Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه در همایش شکوه کرامت که به منظور تجلیل از خیریان استان قم در سالن همایش‌های مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) برگزار شد، گفت: در شهر مقدس قم زندگی می‌کنیم و، ولی نعمت همه ما حضرت معصومه (س) است.

نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان کرد: کرونا سبب مشکلات زیادی شد، چون ظرفیت بیمارستان‌ها محاسبه نشده بود و این موضوع باعث شد در ابتدا با برخی مشکلات روبرو شویم، ولی پیام مقام معظم رهبری که بر کمک مؤمنانه به نیازمندان همایش همدلی تعبیر شد سبب قیامتی در شهر مقدس قم و کل کشور شد و همه به میدان آمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله حسینی بوشهری افزود: کرونا در این مدت سبب تغییرات زیادی در جهان شده است، ملت ایران در کرونا تحریم‌های ناجوانمردانه دشمن را متحمل شده است و آغاز موج شیوع کرونا از قم نبود بلکه در این شهر کشف شد.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه عنوان کرد: در زمینه رزمایش کمک مومنانه همه اقشار وارد این صحنه شدند و احساس کردند مسئولیت اجتماعی عمومی بر عهده همه است، چون مسئولیت اجتماعی به سه بخش تقسیم می‌شود که گاهی مربوط به خانواده و بستگان و نیز مسئولیت عمومی است و ما در برابر مسئولیت عمومی قرار گرفتیم و اسلام نیز آنچه به جامعه باز می‌گردند اهتمام ویژه‌ای دارد که مردم در کنار یکدیگر زندگی مسالمت آمیزی داشته باشند و از خودگرایی به دگرگرایی برسند و همه به فکر خود نباشند و به جامعه که نگاه می‌شود دیگران نیز در غم شادی دیگران شریک باشند که در آموزه‌های دینی ما وجود دارد که از آن به مساوات تعبیر می‌شود.

او  ادامه داد: در زمینه کمک مومنانه شاهد انفاق و ایثار بودیم و در زمینه رزمایش کمک مومنانه شاهد این موضوع بودیم که برخی از افرادی که نیازمند بودند، ولی وارد صحنه شدند و به افرادی که از نظر مالی بسیار تحت فشار بودند کمک کردند که این موضوع شایسته تقدیر است.

آیت الله حسینی بوشهری تصریح کرد: مواسات فقط در عرصه مالی نیست بلکه ۳ نوع کمک داریم که گاهی به صورت انفاق و صدقه و بخشش است و از این نوع واژه‌ها مطرح می‌شود، در برخی موارد انسان دیگران را برای کمک به دیگران شریک می‌کند و این موضوع مواسات نام دارد.

امام جمعه قم با اشاره به آیه‌ای از قرآن کریم گفت: افرادی که وضع مالی خوبی دارند، ولی بخل می‌ورزند که به دیگران کمک کنند روز قیامت متحمل عذاب الهی می‌شوند، موضوع قابل توجهی که باید مورد تأکید باشد این است که پایه‌های حکومت اسلامی در مدینه بر اساس مواسات پی ریزی شد.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه افزود: اگر خیرین قمی ۵۰ میلیارد کمک مالی می‌کنند ریشه در تاریخ اسلام دارد، در زمینه کمک به نیازمندان قرارگاه تشکیل شد و در زمینه کمک به محرومین همه پای کار آمده و شب و روز نشناختند و هنوز باید این موضوع تداوم داشته باشد و نباید تصور شود در زمینه کمک به محرومین کار تمام شده است.

آیت الله حسینی بوشهری افزود: طلاب جهادی برگ زرینی در تاریخ روحانیت ثبت کردند و در جا‌هایی که بسیاری از افراد حاضر به حضور نبودند وارد شده و کمک کردند.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه تقویت فضائل اخلاقی را از جمله آثار مساوات برشمرد و بیان کرد: خیرین و نیکوکاران و افرادی که وارد صحنه کمک به نیازمندان شدند این موضوع را بدانند که بر اساس روایات الهی دعای دیگران در حق آن‌ها مستجاب می‌شود و دعای پدر و مادر نیز مستجاب می‌شود.

او تصریح کرد: امیرالمومنین فرمودند هیچ چیز مثل مواسات نمی‌تواند برادری را در جامعه اسلامی حفظ کند، اگر به همسایه و نیازمندان توجهی داشته باشیم علاوه بر اینکه مورد لطف خداوند قرار می‌گیریم فقیری در جامعه باقی نمی‌ماند و همچنین بستر سازی برای ظهور امام زمان (عج) است.

عضو مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: در زمانی که خیران و نیکوکاران برای بیمارستان‌ها امکانات فراهم کرده و بسته‌های غذایی توزیع کردند دعای این بیماران و محرومان در حق خیران مستجاب است.

آیت الله حسینی بوشهری ادامه داد: اقدامات بسیار خوبی در سطح استان برای مقابله با کرونا انجام شد و بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) و بیمارستان مادر به ظرفیت بخش درمانی استان افزوده شد که اقدام بسیار مهمی بود و برخی بیمارستان‌ها از نظر پزشکی تجهیز شدند.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه گفت: بانوان استان در زمینه کمک به بیماران کرونایی نقش کلیدی ایفا کردند و وارد صحنه شده ودر زمینه تولید ماسک اقدامات بسیار شایسته انجام دادند، ظرفیت بانوان بسیار عظیم بود و باید صمیمانه و متواضعانه از مقام معظم رهبری تشکر ویژه کنیم که با مدیریت خود سبب شدند شرایط کشور رو به بهبودی باشد و شرایط کشورمان با دیگر کشور‌ها قابل مقایسه نیست البته نگرانی وجود دارد و باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرد.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آیت الله حسینی بوشهری طلاب جهادی ویروس کرونا حوزه علمیه قم دبیر شورای عالی حوزه های علمیه آیت الله حسینی بوشهری زمینه کمک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۳۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور استان فارس در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز فارس، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران با هدف نمایش توانمندی‌های صادراتی کشورمان صبح امروز با سخنرانی رییس جمهور و وزیر صمت در سالن اجلاس سران آغاز به کار کرد.
در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ که با حضور استان فارس و ۳۰ استان دیگر کشور برگزار شده است توانمندی‌های صادراتی هر استان به مدت ۵ روز به نمایش درمی آید و قرار است ۲۰ محصول جدید تولید شده در فارس طی روز‌های آتی در این نمایشگاه رونمایی شود.
هدف از برگزاری این نمایشگاه فراهم کردن زمینه‌های لازم برای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی در زمینه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، شیلات، فرش و صنایع دستی، گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، محصولات آرایشی، بهداشتی، صنعت ساختمان، خدمان فنی مهندسی و پتروشیمی اعلام شده است.
استان فارس نیز با تاکید بر معرفی زنجیره‌های ارزش در زمینه‌های فولاد و گیاهان دارویی مشارکت جدی در این رویداد مهم اقتصادی دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس گفت: ششمین نمایشگاه دستاورد‌ها و توانمندی‌های صادراتی با شعار توجه به زنجیره‌های ارزش آغاز به کار کرده و استان فارس با ظرفیت‌های کم نظیر خود در این رویداد ملی حاضر شده و شعار توسعه زنجیره ارزش درفناوری‌های نوین را در دستور کار خود قرار داده است.
حسن شیخ نیا با اشاره به اینکه استان فارس با ۱۲۲ هزار کیلومتر مربع وسعت و ۳۷ شهرستان به عنوان چهارمین استان پهناور کشور شناخته می‌شود؛ گفت: این استان در زمینه تولیدات باغی رتبه نخست و در زمینه تولیدات زراعی رتبه دوم کشور را در اختیار دارد.
وی افزود: فارس در تولید محصولات پروتئینی نیز رتبه سوم کشور را در اختیار دارد و در حوزه معدن نیز این استان جایگاه اول به لحاظ سنگ‌های تزیینی، سیمان و خاک نسوز کشور را به خود اختصاص داده است؛ این در حالی است که در حوزه صنعت و صنایع مادر و اساسی نیز از جمله استان‌هایی هستیم که در زمینه سازه‌های فولادی در رده‌های برتر کشور قرار داریم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس به ظرفیت‌های بخش گردشگری و میراث فرهنگی استان نیز اشاره و خاطرنشان کرد: در این زمینه توریسم سلامت، گردشگری تاریخی، طبیعی، مذهبی و... می‌تواند مورد توجه قرار گیرد.
شیخ نیا مجموعه این ظرفیت‌ها را زمینه ساز کسب عنوان «بهشت سرمایه گذاری برای استان فارس» عنوان کرد و گفت: شعار امسال «بهشت سرمایه گذاری با رویکرد زنجیره ارزش» می‌باشد و از همین جا از همه سرمایه گذاران داخلی و خارجی دعوت می‌کنیم تا ضمن بازدید از ظرفیت‌های استان فارس، در این بهشت، سرمایه گذاری کنند.
وی جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی را در توسعه بیش از پیش استان موثردانست و گفت: این کار در تقوبت تولید تجاری نیز موثر خواهد بود.
به گفته وی، تولیدات استان فارس در کشور‌های حوزه خلیج فارس و تعدادی از کشور‌های اروپایی بازار مصرف مناسبی دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس وضعیت بسیار خوب استان فارس در حوزه تولید گیاهان دارویی و لبنیات را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: تامین زیرساخت‌های صنعتی، معدنی، تجاری و مباحث گمرکی از عمده نیاز‌هایی است که فعالان اقتصادی باید در این زمینه‌ها مورد حمایت قرار گیرند.
شیخ نیا از آمادگی استان فارس برای جذب مشارکت‌ها و توسعه بیش از پیش زیرساخت‌ها برمبنای شعار سال خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲ در بحث صادرات وضعیت بسیار خوبی داشتیم، در زمینه سرمایه گذاری خارجی نیز تمام بستر‌های لازم و زیرساخت‌ها فراهم شده؛ کمااینکه مرکز خدمات سرمایه گذاری برای نخستین بار در کشور در استان فارس راه اندازی شد تا بتواند نیاز‌های فعالان اقتصادی در خارج از کشور را پاسخگو باشد.
وی با تاکید براینکه آمادگی لازم برای تامین نیاز‌های سرمایه گذاران داخلی و خارجی در بخش‌های اقتصادی، صنعتی، معدنی، کشاورزی و گردشگری وجود دارد؛ تصریح کرد: در نمایشگاه اکسپو امسال از ۲۰ محصول جدید در حوزه فرایند‌ها و تولیدات رونمایی می‌شود که بخشی از این محصولات نیاز فعالان اقتصادی در داخل کشور را پوشش می‌دهد و بخشی نیز در حوزه سرمایه گذاری خارجی کاربرد دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس مجموعه اقدامات انجام شده را در راستای کمک به فعالان اقتصادی در زمینه اصلاح فرایند‌ها و معرفی ظرفیت‌ها عنوان کرد.
ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران از روز امروز شنبه هشتم اردیبهشت لغایت چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت به میزبانی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • نقش ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری کلیدی است
  • شادابی و طراوت در حوزه ورزش کارگری استان مرکزی ایجاد شود
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • داشتن مردمانی آشنا به علوم جدید می‌تواند در دامنه وقف قرار گیرند
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد
  • حضور استان فارس در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد