Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران گفت:در کشور از بین هشت میلیون و ۳۱۰ هزار خانوار حدود ۲ میلیون و ۳۷۹ هزار و ۸۵۱ خانوار زنان سرپرست هستند که ۲۹ درصد کل کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

انوشیروان محسنی بندپی عصر چهارشنبه در نشست با معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوری اظهار داشت: آمار زنان سرپرست نسبت به جمعیت استان تهران ۳۳ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار تهران گفت: سرپرستی ۱۹۱ هزار و ۱۴۹ خانواده تهرانی با زنان است که اکثر آنان در سه دهک پایین درآمدی قرار دارند.

وی افزود: در کشور از بین هشت میلیون و ۳۱۰ هزار خانوار حدود ۲ میلیون و ۳۷۹ هزار و ۸۵۱ خانوار زنان سرپرست هستند که ۲۹ درصد کل کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

استاندار تهران با بیان اینکه باید خط فقر را به صورت برش استانی ببینیم، گفت: نباید خط فقر را به صورت ملی دید زیرا هزینه‌ها در شهرهای مختلف به ویژه استان تهران متفاوت است.

وی بیان کرد: خط فقر در تهران چهارونیم میلیون تومان است که در سایر استان‌ها ۲ میلیون ۱۰۰ هزار تومان است که هزینه‌ها در تهران بین یک میلیون و ۸۰۰ هزار تا ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان اختلاف وجود دارد.

«محسنی بندپی» با اشاره به سهمیه اشتغال در استان تهران گفت: از بین ۶ هزار سهمیه اشتغال زنان سرپرست در کشور یکهزار و ۶۶۰ سهمیه اشتغال به این استان اختصاص یافت.

وی ادامه داد: بر اساس قانون برنامه ۱۰ درصد ارزش افزوده باید برای اشتغال اختصاص یابد و از این‌رو این موضوع مورد پیگیری قرار می‌گیرد.

استاندار تهران با بیان اینکه باید زنان سرپرست خانوار را توانمند کرد، گفت: در تقویت بنیان‌های خانواده کمک به معیشت و اقتصاد زنان سرپرست باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی و سایر مشکلات می‌شود.

وی بیان داشت: با نگاه جامع در امور زنان و خانواده، شاهد تحقق سند ارتقای زنان خواهیم بود.

محسنی بندپی با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۷، ۴۸ میلیارد تومان برای مشاغل خانگی این استان اعتبار اختصاص یافت، اضافه کرد: در سال ۱۳۹۸ این رقم به هفت میلیارد تومان رسید که بسیار نگاه غیرعادلانه است و باید برای اشتغال زنان سرپرست خانوار در ابعاد مختلف سیاست‌گذاری کرد.

وی از همکاری فرمانداران شهرستان‌های استان تهران در حوزه زنان و خانواده قدردانی کرد و اظهار داشت: اقدامات خوبی در خصوص آموزش و اشتغال زنان سرپرست در این استان صورت گرفته است.

استاندار تهران خاطر نشان کرد: فرمانداران در بحث کرونا نیز ۱۸۰ میلیارد تومان به بیمارستان های این استان کمک کردند. درمان و آموزش پزشکی تاکنون ۲۱۲ هزار و ۵۰۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۱۳۳ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جان باختگان کرونا در کشور به ۹ هزار و ۹۹۶ نفر رسیده است./ایسنا 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: استاندار تهران استان تهران زنان سرپرست ۲ میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۷۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد ویس‌کرمی، معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همزمان با هفته کار و کارگر گفت: تعاونی‌های زنان تعاونی‌های هستند که حداقل ۷۰ درصد اعضا آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.

وی عنوان کرد: تعداد ۷ هزار و ۱۰ تعاونی زنان با عضویت بیش از ۶۶ نفر بالغ بر ۹۲ هزار فرصت شغلی در کشور فعال هستند.

وی تصریح کرد: ۴۵ درصد از تعاونی‌های زنان در گرایش‌های فرش دستباف، صنعت و صنایع دستی، ۱۸ درصد در گرایش کشاورزی، ۲۳ درصد در رشته خدمات و ۱۴ درصد در سایر گرایش‌ها فعالیت دارند.

وی گفت: تعاونی‌های زنان بیشتر در حوزه صنایع دستی، فرش دستباف، صنایع غذایی، صنایع بسته‌بندی و کشاورزی فعالیت دارند.

ویس کرمی تأکید کرد: در حوزه‌های گردشگری نیز ظرفیت‌های کسب و کار و اشتغال خوبی برای بانوان در بخش تعاونی کشور وجود دارد.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۱۲۲۳ شرکت تعاونی زنان با ۱۲ هزار و ۱۹۶ عضو و ۱۸ هزار و ۹۰۰ فرصت شغلی تشکیل شده است که از رشد بیش از ۲۲ درصدی نسبت به مدت دوره مشابه قبل برخوردار است.

وی با تاکید بر تقویت تعاونی های زنان در سال جاری خاطرنشان کرد: خوشبختانه سایر دستگاه‌ها نیز همکاری مطلوبی با تعاونی ها دارند و حمایت از تعاونی‌ها منجر به ایجاد اشتغال پایدار و امنیت شغلی خواهد شد.

کد خبر 6092499

دیگر خبرها

  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • کمک ۸۴ میلیون دلاری بانک جهانی به افغانستان
  • تردد بیش از ۲۷ هزار تبعه خارجی در افغانستان
  • ۲ معلم لرستانی برگزیده کشوری شدند
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار