Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرید براتب روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در اردبیل افزود: پس از شیوع کرونا طبق دستورالعمل ستاد ملی مدیریت کرونا پذیرش معتادان در مراکز پیشگیری و درمان اعتیاد ممنوع بود که به تازگی  با ابلاغیه‌ای این مراکز می‌توانند با رعایت کلیه ضوابط بهداشتی پذیرش بیمار جدید داشته باشند.

وی بیان کرد:  ۷ هزار مورد بازرسی از مراکز پیشگیری، درمان و کاهش آسیب‌های اعتیاد در کشور انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه اردبیل به لحاظ مصرف مواد مخدر جزو استان‌های پاک کشور است، افزود: تاکید  بر این است که پیشگیری و تداوم وضعیت پاک در این استان بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: اردبیل فعالیت‌های خوبی در زمینه پیشگیری انجام داده که و سه سال گذشته این استان جزو رتبه‌های نمونه کشوری در زمینه پیشگیری از مصرف مواد مخدر بوده و طبق ارزیابی‌های انجام شده از کمیته ستاد مبارزه با مواد مخدر، اردبیل به عنوان کمیته برتر معرفی شده است.

بهزاد ستاری مدیرکل بهزیستی استان اردبیل نیز با اشاره به وجود تفاوت‌های اساسی بین مجموعه جامع درمان و بازتوانی و کمپ‌های ترک اعتیاد، افزود: مدت اقامت معتادان در این مرکز ۴ ماه است و در درمان کامل ارتباط بهبود یافتگان با مرکز تا سه سال ادامه خواهد داشت.

 وی افزود: ایجاد مجموعه اشتغال و بازتوانی در استان در دستور کار است و بزودی به این مجموعه اضافه خواهد شد.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل بیان کرد: با توجه به نبود کمپ بانوان در استان، تلاش می شود مرکز درمان و بازتوانی زنان ظرف یک ماه آینده به بهره برداری برسد.

ستاری به اعزام باشگاه مثبت و تیم‌های سیار به مناطق پر خطر جهت کاهش آسیب‌های اعتیاد در جامعه اشاره کرد و افزود: در بحث کرونا و پیشگیری از آسیب‌های آن اقداماتی در محلات و پاتوق‌های معتادان انجام و در این خصوص پکیج بهداشتی به افراد آسیب دیده از کرونا اهدا شد.

وی در رابطه با حمایت‌های انجام شده از گروه های آسیب پذیر در زمینه اعتیاد عنوان کرد: در فروردین ماه ۹۹ تیم‌های سیار بهزیستی ۳۷ محله پر خطر را تحت پوشش قرار دادند و ۱۷ هزارو ۷۷۵ قلم کالای پیشگیری توزیع کرده و در مراکز اقامتی و سرپایی نیز ۷ هزار و ۳۳۵ نفر برای مقابله با ویروس کرونا آموزش دیدند.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل افزود: در بحث پیشگیری، درمان و کاهش آسیب اعتیاد، انجمن‌هایی در حال فعالیت هستند که در بخش پیشگیری از اعتیاد ۱۳ انجمن، در بخش درمان ۱۰ انجمن و در بخش کاهش آسیب دو انجمن فعالیت دارند.

وی پیشگیری از اعتیاد در محیط‌های کاری را مهم دانسته و اظهار کرد:  پیشگیری از اعتیاد در محیط‌های کاری اهمیت بسزایی دارد چرا که طبق آمار میزان شیوع در این مکان‌ها بیشتر است و  در این خصوص ۱۴۱ تیم در محیط‌های شهری و ۸۹ تیم اجتماع محور روستایی و ۵۴ تیم در محیط‌های کاری به فعالیت مشغول هستند.

ستاری گفت: ۹۴۰ نفر مشمول یارانه آماده سازی شغلی شدند و مجموعاً ۹۰۱ نفر در حوزه کاهش آسیب و درمان خدمات دریافت کردند.

برچسب‌ها اردبیل آسیب ها پیشگیری از اعتیاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اردبیل آسیب ها پیشگیری از اعتیاد اردبیل آسیب ها پیشگیری از اعتیاد پیشگیری از اعتیاد کاهش آسیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۹۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود /کارتن خواب‌ها چهره شهر را نا زیبا می‌کنند

حجت الاسلام حمیدی گفت: بازتوانی و بازاجتماعی کردن معتادین متجاهر باید در دستور کار مسئولان قرار گیرد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو رییس کل دادگستری استان کرمان به همراه دادستان کرمان و جمعی از مسئولان قضایی و اجرایی و از پارکینگ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و کمپ نگهداری ودرمان معتادان متجاهر (ماده ۱۶) بازدید کرد.

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی با بیان اینکه، مزایده فروش خودرو‌های توقیفی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر در هر فصل باید برگزار شود، گفت: در سال ۱۴۰۲، ۲ هزار و ۶۶۷ خودرو در پارکینگ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر وجود داشت که از این تعداد یک هزار و ۸۴۵ خودرو از طریق مزایده به فروش رفت.

وی اظهار داشت: بایستی تمامی خودرو‌های موجود در این پارکینگ تعیین و تکلیف شوند و اتومبیل‌هایی که قابلیت پلاک گذاری ندارند اوراق شوند.

او گفت: بایستی مزایده‌ها به صورت هر سه ماه یکبار برگزار و خودرو‌هایی که از سال ۱۴۰۱ به بعد به پارکینگ آورده شده اند، تعیین و تکلیف قضایی شوند.

رئیس شورای قضائی استان کرمان افزود: در حال حاضر بیش از ۳۰۰ خودرو آماده فروش از طریق مزایده می‌باشند که امیدواریم در خرداد ماه مزایده برگزار گردد و کلیه مراحل فروش و مزایده به صورت هوشمند و در بستر سامانه انجام می‌شود و حتی خریداران نیاز به بازدید حضوری ندارند.
 
او سپس از مرکز نگهداری و درمان معتادین متجاهر (کمپ ماده ۱۶) بازدید بعمل آورد و گفت: بازتوانی و بازاجتماعی کردن معتادین متجاهر باید در دستور کار مسئولان قرار گیرد. 


*لزوم عمل به آیین نامه مراقبت بعد از خروج معتادان

وی افزود: هم اکنون قریب به ۳۸۰ رهجو در کمپ ماده ۱۶ شهر کرمان نگهداری می‌شوند و این مرکز نیازمند امکانات و تجهیزات بیشتری جهت درمان رهجویان می‌باشد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان این مطلب که برای ۲۴ دستگاه در آیین نامه مراقبت بعد از خروج معتادان وظایفی تعریف شده است و آنان مکلف به انجام مسئولیت‌های خود در قبال این بیماران می‌باشند، بیان داشت: متاسفانه تاکنون دستگا‌های متولی به خوبی به وظیفه خود در زمینه اجرای چرخه کامل درمان و بازاجتماعی کردن معتادین متجاهر عمل نکرده اند و شاهد بازگشت مجدد این افراد به کمپ‌های ترک اعتیاد هستیم.

او افزود: دستگاه قضائی با سهل انگاری و ترک فعل‌های صورت گرفته در این ارتباط برخورد جدی خواهد کرد.
 
رییس کل دادگستری استان کرمان ادامه داد: بایستی دستگاه‌های متولی در استان با کمک شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر امکانات و تسهیلات بیشتری را در جهت نگهداری و مراقبت و درمان معتادان حاضر در کمپ‌های ماده ۱۶ شهر کرمان اختصاص دهند.

حجت الاسلام حمیدی بیان داشت: بایستی در کنار درمان و نگهداری از معتادان، شان انسانی و حقوق شهروندی آنان نیز مورد توجه قرار گیرد و مراقبت‌های قبل، حین و بعد از خروج به گونه‌ای باشد که فرد دوباره در دام اعتیاد گرفتار نشود.

وی سهم بعضی از نهاد‌ها مانند شهرداری و بهزیستی را در این راستا بیشتر دانست و گفت: متاسفانه وجود کارتن خواب‌ها و معتادان در شهر موجب شده است تا بعضی از نقاط شهر جلوه نازیبایی به خود گیرد و مشکلاتی برای مردم و مدیریت شهری ایجاد شود.

 او بیان داشت: بایستی با توجه به ناکافی بودن فضا و امکانات موجود و همچنین تکمیل چرخه بازاجتماعی کردن معتادین متجاهر، ساخت و تکمیل دهکده سلامت در دستور کار جدی شورای هماهنگی قرار گیرد و فضا‌های مورد نیاز زودتر به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند 
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند
  • کاهش کودکان کار در پایتخت
  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود /کارتن خواب‌ها چهره شهر را نا زیبا می‌کنند
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد