگ نورمحمدی یازدهم اردیبهشت‌ماه در جلسه شورای عشایری که در منطقه عشایری کولیدر بروجرد برگزار شد، اظهار کرد: یکی از راه‌های ایجاد تنوع در معیشت عشایر، ایجاد گردشگری عشایری است که در کنار آن موضوع گیاهان دارویی و صنایع دستی جامعه عشایری نیز می‌تواند به ایجاد درآمدزایی در جامعه عشایری موثر باشد.

وی خاطرنشان کرد: در این زمینه مناطق ییلاقی و قشلاقی مستعد لرستان شناسایی شده و تسهیلاتی به همین منظور در نظر گرفته شده تا به متقاضیان فعالیت در این حوزه پرداخت شود.

مدیر کل امور عشایر لرستان اضافه کرد: این نوع گردشگری به‌صورت بوم‌گردی و گردشگری جامعه عشایری است که شیوه زندگی، آداب‌ورسوم و فرهنگ عشایر، کوچ، طبیعت بکر و جاذبه‌های طبیعی، موسیقی، پوشاک، غذاهای محلی، تولیدات دامی و فرآورده‌های لبنی سالم و طبیعی، صنایع‌دستی، گیاهان دارویی و صنعتی و خوراکی موجود در محیط زندگی عشایر که می‌تواند الهام‌بخش فعالیت‌های اقتصادی پایدار و زمینه‌ساز اشتغال مولد و جذب گردشگر و افزایش درآمد خانوارهای عشایری استان باشد، موردتوجه قرار می‌گیرد.

نوراله مصطفی‌نژاد رئیس اداره امور عشایر بروجرد نیز در این جلسه، اضافه کرد: در حال حاضر ۷۰۰ خانوار عشایر این شهرستان با داشتن ۱۱۰ هزار رأس دام سبک و سنگین سالانه یک هزار و ۵۰۰ تن فرآورده گوشتی تولید می‌کنند.

وی اضافه کرد: تیم های تخصصی پزشکی و پیراپزشکی در راستای ارائه خدمات مورد نیاز عشایر به مناطق عشایری بروجرد اعزام شدند.

رئیس اداره امور عشایر بروجرد با بیان اینکه تیم‌های تخصصی دامپزشکی نسبت به واکسیناسیون دام‌های عشایر اقدام کردند، افزود: امروز گروه‌های تخصصی پزشکی از شبکه بهداشت و درمان شهرستان با حضور رئیس شبکه که متخصص اطفال است کودکان عشایری ویزیت شدند.

مصطفی‌نژاد با بیان اینکه سال گذشته گردشگرانی از کشورهای آلمان، اسپانیا، فرانسه و قبرس از مناطق عشایری بروجرد بازدید کردند، گفت: ۳۵ درصد صنایع دستی در کشور توسط جامعه عشایری تولید می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شناسایی ۳۳ مورد سه قلوزایی در لرستان
  • شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد
  • اهدای جوایز نفیس برای کاهش ۱۵ درصدی مصرف در ۲۱ هفته
  • تجربه اخیر کاهش نرخ ارز در شرایط بحرانی بی‌سابقه بود
  • به محض ترک قند و شکر در بدن چه می‌شود؟
  • مناطق ییلاقی و قشلاقی مستعد لرستان شناسایی شده است