Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور از مشارکت 15 هزار دانش‌آموز مدارس سما در طرح تربیت حافظ قرآن در سطح کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، محمد مهدی طهرانچی امروز در مراسم جشن روخوانی قرآن کریم مدارس سما در حرم مطهر رضوی اظهار کرد: در میان میلیون‌ها کتاب که در جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد تنها یک کتاب وجود دارد که مصنف آن حضرت باری تعالی است؛ کتابی که معجزه پیامبر بزرگوار اسلام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور با اشاره به اینکه وظیفه اول ما در نظام تعلیم و تربیت آشنایی و بعد تدبیر و تعقل در کتاب الهی قرآن مجید است، گفت: نظام تعلیم و تربیت ما باید از ابتدا دانش‌آموزان را با این کتاب الهی آشنا کرده به طوری که با هر افزایش رتبه آموزشی، علم ما نیز نسبت به این کتاب افزایش یابد چرا که راه هدایت از مسیر کتاب خدا می‌گذرد.

وی تصریح کرد: شکوفه‌های درخت تناور مدارس سما تازه کاشته شده و ما امروز شاهد ثمرات آن هستیم.

طهرانچی اظهار کرد: بیش از 15 هزار دانش‌آموز در این طرح مشارکت داشته‌اند و امیدواریم با پیوستن بهه طرح 1454 شبکه قرآن این طرح بارورتر شود.

وی گفت: با رخداد بحران کرونا، فضای آموزشی از دانش‌آموزان و دانشجویان خالی شد؛ اما مربیان ما خصوصاً مربیان آموزش قرآنی ما دست از کار آموزش نکشیدند. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور افزود: با اجرای این طرح در سه استان خراسان شمالی، رضوی و جنوبی آماده هستیم که با آموزش‌های نوین یک هزار حافظ قرآن را از میان دانش‌آموزان مدارس سما تربیت کرده و این طرح را در سطح کشوری گسترش دهیم.

طهرانچی با اشاره به طرح تفسیر روان قرآن کریم برای 24  هزار استاد دانشگاه آزاد اسلامی، اضافه کرد: باید مدارس و دانشگاه‌های خود را قرآنی کنیم که مدله ای تعلیم و تربیت خود را از قرآن می‌گیرد.

انتهای پیام/ 70071

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور محمد مهدی طهرانچی مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی مدارس سما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۸۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و اظهار کرد: پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به مدارس دولتی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پذیرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شأن معلمی را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند.

کد خبر 748930

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • مشارکت بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز یزدی در طرح «نوآوین»
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • برگزاری مسابقات ورزشی مدارس سمپاد همدان با حضور ۱۵۰ دانش آموز
  • برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن و عترت و نماز به میزبانی شهر کهک
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • تعطیلی مدارس دهستان بخش سندرک میناب
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • بر تلاش مسئولان برای تحقق شعار سال تأکید کرد