Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، علیرضا زالی در تشریح آخرین وضعیت شهر تهران اظهار کرد: بر اساس مطالعات میدانی و پژوهش‌های انجام شده وزارت بهداشت و معاونت‌های تحقیقات و بهداشت در حدود ۴۰ درصد از مردم در برخی از مناطق مانند گیلان و قم به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند و این مطالعه در تهران بر اساس مشاهدات میدانی و میزان سرانه مراجعه به مراکز بهداشتی درمانی و ابتلا و همچنین تعداد فوتی ها نسبت به افراد مبتلا بررسی و نتایج دقیق تر در هفته آینده اعلام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بر اساس مطالعات انجام شده در حدود بین ۱۴ تا ۲۰ درصد از مردم ساکن در تهران به بیماری کرونا مبتلا شده یا ناقل بیماری کووید ۱۹ هستند گفت: هر چند بر اساس این تحقیق اهالی منطقه چهار تهران بیشترین میزان ابتلا به کرونا را داشتند و منطقه ۲ و ۱۴ در رتبه های بعدی قرار دارند.

زالی تاکید کرد: اگر ما مناطق لواسانات و رودبار را در نظر نگیریم در بین مناطق شهری منطقه ۲۱ و ۲۲ به ترتیب کم ترین میزان ابتلا به کرونا در این مدت داشته اند و بر اساس مطالعات انجام یافته بالاترین میزان مرگ و میر در مناطق ۴ ، ۱۴ و ۲ است.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس توافق انجام گرفته با استاندار تهران قرار شده است که افرادی که جزو گروه‌های ۱۶ گانه پرخطر محسوب می‌شوند به صورت دورکاری فعالیت کنند؛ افرادی که سابقه ابتلا به بیماری کرونا دارند، تا دو هفته بعد از بهبودی و رفع علائم بیماری نباید در محل کار خود حاضر شوند.

فرمانده مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران افزود: جلسه شورای اداری استان برگزار شده است و بر اساس آخرین وضعیت تهران از نظر میزان ابتلا به بیماری کرونا پروتکل های مصوب اعلام می‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا کووید ۱۹ کروناویروس بیماری کرونا بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۶۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رضا شیخی درگذشت
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟