Web Analytics Made Easy - Statcounter

سالانه از چهار مزرعه پرورش شترمرغ صنعتی در مجتمع ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) در تایباد ۳۰ تن گوشت تولید و روانه بازار می‌شود.

به گزارش قدس آنلاین، نماینده ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در تایباد گفت: هم‌اینک یک واحد پرورش شترمرغ صنعتی با ظرفیت اسمی سالانه ۱۵۰ قطعه مولد و ۲ هزار قطعه پرواری در محدوده اراضی کشاورزی روستای خیرآباد از توابع بخش میان ولایت این شهرستان مشغول فعالیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیم جهانگیری افزود: در این واحد سالانه حدود هزار قطعه شترمرغ مولد پایش می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین در این واحد صنعتی یک واحد جوجه کشی با ظرفیت چهار هزار قطعه در سال فعال است.

نماینده ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در تایباد گفت: گوشت تولیدی این گونه جانوری به استان‌های البرز، اصفهان، مرکزی و تهران ارسال می‌شود و نبود کشتارگاه در این منطقه یکی از مهمترین مشکلات می‌باشد.

وی افزود: به منظور گسترش و توسعه پرورش شترمرغ در این منطقه طرح توسعه و تکمیل زنجیره تولید و پرورش شترمرغ برنامه ریزی شده است.

جهانگیری ادامه داد: نبود بازار رسمی فروش شترمرغ، نوسات قیمت شترمرغ و گوشت آن و مصرف اندک گوشت این گونه جانوری باعث شده همه ساله قیمت آن در همه بخش‌ها متغییر باشد.

وی گفت: واحد صنعتی پرورش شتر مرغ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در تایباد رتبه سوم پرورش شترمرغ مولد و رتبه اول پرورش شترمرغ پرواری را در استان دارد و طی سال‌های ۹۲ تاکنون افزون بر ۱۵۰ میلیارد ریال در این حوزه هزینه شده است.

جهانگیری افزود: همچنین با توجه به شرایط آب وهوایی مناسب و علاقه‌مندی افراد به پرورش شترمرغ در حال حاضر ۱۰ نفر به صورت مستقیم در این واحد مشغول کار شده‌اند.

شهرستان تایباد با دارا بودن ۲۷ هزار راس دام سبک و چهار هزار و ۵۰۰ راس دام سنگین یکی از قطب‌های دامپروری استان خراسان رضوی است.

این شهرستان ۱۲۰ هزار نفری در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی ره پرورش شترمرغ ستاد اجرایی فرمان پرورش شترمرغ امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۰۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد

بانک مرکزی اعلام کرد: تورم سالانه تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی در این مقطع است. همچنین تورم نقطه به نقطه تولیدکننده با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین سال جاری رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در گزارش بانک مرکزی آمده است: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، سیاست بانک مرکزی در سال جاری هدف‌گذاری برنامه‌ریزی شده برای تداوم کاهش تورم و نرخ رشد نقدینگی به همراه هدایت هدفمند اعتبارات بانکی به سمت تولید است. در همین راستا بررسی‌ها نشان می‌دهد سیاست‌ها و اقدامات اتخاذ شده توسط مجموعه اقتصادی دولت و بانک مرکزی در ابتدای سال جدید در راستای بهبود متغیرهای کلان اقتصادی و به خصوص مهار تورم موفقیت‌آمیز بوده است. به طوری که بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده بیانگر ادامه روند کاهشی این شاخص در فروردین سال ۱۴۰۳ می‌باشد. بر اساس آخرین آمار، تورم دوازده‌ماهه شاخص بهای تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ماه سال ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی نرخ تورم شاخص بهای تولیدکننده در این مقطع است.

در همین راستا تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده نیز در ادامه روند کاهشی خود از سال گذشته، با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین‌ماه سال جاری رسیده است. بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده به تفکیک گروه‌های اصلی «کالا» و «خدمت» در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ حاکی از کاهش تورم نقطه به نقطه هر دو گروه اختصاصی «کالا» و «خدمت» به ترتیب از ۴۱.۰ و ۴۰.۰ درصد در فروردین سال ۱۴۰۲ به ۲۰.۶ و ۳۱.۴ درصد در فروردین سال ۱۴۰۳ است.

تورم ماهانه شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به ۱.۳ درصد رسید. بررسی تورم ماهانه به تفکیک گروه‌های اختصاصی «کالا» و «خدمت» نیز حاکی از تحقق تورم ۲.۱ درصدی گروه کالا (ضریب اهمیت ۶۵.۷ درصد) با سهم از تورم ۱.۴ واحد درصد و تورم ۰.۴- درصدی خدمات (ضریب اهمیت ۳۴.۳ درصد) با سهم از تورم ۰.۱- واحد درصد می‌باشد.

گزارش بانک مرکزی از تورم تولیدکننده در فروردین ۱۴۰۳ را می‌توانید از اینجا دریافت کنید.

کد خبر 748679

دیگر خبرها

  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • چگونه گوشت و پوست میلیون‌ها کروکودیل در کارخانه فرآوری می‌شود؟ (فیلم)
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • (ویدیو) فرآیند پرورش و فرآوری گوشت الاغ، اسب و زالو