Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی شفیعی بعدازظهر چهارشنبه در نشست خبری مجازی در خصوص آخرین وضعیت شیوع کرونا در استان کرمان اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۰ مورد جدید بستری مبتلا به کووید ۱۹ در استان کرمان داشتیم که ۲۲ مورد مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، پنج مورد مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، ۳۰ مورد مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، دو مورد مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و یک مورد هم مربوط به حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیمارانی که با تشخیص قطعی کووید ۱۹ در بیمارستان‌های استان کرمان بستری هستند ۱۴۲ نفر است، افزود: این آمار طی دو هفته اخیر افزایش یافته است.

درگذشت ۶ بیمار مبتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت

شفیعی با بیان اینکه از ابتدای اپیدمی تاکنون هزار و ۳۳۷ بیمار با تشخیص قطعی در بیمارستان‌ها بستری شده و خدمات تشخیصی و درمانی دریافت کرده اند، بیان کرد: متأسفانه طی روز گذشته شش نفر از بیماران مبتلا به کرونا جان باخته اند که سه مورد مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، دو مورد مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، یک مورد مربوط به دانشگاه علوم پزشکی بم است.

وی با ابزار نگرانی از آمار بالای فوتی طی روز گذشته در استان کرمان بیان کرد: از ابتدای اپیدمی تاکنون ۱۲۵ نفر بر اثر ابتلاء به کووید ۱۹ در استان کرمان جان خود را از دست داده اند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان یادآور شد: از ابتدای اپیدمی بیش از ۲۷ هزار تست مولکولی برای گروه‌های هدف انجام داده ایم.

اکثر مناطق استان کرمان نارنجی و قرمز است

وی بیان کرد: وضعیت زرد، قرمز و سفید مناطق از طریق نرم افزار ماسک قابل رصد است و افراد می‌توانند با مراجعه به این نرم افزار از وضعیت مناطق مدنظرشان اطلاع پیدا کنند.

شفیعی با اشاره به اینکه اطلاعات در این نرم افزار به صورت هفتگی به روز رسانی می‌شود، گفت: اطلاعات نرم افزار ماسک در سطح شهرستان هاست و تمامی بخش‌ها و روستاها آن شهرستان را در بر می‌گیرد.

وی گفت: در حال حاضر پنج رنگ سبز (بی خطر)، سفید (کم خطر)، زرد (خطر متوسط)، نارنجی (پرخطر) و قرمز (بسیار پرخطر) برای مناطق کشور تعریف شده است.

شفیعی با اشاره به اینکه در حال حاضر عملاً شهرستان زرد در استان کرمان نداریم، گفت: اکثر مناطق کرمان پرخطر و بسیار پرخطر هستند و استان در آستانه هشدار قرار دارد.

بروز موج دوم کرونا در صورت سهل انگاری

وی گفت: باید مراقب باشیم چرا که در صورت کمتر شدن مراقبت‌ها وضعیت بدتر شده و شاهد موج دوم بیماری در استان کرمان خواهیم بود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: وضعیت مناطق مختلف استان کرمان بر اساس نرم افزار ماسک در حوزه دانشگاه علوم پزشکی سیرجان قرمز، حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم نارنجی، حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت قرمز، حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان نارنجی است.

وی حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان را قرمز اعلام کرد و گفت: وضعیت شهرستان کرمان قرمز و شهر کرمان نارنجی است.

شفیعی با ابراز نگرانی از وضعیت کنونی کرونا در استان کرمان گفت: در سه هفته گذشته تقریباً نیمی از شهرستان‌های استان کرمان سفید بودند اما اکنون اکثر مناطق کرمان پرخطر و بسیار پرخطر هستند.

وی بیان کرد: عدم رعایت نکات بهداشتی و سهل انگارانه گرفتن پروتکل‌های بهداشتی در برخی از صنوف، ادارات و مکان‌های دارای مجوز بازگشایی یکی از چالش‌هایی است که باید با جدیت مدیریت شود.

کد خبر 4957694

منبع: مهر

کلیدواژه: مهدی شفیعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان ویروس کرونا ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین گرگان شیوع کرونا ایلام استانداری سمنان مواد مخدر سازمان تبلیغات اسلامی بیرجند آتش سوزی خطبه های نماز جمعه دانشگاه علوم پزشکی کرمان استان کرمان اکثر مناطق نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۴۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هواشناسی ۱۴۰۳/۰۲/۰۷؛ هشدار بارش‌های شدید در ۵ استان

آفتاب‌‌نیوز :

پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز در خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان، برخی مناطق سیستان و بلوچستان، یزد، سمنان، ارتفاعات شرقی تهران رگبار و رعدوبرق روی می‌دهد.

فردا شنبه در برخی مناطق استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، یزد، کرمان، فارس، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شرق خوزستان، یکشنبه ۹ اردیبهشت در جنوب کرمان و دوشنبه ارتفاعات مرکزی البرز و زاگرس در برخی ساعات رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی، گاهی گردوخاک و در مناطق مستعد تگرگ پیش‌بینی شده است.

سه‌شنبه هفته آینده سامانه بارشی از سمت غرب وارد کشور شده و بارش در این مناطق روی می‌دهد.

به گزارش تسنیم، طی سه روز آینده در شمال شرق، شرق و جنوب شرق در برخی ساعات وزش باد شدید گاهی گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. تا اواسط هفته آینده نیز روند افزایش نسبی دما در اکثر مناطق کشور پیش‌بینی شده است.

توصیف سامانه: ادامه فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های همرفتی

زمان شروع: جمعه ۱۴۰۳/۰۲/۰۷

زمان پایان: شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۰۸

نوع مخاطره: رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک، در نقاط مستعد بارش تگرگ

منطقه اثر:

جمعه ۱۴۰۳/۰۲/۰۷: خراسان جنوبی، کرمان، شمال و شرق هرمزگان، جنوب خراسان رضوی و نیمه شمالی سیستان و بلوچستان.

شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۰۸: کرمان، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان و شمال و شرق هرمزگان.

اثر مخاطره: احتمال آب‌گرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، تگرگ، وزش باد نسبتاً شدید، لغزندگی و کاهش دید بویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال سقوط سنگ از ارتفاعات، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال خسارت به نهال، درختان آسیب‌پذیر و محصولات باغی و زراعی.

توصیه: احتیاط در سفر‌ها به‌ویژه برون‌شهری، عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاکسازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، تمهیدات لازم جهت حفاظت از تولیدات کشاورزی و احتیاط در انجام هرگونه عملیات کشاورزی.

توصیف سامانه: افزایش وزش باد و افزایش ارتفاع موج

زمان پایان: بعدازظهر یکشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۰۹

نوع مخاطره: وزش باد با بیشینه سرعت ۲۴ نات و افزایش ارتفاع موج در مناطق ساحلی و دور از ساحل بین ۱ تا ۱.۵ متر (تاکید بر ساعات صبح تا بعدازظهر)

منطقه اثر: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان، در شرق خلیج فارس و تنگه هرمز.

اثر مخاطره: اختلال در تردد‌های دریایی شناور‌های سبک، احتمال اختلال در تردد شناور‌های مسافربری، احتمال پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی.

توصیه: جتناب از تردد‌های دریایی به‌ویژه تردد شناور‌های سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی در مناطق تحت تأثیر، ممنوعیت شنا، اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحل همچنین سکو‌های نفتی و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی.

دیگر خبرها

  • هشدار قرمز هواشناسی به کشاورزان این مناطق
  • هشدار قرمز هواشناسی به کشاورزان؛ بارش موج‌های رگباری شدید از فردا
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • پیش‌بینی جوی نسبتاً پایدار و آرام برای کرمان در هفته جاری
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • هواشناسی ۱۴۰۳/۰۲/۰۷؛ هشدار بارش‌های شدید در ۵ استان
  • ۳٠ درصد قبولی در رشته‌های پزشکی و علوم پزشکی مربوط به زابل است
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است