Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی روشنفکر گفت: وقتی برخوردها زیاد شود مراکز قدرت و ثروت بیکار نخواهند نشست و فشار و جنگ های روانی و حمله به این کانون های ضد فساد و افراد موثر را آغاز خواهند کرد، نباید از این هیاهو ها ترسید، این غوغا ها یعنی هدف گیری درست بوده وگلوله به هدف نشسته پس نباید قوه قضائیه کوتاه بیاید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نماینده بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس با تبریک هفته قوه قضائیه گفت: فساد همانند موریانه ای است که از درون پایه های یک حکومت را سست میکند ، سقوط بسیاری از حکومت ها و امپراتوری ها درتاریخ، ناشی از فساد کارگزاران و دستگاه های اجرایی و حکومتی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی روشنفکر با بیان این که اولین نقطه و شاید سنگین ترین ضربه فساد، منهدم کردن اعتماد عمومی به عنوان بزرگترین سریامه اجتماعی یک حکومت است؛ اظهار کرد: مخدوش شدن اعتقاد و اعتماد مردم به ساختار حکومت نابخشودنی ترین ضربه یک مفسد به پیکره نظام است، نظامی که هر آنچه عزت و پیشرفت و اقتدار دارد همه مرهون اعتقاد و اعتماد توده های مردمی به نظام اسلامی است، بنابراین باید با چنگ و دندان از اعتماد مردم به نظام اسلامی پاسداری کرد و هر کس در هر جایگاهی  باسوء استفاده از جایگاه موجبات رنجش خاطر و دلسردی مردم را فراهم کند باید طبق قانون و بدون اغماض با وی برخرورد عاجل و کامل صورت گیرید تا اعتماد مردم لطمه نبیند،بنابراین هر کوتاهی دراین زمینه ضربه به اساس حکومت است.


وی با اشاره به این که عدالت معنای وسیعی دارد و فساد هم در دنیای امروز بسیار پیچیده شده است، بیان کرد: برای مبارزه با فساد نیازمند یک عزم ملی و فهم جمعی و در عین حال انسجام در هر سه قوه هستیم، قوه قضائیه به تنهایی حریف فساد نخواهد شد، تا دولت و مجلس یکدست و یک صدا بر علیه فساد قیام نکنند، وضعیت همینگونه خواهد بود، اصلی ترین راهکار از بین بردن بسترهای فساد است.

روشنفکر اقتصاد نفتی تمام دولتی را مردابی فساد آور دانست که تا اصلاح نشود وضعیت تغییر نخواهد کرد.

وی ادامه داد: اقتصاد دولتی یعنی رانت،تبعیض و بی عدالتی؛ باید اقتصاد را به معنای واقعی مردمی کرد، قفل اقتصاد بدست مردم و خصوصا جوانان شکستنی است، باید به مردم اعتماد کرد، مدل  خصولتی  هم جواب مناسبی تاکنون پس نداده است، شاید فساد خصولتی ها بیشتر شده که کمتر نه،البته واگذاری های بدون قانون و براساس روابط هم در گذشته همین صنعت نیم بند استانهای کوچک تر را به فنا برده و اندک سرمایه های مردمی را به جیب باندهای قدرت و ثروت دولتی ریخته و کارخانه ها را تعطیل و کارگران رابیکار کرده پس این مدل واگذارهای فساداور هم مزید بر علت خواهد شد.

این نماینده مجلس در ادامه با اشاره به این که باید با  مردمی کردن اقتصاد به معنای واقعی بستر فسادآور فعلی را جمع کرد و به سراغ ریشه ها رفت بیان کرد: امروز  روح تازه ای در قوه قضاییه برای مقابله با فساد دمیده شده و مردم ایمان دارند که با این دستمال پاک می توان شیشه های آلوده را تمیز کرد،امروز قوه قضائیه پاکسازی را ازخود شروع کرده واین یعنی عزم جدی است  واین عزم واعتماد بین مردم و قوه قضاییه مرهون فداکاری های و روشنگری ها و استقامتهای مردم و خصوصا جوانان شایسته ای است که برای مقابله با فساد وتبعیض هزینه های سنگینی متحمل شدند و دراین مسیر کوتاه نیامدند.

روشنفکر در ادامه گفت: امروز نسیم عدالتخواهی وزیدن گرفته و برخورد جدی با مفسدان مطالبه عمومی شده و بستر برای تغیرات متناسب با این فضاست البته باید مجلس و دولت سریع به کمک قوه قضائیه بشتابند و رسانه ها تلاش کنند تا مسئولین را به اتاق های شیشه ای هل دهند تا عملکرد پیچیده ای نباشد.

وی تاکید کرد: نباید احساس کرد که این مساله جنگ قوه قضائیه با مفسدان است و ما هیچ مسئولیتی نداریم؛ مردم ،جوانان  و رسانه ها هم در این مسیر باید با حداکثر توان به کمک قوه قضائیه بشتابند،البته شعار زدگی، درگیر شاخ و برگ شدن، فراموش کردن پرونده های کلان، تبعیض در برخورد و رها کردن گردن کلفت ها آفت این حرکت ملی است.

روشنفکر ادامه داد: وقتی برخوردها زیاد شود مراکز قدرت و ثروت بیکار نخواهند نشست و فشار و جنگ های روانی و حمله به این کانون های ضد فساد و افراد موثر را آغاز خواهند کرد، نباید از این هیاهو ها ترسید، این غوغا ها یعنی هدف گیری درست بوده وگلوله به هدف نشسته پس نباید قوه قضائیه کوتاه بیاید.

وی افزود: مردم توقع دارند با آمرین و عاملین و زمینه سازهای فساد برخورد جدی صورت گیرد و این برخورد به صدور حکم صرفا برای یکی از لایه های فساد ختم نشود، ما نیازمند برخورد با همه لایه های فساد هستیم صرفا با شوهای تبلیغاتی نمیشود ریشه ها را خشکاند، سرنوشت این ابر پروژه ملی ضد فساد مشروط بر آگاهی و مطالبه و حمایت توده های مردمی است با این حضور وآگاهی میشود غول فساد را سربرید.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۵۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان قضائی عهده دار مسئولیت خطیری هستند

رئیس قوه قضائیه گفت: همه ما مسئولان قضایی باید توجه کنیم که عهده‌دار مسئولیتی خطیر و تکلیفی سنگین هستیم؛ لذا باید خیلی مراقبت کنیم و در انجام تکالیف، تلاش مضاعف داشته باشیم؛ گاهی ناچاریم از یک امر مباح نیز اجتناب کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام محسنی اژه ای در آیین تکریم و معارفه معاون اول قوه قضائدیه گفت: حجت‌الاسلام خلیلی شخصیتی است که تمام مراحل و مراتب قضایی را طی کرده و اهل تدبیر، نوآوری، تلاش، هماهنگی و مشورت است.

همه ما مسئولان قضایی باید توجه کنیم که عهده‌دار مسئولیتی خطیر و تکلیفی سنگین هستیم؛ لذا باید خیلی مراقبت کنیم و در انجام تکالیف، تلاش مضاعف داشته باشیم؛ گاهی ناچاریم از یک امر مباح نیز اجتناب کنیم.

امروز بیش از اوقات دیگر به هماهنگی و همکاری نیازمندیم؛ در این راستا نباید از وجود اختلافات و به میدان آمدن افکار و نظریات و سلیقه‌های مختلف هراسید؛ این هنر ماست که با شنیدن اقوال مختلف، اَحسن آن‌ها را انتخاب کنیم و با متخصصین و اهالی فن و انسان‌های خبره در موضوعات مختلف مشورت کنیم.

تاکید من به مسئولان قضایی آن است که در نحوه تعامل با بخش‌های مختلف قوه قضائیه بر اساس تبیین و اقناع عمل کنند؛ چرا که پیشبرد برخی از امور و رفع برخی از مسائل صرفاً با رویکرد دستوری امکان‌پذیر نیست و باید پیوست‌های تبیینی و توجیهی نیز همراه دستور صادره باشد.

به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی سخنانی در آیین تکریم و معارفه معاون اول قوه قضائیه اظهار کرد: آقای دکتر مصدق در طول بیش از ۳۰ سال خدمت در بخش‌های مختلف قوه قضائیه وسع خود را برای پیشرفت امور محوله گذاشتند.

رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی معاون اول جدید دستگاه قضا بیان داشت: حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی شخصیتی است که تمام مراحل و مراتب قضایی را طی کرده و اهل تدبیر، نوآوری، تلاش، هماهنگی و مشورت است.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: همه ما مسئولان قضایی باید توجه کنیم که عهده‌دار مسئولیتی خطیر و تکلیفی سنگین هستیم؛ لذا باید خیلی مراقبت کنیم و در انجام تکالیف، تلاش مضاعف داشته باشیم؛ گاهی ناچاریم از یک امر مباح نیز اجتناب کنیم.

رئیس عدلیه بیان داشت: توقعات به حقی از ما مسئولان قضایی وجود دارد؛ لذا باید با صبر و حوصله و بردباری در برابر موانع و مشکلات بایستیم و امور محوله را به نحو احسن به پیش ببریم.

قاضی‌القضات اظهار داشت: ما در سمت‌ها و مسئولیت‌های قضایی باید بیش از دیگران به حُسن‌خلق توجه داشته باشیم و تمامی همکاران قضایی باید همواره تکریم ارباب رجوع و مراجعان را در زمره اولویت‌های خود قرار دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بیان داشت: امروز بیش از اوقات دیگر به هماهنگی و همکاری نیازمندیم؛ در این راستا نباید از وجود اختلافات و به میدان آمدن افکار و نظریات و سلیقه‌های مختلف هراسید؛ این هنر ماست که با شنیدن اقوال مختلف، اَحسن آن‌ها را انتخاب کنیم و با متخصصین و اهالی فن و انسان‌های خبره در موضوعات مختلف مشورت کنیم.

رئیس قوه قضائیه در پایان خاطرنشان کرد: تاکید من به مسئولان قضایی آن است که در نحوه تعامل با بخش‌های مختلف قوه قضائیه بر اساس تبیین و اقناع عمل کنند؛ چرا که پیشبرد برخی از امور و رفع برخی از مسائل صرفاً با رویکرد دستوری امکان‌پذیر نیست و باید پیوست‌های تبیینی و توجیهی نیز همراه دستور صادره باشد.

دیگر خبرها

  • مبارزه جدی برای مقابله با فساد
  • استقرار شعب ویژه رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم
  • دادسرای انتظامی قضات با شکات حرفه‌ای برخورد کند
  • سرعت رسیدگی به پرونده ۸ مهر انتظار از قوه‌ قضائیه است
  • سرعت، دقت و اتقان در رسیدگی به پرونده هشت مهر زاهدان را از قوه‌ قضائیه انتظار داریم
  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند
  • طی مدتی که معاون اول قوه قضاییه بودم، ارتباطات خوبی را با مجلس و دولت برقرار کردیم
  • رئیس قوه قضائیه: نباید از وجود اختلافات و به میدان آمدن سلیقه‌های مختلف هراسید
  • ضرورت مشارکت جمعی برای رسیدن به تحول قضایی
  • مسئولان قضائی عهده دار مسئولیت خطیری هستند