Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، اسکندر پاسالار مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر بیان کرد: پارسال ۱۶ هزار و ۳۵۵ نوزاد در استان متولد شدند در حالی که سال ۹۷، تعداد متولدان ۱۹ هزار و ۶۹۴ نفر بود، که بر این اساس تعداد متولدان سال ۹۸ نسبت به سال قبل از آن، ۱۷ درصد کاهش داشته است.

او  افزود: از بین متولدان سال ۹۸، هشت هزار و ۵۴۲ نفر پسر و هفت هزار و ۸۱۳ نفر دختر بودند، به عبارت دیگر ۵۲ درصد از متولدان پارسال در استان را پسران و ۴۸ درصد را دختران تشکیل داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ۱۰۹ نوزاد پسر در ازای ۱۰۰  نوزاد دختر

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر ادامه داد: همچنین پارسال به ازای ۱۰۰ نوزاد دختر، ۱۰۹ نوزاد پسر در استان به دنیا آمده‌اند در حالی که این میزان در کشور ۱۰۶ است.

پاسالار گفت: دیلم تنها شهرستانی است که نسبت جنسی آن با سایر نقاط استان متفاوت است و تعداد متولدان دختر آن، بیشتر از پسران است.

تولد بیشتر نوزادان در پاییز

پاسالار با بیان اینکه استان بوشهر از لحاظ میزان ثبت ولادت رتبه نوزدهم را در کشور دارد، افزود: نرخ ولادت استان در این مدت، ۱۳.۹ در هزار بوده یعنی به ازای هر هزار نفر جمعیت استان حدود ۱۴ نفر به جمعیت افزوده شده است.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر با اشاره به اینکه بیشترین ولادت‌ها در سال ۹۸، در فصل پاییز رخ داده است، عنوان کرد: بیشترین میزان ولادت مربوط به شهرستان بوشهر و کمترین میزان مربوط به بخش شبانکاره است.

سن زوجین بوشهری برای فرزندآوری بیش از میانگین کشوری است

پاسالار با اعلام اینکه در پنج سال اخیر میانگین سن زوجین برای فرزندآوری روندی صعودی داشته است، بیان کرد: پارسال این میانگین از میزان کشوری بالاتر بوده است.

او ادامه داد: از ولادت‌های ثبت شده استان در این مدت، ۴۲.۹ درصد از نوزادان، در یک تا پنج سال اول زندگی زوجین، ۲۹.۱ درصد در ۶ تا ۱۰ سال زندگی زوجین و ۲۸ درصد در بیشتر از ۱۰ سال متولد شده‌اند.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر، سهم فرزندآوری در سنین ۱۵ تا ۲۹ سال را در استان نزولی عنوان و تاکید کرد: فرزند آوری در گروه سنی ۱۵ تا ۲۹ سال در سال ۹۰، ۶۸.۷ درصد بوده در حالی که این میزان در سال ۹۸، به ۵۳ درصد رسیده است.

پاسالار افزود: میزان فرزندآوری گروه سنی ۳۰ سال به بالا در سال ۹۰، ۳۱.۱ درصد بوده که در سال ۹۸ این شاخص ۴۶ درصد ثبت شده است.

ثبت ۲۱۵ واقعه چند قلوزایی

او به ولادت‌های چندقلوزایی در سال ۹۸ هم اشاره کرد و گفت: پارسال ۲۱۵ واقعه چند قلوزایی در استان ثبت شده که ۲۱۰ مورد دوقلوزایی و ۵ مورد سه قلو زایی بوده است.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولد نوزاد چندقلوزایی نسبت جنسی ولادت مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۳۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش ها در ایران ۱۲ درصد کاهش داشته است

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۸ اردیبهشت‌ ۱۱.۹ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلیمتر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به ۸ اردیبهشت‌  در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلیمتر است. در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبرو بوده‌ایم.

از ابتدای سال جاری تا ۸ اردیبهشت به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت(۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبرو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش‌ استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهر سال گذشته) نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، یسیتان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد  ۳۵.۹ درصد است.

بارندگی در دیگر استان‌ها  کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه  قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبرو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلیمتر است ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.

شروع سال آبی در ایران از ابتدای پاییز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از ۱ مهر شروع می‌شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می یابد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران
  • بارش ها در ایران ۱۲ درصد کاهش داشته است
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • لزوم پیوند کودکان با طبیعت از بدو تولد
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • خراسان جنوبی به لحاظ افزایش ولادت چهارمین استان کشور است