Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-30@02:36:43 GMT

دانشجویان کرونایی گناباد ۳۱ نفر شدند

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۰۴۴۴۳

دانشجویان کرونایی گناباد ۳۱ نفر شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: تعداد دانشجویان مبتلا به کرونا در این دانشگاه به ۳۱ نفر افزایش یافت.

به گزارش قدس آنلاین، جواد باذلی  اظهار کرد: ۳۱ دانشجو، ۲۷ نفر از کادر درمان و تعدادی از رؤسای ادارات شهرستان گناباد در روزهای اخیر به کرونا مبتلا شده‌اند. وی، افزایش مراودات اجتماعی، عدم استفاده از ماسک و افزایش ترددهای غیرضروری شهروندان در سطح شهر را از جمله دلایل افزایش آمار مبتلایان در شهرستان‌های تحت پوشش این دانشگاه عنوان و تصریح کرد: افزایش بیماریابی هم از دیگر دلایل افزایش این آمار است به طوری که برخلاف گذشته که تنها برای بیماران مشکوک مراجعه کننده به مراکز درمانی، تست تشخیصی کرونا انجام می‌شد، اکنون افراد با علائم اولیه و در ارتباط با بیماران کرونایی هم تست می‌شوند که همین امر، موجب افزایش موارد مثبت و کشف مبتلایان جدید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
باذلی، شهروندان را به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی توصیه و بیان کرد: تعیین کننده نهایی روند بیماری، رفتارهای مردم است و باید با رعایت مسائل بهداشتی و پرهیز از ترددهای غیر ضروری، از افزایش آمار مبتلایان جلوگیری کنند. افزایش نظارت‌ها با تیم‌های بازرسی مشترک فرماندار گناباد هم  نسبت به عادی شدن وضعیت بیماری در بین مردم و استمرار روند فعلی حضور شهروندان در معابر عمومی و اجتماعات هشدار داد و گفت: با توجه به زنگ خطر افزایش کرونا در شهرستان گناباد، محدودیت‌هایی در برخی صنوف پرخطر ایجاد شد و صنوفی مانند مراکز بازی‌های رایانه‌ای، کافی نت‌ها، باغ تالارها و سالن‌های ورزشی با یک سوم ظرفیت، اجازه فعالیت دارند. حامد قربانی، نظارت بیشتر بر رعایت اصول بهداشتی در نانوایی‌ها، استفاده اجباری از ماسک در ادارات، کاهش ساعات کاری جمعه بازار به ۱۰ ساعت و تشکیل تیم‌های بازرسی مشترک توسط اتاق اصناف و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد را از جمله مصوبات جلسه فوق‌العاده ستاد مقابله با کرونا عنوان کرد. یادآور می‌شود، پیش از این معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد از ابتلای ۱۶ دانشجوی این دانشگاه به کرونا خبر داده بود. منبع: مهر انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کرونا گناباد دانشجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۴۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان

بر اساس تازه‌ترین آمارها بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده اجباری و اختیاری جدید به آمار بیمه‌شدگان تامین اجتماعی افزوده شده که به زعم کارشناسان و تحلیلگران افزایش دستمزدها در دولت سیزدهم در این زمینه تاثیرگذار بوده است.

به گزارش ایسنا،‌ یکی از وظایف وزارت کار صرفنظر از اجرای سیاست‌های اشتغال، حمایت از نیروهای کار شاغل است و بر همین اساس بررسی وضعیت بیمه شدگان شاغل و سهم آنها از کل شاغلان ضروری است. در تعریف، بیمه شده به فردی گفته می‌شود که با پرداخت مبالغی به عنوان حق بیمه، حق استفاده از مزایای مندرج در قانون سازمان بیمه‌گر را دارد.

بیمه شده اجباری، بیمه شده‌ای است که به دستور کارفرما یا نماینده او در محلی به نام کارگاه مشغول به کار و حق بیمه او واریز می‌شود و مزد و حقوق می‌گیرد که عمدتا اشتغال پایدار در قالب بیمه‌های اجباری است. اما در بیمه اختیاری، فرد با مراجعه به شعب سازمان تامین اجتماعی خواهان انعقاد قرارداد بیمه اختیاری می‌شود و موظف است حق بیمه خود را در زمان مقرر پرداخت کند که مشاغل آزاد و خویش‌فرما از زیر مجموعه‌های بیمه اختیاری به شمار می‌روند.

طبق گزارش‌ها طی دو سال گذشته بیش از ۲ میلیون نفر بیمه اجباری و اختیاری در کشور به ثبت رسیده به نحوی که در سال ۱۴۰۲ نزدیک به یک میلیون نفر بیمه‌شده جدید به بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی افزوده شده و بر اساس اعلام معاونت اشتغال وزارت کار در ۷ ماهه اول سال گذشته ۵۵۰ هزار نفر کد بیمه اجباری و حرف و مشاغل جدید به ثبت رسیده است. افزایش آمار بیمه شدگان اجباری تامین اجتماعی بیانگر رونق حوزه تولید است.

طبق گزارش‌ها در طول ۲.۵ سال گذشته بیش از ۲ میلیون نفر بیمه اجباری و اختیاری در کشور به ثبت رسیده و بر اساس تازه‌ترین آمار بیش از ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده جدید به بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی افزوده شده است.محمود کریمی بیرانوند - معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار اواخر سال گذشته با تایید آمار بیمه‌شدگان جدید تامین اجتماعی اعلام کرد: قطعا برایشان اشتغال ایجاد شده و مشخص است که کد بیمه جدید اجباری است یا حرف و مشاغل است.

یکی از سیاستهای اثرگذار و مثبت دولت سیزدهم افزایش حداقل دستمزد کارگران بود که موجب افزایش تعداد بیمه‌شدگان اجباری سازمان تامین اجتماعی شد. در سه سال دولت سیزدهم حداقل دستمزد کارگران ۱۷۰ درصد افزایش یافت و به طور میانگین سالانه ۴۰ درصد حداقل دستمزد کارگران رشد داشته است.

در آغاز دولت سیزدهم حداقل دستمزد ماهانه کارگران ۲ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان بود که با گذشته ۲.۵ سال به ۷ میلیون و ۱۶۶ هزار تومان رسید و حداقل دریافتی کارگران به بیش از ۱۱ میلیون تومان افزایش یافت. این امر بر ایجاد انگیزه کارگران شاغل در بنگاه‌های اقتصادی و واحدهای تولیدی اثرگذار بود و موجب بازگشت کارگران به خطوط تولید شد.

به اعتقاد کارشناسان با افزایش دستمزدها و ایجاد روحیه کار، آمار بیمه‌شدگان اجباری نیز افزایش پیدا کرده است. افزایش تعداد بیمه شدگان اجباری به این معناست که کارفرما نیروی کار را جذب و او را بیمه کرده است.

در همین راستا ناصر چمنی ـ کارشناس حوزه کار در گفت و گو با ایسنا، حقوق و دستمزد را در بالارفتن آمار اشتغال و بیمه شدگان تامین اجتماعی موثر دانست و گفت: افزایش حقوق باعث می‌شود تا افراد به کار ترغیب شوند و بیشتر کارگاه‌ها و واحدهایی که به دنبال کارگر هستند بتوانند نیرو جذب کنند.

وی ادامه داد: بخش اعظمی از کسانی که ساعت‌های متمادی در یک بنگاه یا واحد تولیدی مشغول کار هستند، وقتی حقوق و دستمزد ناچیزی دریافت می‌کنند دیگر تمایلی به کار در خط تولید نشان نمی‌دهند و عمدتا به سمت مشاغل غیررسمی،کاذب و ناپایدار می‌روند.

به گفته این کارشناس حوزه کار، این تصور وجود دارد که دستمزد پایین کفاف هزینه‌های زندگی را نمی‌دهد لذا از طریق کار در مشاغل کاذب یا خدماتی نظیر تاکسی‌های اینترنتی به دنبال تامین هزینه‌های زندگی هستند. از این رو افزایش دستمزدها می‌تواند تاثیر بسزایی در آمار بیمه شدگان و اشتغال داشته باشد.

به گزارش ایسنا،‌ برابر ماده ۱۴۸ قانون کار، کارفرمایان کارگاه‌های مشمول این قانون مکلفند مطابق قانون تأمین اجتماعی نسبت به بیمه کارگران واحدهای خود اقدام کنند. جذب بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده جدید در سازمان تامین اجتماعی نشان از رشد تعداد بیمه شدگان تامین اجتماعی و اهتمام دولت سیزدهم برای ایجاد اشتغال پایدار در کشور است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش آمار شهدای غزه به ۳۴۴۸۸ نفر
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • ویدیو/ ۵۰ هزار خودکشی در یک سال!
  • باقری: عملیات وعده صادق انگیزه دانشجویان آمریکا علیه صهیونیست‌ها را افزایش داد
  • بازداشت ها در جنبش دانشجویی حامی فلسطین در آمریکا به روایت آمار
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • ببینید | افزایش خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان حامی فلسطین