Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری شهرداری رفسنجان گفت: در راستای جداسازی آب فضای سبز رفسنجان از آب آشامیدنی( شرب ) در فاز اول۳ حلقه چاه به انشعاب آبیاری فضای سبز اضافه شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان حسین مهدی زاده پنجشنبه (5 تیر) اظهار داشت: آب شرب با هزینه های بالایی استحصال و به لوله ها جهت استفاده همشهریان انتقال می یابد لذا اولویت کاری شهرداری رفسنجان این است آبی که برای فضای سبز استفاده می ‌شود را از آب شرب جدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

مدیرعامل سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری شهرداری رفسنجان تصریح کرد: در تلاش هستیم که انشعابات آب شرب از شبکه آبیاری فضای سبز جدا شود؛ آبیاری فضای سبز یک موضوع مهم و حساس برای مدیریت شهری رفسنجان است لذا به منظور حفظ فضای سبز و استفاده از آب خام برای آبیاری این فضا؛ جداسازی آب شرب از شبکه آبیاری فضای سبز در دستور کار قرار گرفت.

 

 

مهدی زاده تصریح کرد: آبِ چاه هایِ 3 نقطه از شهر شامل چاه واقع در میدان 22 بهمن برای چمن بلوار مطهری به مساحت 9 هزار و 500 متر مربع؛ چاه مفتح برای آبیاری فضای سبز پارک بانوان به مساحت 12 هزار متر مربع و چاه مجموعه فرهنگی گردشگری ایت الله هاشمی رفسنجانی (ره)) برای آبیاری پارک لاله به مساحت 21 هزار متر مربع استفاده می شود و این فضاها از این به بعد با آب شرب آبیاری نمی شوند.

 

 

وی خاطرنشان کرد: با جایگزینی این ۳ حلقه چاه بر آن شدیم که بوستان‌ها و فضاهای  سبز مذکور با آب غیر شرب آبیاری شوند و آب شرب هم به مصرف عموم که نیاز است برسد.

پایان پیام/605

منبع: شبستان

کلیدواژه: رفسنجان فضای سبز آب شرب آبیاری فضای سبز آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۱۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است

علی حیدری اناری در نشست با منتخب مردم شهرستان مشگین‌شهر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: طرح آبرسانی مشگین شهر از سد احمد بیگلو دارای ۱۶ کیلومتر خطوط انتقال، تعداد ۳ باب ایستگاه پمپاژ و ۴ مورد مخزن ۵ هزار متر مکعبی است که فاز اول آن به طول ۶ کیلومتر و احداث مخزن ۵ هزار مترمکعبی آب خام در محل تصفیه‌خانه در حال اتمام بوده و تکمیل و بهره‌برداری کامل این طرح نیازمند مبلغ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.

او افزود: شبکه آبیاری و زهکشی سبلان در ۲ ناحیه عمرانی (شمالی و جنوبی) با هدف زیر پوشش قرار دادن اراضی کشاورزی منطقه رضی و مشگین شهر در دست اجرا است که تکمیل آن توسعه زنجیره آبیاری مدرن در مشگین شهر را به دنبال خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل تصریح کرد: برای تکمیل عملیات باقی مانده شبکه آبیاری سبلان، شامل تکمیل ایستگاه‌های پمپاژ، لاینینگ ۸ کیلومتر کانال اصلی و سایر عملیات عمرانی در ناحیه جنوبی جمعا مبلغ ۸۰۰ میلیارد تومان مورد نیاز می‌باشد.

حیدری اناری عنوان کرد: مرمت و بازسازی سد اینچه نو جهت افزایش ضریب اطمینان پایداری تامین آب شرب شهر مشگین‌شهر و روستا‌های اطراف نیز از دیگر پروژه‌های مهم این شهرستان به شمار می‌رود که با در نظر گرفتن خطوط انتقال نیازمند ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.

او گفت: اصلاح و تغییر مسیر خطوط انتقال آب در منطقه رانش ایلاندو و احداث حوضچه آبگیر در راستای تامین آب شرب پایدار مردم این شهرستان از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای اردبیل در منطقه است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • هرکاری کنید، محرم عصبانی نمی‌شود!
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • واگذاری بیش از ۹ هزار فقره انشعاب آب در استان مرکزی
  • آیا از لوله سیاه آهنی برای مصارف کشاورزی می‌توان استفاده کرد؟
  • اسراف در مصرف آب به لطف آبیاری گل‌ها در محدوده پل آذر اصفهان + فیلم و تصاویر
  • شناسایی بیش از ۳۱۰۰ فقره انشعاب غیر مجاز آب در مازندران
  • جمع آوری انشعاب غیرمجاز در روستای گوگ تپه ارومیه
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • عملیات آبرسانی به ۶ روستای درمیان آغاز شد
  • اضافه شدن ۱۰۴ بوستان طی ۸ سال در قم