Web Analytics Made Easy - Statcounter

 معاون شرکت ساخت و توسعه زیربنای حمل و نقل کشور گفت: در سطح کشور ۱۵ هزار کیلومتر راه اصلی به بزرگراه تبدیل می‌شود که در حال حاضر هفت هزار کیلومتر آن در دست اجرا است.

محمدرضا کدخدازاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در سطح کشور ۱۵ هزار کیلومتر راه اصلی جزو تعهدات است که باید به بزرگراه تبدیل شود و پروژه های در دست اجرا در این بخش بر اساس کشش و ظرفیت بیشتر استان‌ها، تقاضای زیاد ترافیک و توسعه یافتگی کمتر در حوزه بزرگراهی، در سطح استانها پخش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این پروژه ها در استان های مرزی در جنوب و جنوب شرقی کشور به دلیل ترانزیتی بودن و کمتر توسعه یافتگی و با اعتبارات موجود با اولویت بندی در دست انجام است تا به اهداف امسال و سالهای آینده برسیم.

معاون شرکت ساخت و توسعه زیربنای حمل و نقل کشور گفت: بر اساس برآوردهای اولیه انجام شده ۵۰ هزار میلیارد ریال نیاز است تا یک‌هزار کیلومتر از راه ها در سال جهش تولید به بهره برداری برسد و برای سال های آینده نیز اهداف مختلفی تعریف و نیاز اعتباری آن اعلام می شود.

کدخدازاده اظهارداشت: در سطح کشور از سال ۸۰ پروژه های بزرگراهی جزو برنامه های دولت قرار گرفت که هم اکنون ۱۵ هزار کیلومتر در سطح استانها در دست اجراست.

وی به مساله قیر اشاره کرد و افزود: این مهم در دست تصمیم گیران، قانون گذاران و کسانی است که لوایح را در مجلس پیشنهاد و تصویب می کنند.

معاون شرکت ساخت و توسعه زیربنای حمل و نقل کشور گفت: تا سال گذشته قیر را یا به صورت مستقیم تحویل می دادند یا اینکه در سال گذشته اعتبار مجزایی برای این مهم تخصیص یافت که این مساله در سالجاری انجام نشد.

کدخدازاده اضافه کرد: با شرکت های قیرساز وارد مذاکره شدیم تا بتوانیم از اعتبارات نقدی یا اسنادی، در اختیار آنها قرار دهیم و قیر در اختیار بگذارند اما یکی از مشکلات در این حوزه عدم ثبات قیمت قیر بود که کار مار را مشکل کرد.

وی تاکید کرد: در این خصوص درخواستی از دولت و رئیس جمهوری کردیم که دستوری به وزارت نفت داده شود تا پایه های قیری که در اختیار ما قرار می دهند قیمت ثابتی برای مصرف داخل داشته باشد.

معاون شرکت ساخت و توسعه زیربنای حمل و نقل کشور گفت: در حال حاضر به دلیل نرخ دلار تقاضا برای صادارت قیر بیشتر شده و امکان دارد تا پروژه های داخلی ما را تحت الشعاع قرار دهد.

کدخدازاده افزود: تقاضا کرده ایم ۷۰۰ هزار تن پایه قیری ما را به صورت عدد ثابت در اختیار قرار دهند تا با قیرسازان وارد مذاکره شویم از اعتبارات موجود استفاده کنیم.

وی به پروژه های بزرگراهی استان زنجان اشاره کرد و گفت: جاده ترانزیت زنجان – قزوین، سلطانیه – کبودرآهنگ، زنجان – بیجار و زنجان به دندی به رغم اینکه بعد از شیوع کرونا کارگاه ها تحت تاثیر این موضوع قرار گرفتند و محدودیت اعتبارات وجود دارد اما در استان زنجان فعال است.

معاون شرکت ساخت و توسعه زیربنای حمل و نقل کشور گفت: همه سعی و تلاش بر این است تا اعتباراتی برای این پروژه ها که مراحل پایانی خود را سپری می کنند با تامین ایمنی هر چه سریعتر زیر بار ترافیک برود.

به گزارش ایرنا، از برنامه های معاون شرکت ساخت و توسعه زیربنای حمل و نقل کشور و هیات همراه در سفر به استان زنجان، بازدید از پروژه های سلطانیه - قیدار - کبودر آهنگ و جلسه ای در کارگاه شرکت جهاد نصر و شرکت پیمان راه همدان، بازدید از محور ترانزیت زنجان و شامگاه چهارشنبه نیز در بازدید از مسیر زنجان - بیجار و زنجان به دندی در جلسات کارگاهی این پروژه ها شرکت کردند.

لینک کوتاه: asriran.com/00359T

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بزرگراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۰۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا

به گزارش خبرنگار مهر، رضا اکبری بعد از ظهر شنبه در جریان بازدید از روند اجرایی پروژه بزرگراه آستارا – آستارا اظهار کرد: این پروژه به طول یک هزار و ۴۰۰ متر در نقطه مرزی بین جمهوری اسلامی ایران و کشور آذربایجان در حال احداث بوده و نقش بسزایی در حمل و نقل ترانزیتی ایفا می‌کند.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با بیان اینکه این بزرگراه در کنار پایانه مرزی جدید در کاهش بار ترافیکی کامیون‌ها اثر گذار خواهد بود، افزود: قطعاً همکاری دستگاه‌های همسو به پیشبرد این پروژه کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: پروژه بزرگراه آستارا _آستارا شامل یک دهنه پل بزرگ به طول ۳۲ متر، دور برگردان غیر همسطح، ساختمان اداری مرزبانی، آبرو و زیرگذر می‌باشد.

اکبری با بیان اینکه پروژه بزرگراه آستارا- آستارا ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، گفت: امیدواریم تا پایان شهریورماه این پروژه تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

وی افزود: با توجه به تردد میانگین روزانه ۳۰۰ کامیون به خارج از کشور از طریق مرز آستارا، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل بین المللی در این شهرستان ضروری می‌باشد.

گفتنی است؛ در بازدید معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور و مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گیلان از روند اجرایی پروژه بزرگراه آستارا - آستارا و در جلسه‌ای با حضور مشاور و پیمانکار پروژه، موانع و مشکلات اجرای پروژه مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6090391

دیگر خبرها

  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • برنامه‌های شهرداری تهران برای کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • توسعه دزفول در گرو اجرای طرح‌های مصوبه سفر استاندار خوزستان