Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر شاه آبادی عصر چهارشنبه در نشست بررسی مسائل و مشکلات کانون فرهنگی اجتماعی زنان هرسین افزود: باتوجه به فعالیت تعداد زیادی از زنان در کانون فرهنگی و اجتماعی شهر هرسین، می بایست فعالیت های آنان در قالب سمن ساماندهی شود.
فرماندار هرسین از دیگر مزایای تشکیل سمن به منظور اثربخشی فعالیت های زنان را اشتغال و جلب اعتماد عمومی به منظور فروش دست ساخته ها و محصولات تولیدی آنان دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شاه آبادی، فعالیت زنان در سازمان های مردم‌ نهاد را نشانه توسعه یافتگی دانست و گفت: از اثرات مهم فعالیت زنان در سمن ها درآمدزایی، قانونی‌ کردن این فعالیت ها و حمایت دولت از آنان خواهد بود.
تشکیل بانک اطلاعاتی برای زنانی که در حوزه مشاغل خانگی فعالت می‌کنند از مهمترین پیشنهادات و دیگر مواردی بود که فرماندار هرسین مورد تاکید جدی قرار داد.
به گفته شاه آبادی، باتوجه به معرفی هرسین بعنوان شهر ملی گلیم و پیگیری به منظور جهانی شدن این محصول می بایست زنان بیشتری در توسعه و رونق بخشیدن به گلیم هرسین فعالیت کنند.
وی اظهار داشت: فعالیت هرچه بیشتر زنان در زمینه گلیم بافی، بسته بندی مناسب و رونق بخشیدن به این صنایع دستی که بعنوان میراث مادران هرسینی محسوب می‌شود باعث اقتصادی سازی این محصول خواهد شد. 
شهرستان هرسین با ۸۵ هزار نفر جمعیت در ۴۴ کیلومتری شرق کرمانشاه واقع شده است.

برچسب‌ها هرسین کرمانشاه بانوان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هرسین کرمانشاه بانوان هرسین کرمانشاه بانوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۹۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، عباس اهرابی صبح سه شنبه در گفت و گو با رسانه ها اظهار کرد: در راستای تحقق شعار سال و به منظور ترغیب مددجویان معزز جهت مشارکت در احیای صنعت نوغان و توانمندسازی آنان، تعداد ۵ هزار جعبه نوغان بین مددجویان داوطلب پرورش کرم ابریشم در حال توزیع می باشد.

مدیر کل کمیته امداد گیلان، با بیان اینکه استان گیلان خاستگاه تولید ابریشم در ایران بوده است، عنوان کرد: این طرح به منظور ایجاد اشتغال پایدار برای روستائیان به منظور جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها، کمک برای حمایت صنعت نوغانداری و افزایش درآمد برای خانوارهای تحت پوشش اجرا می گردد.

اهرابی، اضافه کرد: برگزاری کلاس های مشاوره ای و انگیزشی، دوره های آموزشی فنی و توسعه پرورش کرم ابریشم، توسعه باغات توت با واگذاری نهال اصلاح شده رایگان و خرید مستقیم و تضمینی از کشاورزان به منظور قطع واسطه گری، از دیگر اقداماتی است که در این زمینه صورت می پذیرد.

وی، با تأکید بر اینکه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم به مددجویان از دیگر اقدامات کمیته امداد است، گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم از محل اعتبارات بانکی، اشتغال روستایی و اعتبارات صندوق اشتغال نیازمندان حداکثر تا مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان برای مددجویان فعال در زمینه نوغانداری اهداء می گردد.

اهرابی با اشاره به اینکه زنجیره کامل تولید در حوزه صنعت ابریشم در استان ایجاد گردیده است، تشریح کرد: تمامی مراحل خرید تضمینی پیله تر ابریشم از مددجویان، استفاده از قابلیت ها و پتانسیل های صنایع تبدیلی داخل استان به منظور تبدیل پیله تر به پیله خشک، استفاده از صنایع تکمیلی استانی به منظور تبدیل پیله خشک به نخ و تحویل نخ ابریشم به مددجویانی که در عرصه تولید فرش ابریشم فعال هستند با نظارت و حمایت کمیته امداد انجام می شود.

اهرابی، با بیان اینکه بسیاری از مددجویان کمیته امداد گیلان، استعداد و توانایی کار دارند اما شرایط و سرمایه کافی برای ایجاد شغل ندارند، اضافه کرد: توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان گیلان با ایجاد اشتغال پایدار همواره جزء برنامه‌ها و اولویت‌های کاری این نهاد است و بر این اساس کمیته امداد با پرداخت تسهیلات ارزان، آن‌ها را در مسیر خودکفایی قرار می‌دهد.

وی، حمایت از ترویج مشاغل و صنایع بومی استان را یکی از رسالت های کمیته امداد در حوزه اشتغال و خودکفایی عنوان کرد و افزود: خدمات مشاوره ای، اعطای تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان و اجرای طرح توسط این عزیزان با نظارت ۳ تا ۵ ساله جهت پایداری طرح از جمله حمایت های کمیته امداد در این بخش می باشد.

گفتنی است، در سال گذشته ۱۵۰ تُن پیله ابریشم توسط ۲ هزار مددجوی کمیته امداد استان به ارزش ریالی ۳۷ میلیارد تومان تولید شد.

کد خبر 6092733

دیگر خبرها

  • اجرای طرح همیاران آرامش اجتماعی در قزوین
  • مصوبات شورای ترافیک شهرستان هرسین لازم الاجرا و الزام آور است
  • گفتگوی رهبران قطر و مصر پیرامون شرایط غزه
  • ایجاد استان تهران شرقی و غربی به منظور اداره بهتر انجام می شود
  • نخستین گواهینامه تایید نوع و تطابق تولید خودرو در قزوین صادر شد
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • وزیر خارجه اردن: نتانیاهو صلح نمی‌خواهد
  • نصب توری بر روی تراشه‌های ریزشی کوه در محور کرج – کندوان
  • حسام منظور به سراغ دراکولای برام استوکر می‌رود