Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از راه اندازی کمپین مبارزه با چاقی در آذربایجان‌شرقی خبر داد و افزود: افراد چاق بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا را دارند.

محمدحسین صومی روز چهارشنبه، چهارم تیر، در جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت بانوان و خانواده استان، از شناسایی ۱۶ هزار و ۳۵۴ بیمار کرونایی با انجام تست PCR در استان خبر داد و افزود: ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ درصد از این تعداد یعنی ۶۱۳ نفر تاکنون در استان فوت کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، وی با بیان این‌که هفته گذشته بیشترین تعداد بیمار جدید در استان شناسایی شده است، ادامه داد: اکنون بیماران جدید کرونایی روزانه در استان از ۳۰۰ نفر به ۴۵۰ نفر افزایش یافته است.

وی متذکر شد: آمارها نشان می‌دهد که روند شیوع کرونا در استان به آرامی در حال افزایش است.

صومی ادامه داد: بناب، چاراویماق، اهر و هریس شهرستان‌های دارای پیک کرونا بوده و خداآفرین، سراب و عجب شیر نیز دارای کمترین تعداد مبتلا به کرونا هستند؛ البته با توجه به وضعیت‌ ابتلا در هفته‌های گذشته، امکان دارد که جای شهرستان‌های پیک و کمترین ابتلا به کرونا، عوض شود.

وی در خصوص مشکلات حوزه بهداشت در استان، گفت: میزان چاقی در استان سه درصد بیشتر از میانگین کشوری است در حالی که چاقی مهم‌ترین فاکتور در مرگ و میر بیماران کرونایی است.

وی با اشاره به اهمیت وجود آزمایشگاه جامع سلامت برای شناسایی بیماران ویروسی در استان، اظهار کرد: اکنون میزان تست گیری کرونا در استان ۱۰۰۰ نفر در روز است اما باید به ۵۰۰۰ نفر در روز برسد.

وی هم‌چنین از کاهش نگرانی مردم در خصوص ابتلا به کرونا از ۹۰ درصد به ۷۰ درصد خبر داد.

وی با اشاره به وضعیت مطلوب استان در تولید ماسک و سایر لوازم بهداشتی، اظهار کرد: اگر مواد اولیه داشته باشیم، ظرفیت تولید ۵۰۰ هزار ماسک سه لایه جراحی و ۲۰۰ هزار ماسک n۹۵ را داریم.

صومی با ارائه گزارشی از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی، گفت: طی شش سال گذشته، ۴۴۷ پروژه در حوزه بهداشت، ۱۰۸ پروژه در حوزه درمان و ۱۰ پروژه نیز در حوزه آموزشی توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز عملیاتی شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۰۳ پروژه عمرانی دانشگاه علوم پزشکی با اعتبار ۱۷ هزار و ۲۷۸ میلیارد ریال در حال اجراست که مبلغ ۳۰۰۰ میلیارد ریال از آن توسط خیران سلامت و مابقی توسط دانشگاه تامین می‌شود؛ ۹۰ پروژه از این تعداد تا شش ماه آینده تکمیل خواهد شد.

وی با اشاره به بهبود وضعیت حسابرسی دانشگاه علوم پزشکی تبریز طی سال‌های گذشته، گفت: وضعیت حسابرسی و مالی دانشگاه تا سال ۹۳ در وضعیت مشروط قرار داشت اما از سال ۹۴ تاکنون مطلوب شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص وضعیت دانشگاه در مسیر تحقق اهداف، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سال ۹۶، به عنوان دانشگاه برتر با تحقق ۹۶.۴۹ درصد اهداف خود دست یافت و در سال ۹۷ و ۹۸ نیز جزو سه دانشگاه برتر کشور در این حوزه بوده است.

وی با اشاره به کاهش مرگ و میر مادران باردار استان به هفت مورد در سال و کاهش مرگ نوزادان در حین زایمان، بیان کرد: متاسفانه متوسط سالمندی در آذربایجان شرقی ۱۱ درصد بوده و بالاتر از میانگین کشوری، استان ما بین چهار استان پیر کشور قرار دارد.

وی با بیان این‌که یکی از دلایل افزایش تعداد سالمندان در استان مربوط به زیرساخت‌ها است، گفت: ۱۱ ستاد مرکز بهداشت به تازگی در شهرستان‌های مختلف استان ساخته شده و چهار ستاد دیگر نیز در حال احداث است؛ هم‌چنین ۸۲ درصد تجهیزات بهداشتی در استان وجود دارد.

صومی در خصوص وضعیت بیماری‌های غیرواگیر در استان، اظهار کرد: وضعیت استان و حتی کشور در این خصوص مطلوب نیست به طوری که ۱۸ درصد جمعیت استان دارای فشار خون بالا هستند که ۱۳ درصد شناسایی شده و تحت مراقبت قرار می‌گیرند.

وی گفت: در طول پنج سال اخیر، بیمار جدید تالاسمی در استان وجود نداشته است.

وی در خصوص وضعیت پوشش واکسیناسیون جمعیت استان، تشریح کرد: پیش از کرونا، تمامی جمعیت استان تحت واکسیناسیون قرار می‌گرفتند اما پس از کرونا و به دلیل خانه نشینی و ترس مردم از مراجعه و مراکز بهداشت، با کاهش سه درصدی پوشش واکسیناسیون مواجه بودیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز متذکر شد: با وجود این‌که میزان پوشش واکسیناسیون استان بسیار بیشتر از متوسط کشوری است اما برای بهبود این وضعیت باید مراکز بهداشت دائم ضدعفونی شوند تا از نگرانی مردم کاسته شود.

وی با اشاره به شیوع بالای حیوان گزیدگی در استان، اظهار کرد: درمان گزیدگی حیوانات برای دانشگاه علوم پزشکی بسیار هزینه بر است، به طوری که در سال گذشته ۹۶ میلیارد تومان در این راه صرف کرده‌ایم، اما با این حال طی پنج سال گذشته هیچ مرگ انسانی در اثر ابتلا به بیماری هاری نداشته‌ایم.

وی با اشاره به کاهش میزان ابتلا به وبا در استان، بیان کرد: شیوع تب مالت در طول سه سال گذشته کاهش یافته بود اما از سال ۹۷ بار دیگر روند ابتلا افزایشی شد؛ همچنین امسال هیچ گزارشی از ابتلا به مالاریا در استان نداشتیم.

 صومی در خصوص عملکرد این دانشگاه در کشور، گفت: کارشناسان روان دارای رتبه اول، کارشناسان تغذیه دارای رتبه دوم و پزشکان استان نیز دارای رتبه دوم کشوری هستند؛ از لحاظ مراقبت سلامت، دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جایگاه سوم و از لحاظ ارائه خدمات و پذیرش بیماران کرونا در جایگاه اول کشور قرار دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس چاقی دانشگاه علوم پزشکی تبریز سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۷۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی

معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد و اعلام کرد: در ابتدای دولت سیزدهم کمتر از ۸۰۰ واحد خوابگاه متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور وجود داشت که هم اکنون این تعداد به ۱۰۶۹ واحد رسیده و ۴۶ درصد رشد را نشان می‌دهد.

دکتر عباس شیراوژن با بیان این مطلب در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت، گفت: این واحد‌ها در حالی ساخته شده که تاکنون ریالی بودجه برای ساخت خوابگاه متاهلی دریافت نکرده ایم و این ۲۶۹ آپارتمان نیز با بودجه‌های اختصاصی دانشگاه‌ها ساخته شده است.

وی با اشاره به این که باید تا پایان این دولت دانشگاه‌های علوم پزشکی فاقد خوابگاه متاهلی به عدد صفر برسد، افزود: دانشگاه‌های علوم پزشکی فاقد خوابگاه متاهلی تا پایان سال حداقل ۴۰ واحد و دانشکده‌های فاقد خوابگاه متاهلی نیز تا پایان سال حداقل باید ۲۰ واحد خوابگاه متاهلی با متراز ۴۵ تا ۷۰ متر مربع همراه با رعایت پیوست فرهنگی مربوطه، ساخته باشند.

معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت در ادامه تاکید کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی که خوابگاه متاهلی دارند هم باید تا پایان سال ۲۰ درصد به تعداد واحد‌های خوابگاهی متاهلی خود اضافه کنند.

دکتر شیراوژن همچنین از انعقاد تفاهمنامه با وزارت مسکن و شهرسازی برای ساخت خوابگاه‌های متاهلی دانشجویی خبر داد.

منبع: وبدا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • حمایت دانشگاهیان علوم پزشکی ایران از دانشجویان جهان
  • رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • ۴۰ درصد افراد نابارور بچه دار می‌شوند
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه