Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش هلث‌دی نیوز این بررسی نشان داد این دارو به نام تانزوماب که یک پادتن تک‌دودمانی (آنتی‌بادی‌ مونوکلونال) است، می‌تواند باعث تخفیف درازمدت درد شود. اما عوارض جانبی جدی آن هم باعث نگرانی است.

تانزوماب با سایر درمان‌ها ضد درد متفاوت است، چرا که باعث مهار «عامل رشد عصبی»، یک پروتئین ایجادکننده درد، می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشمندان در حال ساخت داروهای جدیدی هستند که حساسیت دستگاه عصبی را نسبت عوامل دردزا کاهش می‌دهد و این راه جدیدی برای حل مشکل درد مزمن است.

مرحله سوم کارآزمایی بالینی این دارو را شرکت‌های فایزر و الای لیلی تامین مالی کرده‌اند. ۱۲۰۰ بیمار به طور تصادفی به دو گروه دریافت‌کننده دو دوز تانزوماب و گروه دارونما تقسیم شدند. شصت بیماری دیگر هم داروی شبه‌افیونی ترامادول را دریافت کردند.

نتایج این بررسی نشان داد دوز بالاتر تانزوماب باعث کاهش درد و نیز بهبود کارکرد بیماران شده اسست.

در حال حاضر داروهای ضد شبه‌افیونی مانند ترامادول و داروهای ضدالتهاب غیر استروئیدی (NSAID) مانند آسپیرین و ایبوپروفن تنها داروها برای کمردرد  مزمن هستند. اما مشکل این است که داروهای شبه‌افیونی اعتیادآور هستند و داروهای NSAID می‌تواند باعث خونریزی وخیم گوارشی شوند.

اگر این داروها در کمردرد موثر واقع نشوند، درمان جایگزین جراحی فیوژن یا الحاق ستون فقرات است که همیشه موثر نیست.

تانزوماب هر دو ماه یکبار تزریق می‌شود و عوارض جانبی داروهای شبه‌افیونی یا NSAID را ندارد.

اما یک عارضه جانبی بسیار وخیم دارد که بیش از ۲ درصد بیماران مبتلا می‌کند. این دارو با عارضه تخریب غضروف مفصل مربوط شده است که ضرورت جایگزینی مفصل را فراهم می‌آورد.

این عارضه جانبی کانون توجه بازبینی فعلی این دارو بوسیله سازمان غذا و داروی آمریکا به عنوان درمانی برای درد مزمن ناشی از آرتروز شدید است

کد خبر 525239 برچسب‌ها بیماری - کمر درد دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بیماری کمر درد دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۷۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو منصوب شد

با حکم معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو دکتر غلامحسین صادقیان به عنوان "سرپرست اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو" منصوب شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، با حکم سید حیدر محمدی؛ رئیس سازمان غذا و دارو دکتر غلامحسین صادقیان به عنوان "سرپرست اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو" منصوب شد.

پیش از این، محمد پیکانپور این سمت را برعهده داشت. پیکانپور با ابلاغ معاون رئیس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه به ریاست " امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه" منصوب شده است.

غلامحسین صادقیان، دارای مدرک دکترای داروسازی است و از سوابق کاری او می‌توان به ریاست انجمن داروسازان اصفهان و سرپرست اداره کل حوزه ریاست سازمان غذا و دارو اشاره کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاثیر داروهای استنشاقی بر درمان آسم/ آموزش؛ گامی موثر در کنترل آسم
  • «داروی رشد مجدد دندان» تولید شد
  • توسعه ریز داروی ایرانی برای درمان عفونت های قارچی ناخن
  • داروی ایرانی SMA در چه مرحله‌ای است؟
  • مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو منصوب شد
  • آمار هولناک از فوت بیماران تالاسمی در ایران
  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • فراخوان کشف قیمت و تامین داروهای تک‌ نسخه‌ای