Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- پنجمین روز از تیر ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به عدم استقبال مخاطبان از سینماها در روزهای کرونایی اشاره کرد. تاریخ انتشار: 17:20 - 05 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۲۱۹۶

خبرگزاری میزان - پنجمین روز از تیر ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به عدم استقبال مخاطبان از سینماها در روزهای کرونایی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیازمند سریال‌های خیابان خلوت کن هستیم/با «از سرنوشت» به تلویزیون باز می‌گردم

بازیگر سریال «گیل دخت» گفت: بدون شک فیلمنامه نویسان ما قدرت فراوانی دارند، اما باید برای نگارش انگیزه داشته باشند، این انگیزه به سفارش اثر از سوی سازندگان رابطه مستقیم دارد. ما در وضعیت کنونی نیازمند تولید آثاری هستیم که به اصطلاح خیابان خلوت کن باشند.

حبیب دهقان نسب در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان، پیرامون فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر مشغول بازی در سریال «گیل دخت» هستم، فیلمبرداری این اثر اسفند ماه سال گذشته به دلیل شیوع بیماری کرونا متوقف شده بود، اما به تازگی از پانزدهم خرداد ماه تولید اثر آغاز شده است.   وی درباره مراحل تولید سریال «گیل دخت» اذعان کرد: این سریال پنجاه قسمت دارد و تاکنون نزدیک ۳۰ قسمت آن ضبط شده است، در حال حاضر مراحل نگارش فیلمنامه و ضبط قسمت‌های جدید به صورت همزمان در حال انجام است و به احتمال فراوان تا پایان سال درگیر این پروژه طولانی مدت خواهم بود.   بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سریال «از سرنوشت» اینجا کلیک کنید بازیگر سریال «گیل دخت» درباره زمان پخش این سریال تاکید کرد: هنوز زمان مشخصی برای پخش به ما داده نشده است، منتها پخش آن از شبکه سوم سیما قطعی شده است.   وی با تاکید بر ساخت سریال‌های بزرگ ادامه داد: بدون شک ساخت پروژه‌های سریالی بزرگ کمک شایانی به اشتغال بخش بزرگی از عوامل پشت صحنه سینما و تلویزیون می‌کند منتها به مراتب ما در بخش فیلمنامه نیازمند حمایت از فیلمنامه نویسان هستیم. اگر دست فیلمنامه نویسان در خلق ایده باز بوده و از لحاظ درآمد هم تامین شوند به واقع آینده روشنی روبروی محصولات ما قرار دارد.    برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید   جدول فروش سینما منتشر نشد/هنر هفتم همچنان در شوک کرونا   تعطیلی سینما‌ها علاوه بر متوقف کردن چرخه اکران، مخصوصا اکران نوروزی به عنوان بهترین زمان اکران در سینما‌های کشور، چرخه تولید را نیز تحت الشعاع قرار داد، بسیاری از پروژه‌های سینمایی تا اواخر خرداد ماه تعطیل شدند و به نوعی سینما در تولید و پخش دچار وقفه‌ای طولانی مدت شد.

خبرگزاری میزان - سینمای کشور طی پنج ماه گذشته شرایط ناامید کننده‌ای را پشت سر گذاشته است، این وضعیت از اسفند ماه سال گذشته و شیوع بیماری کرونا آغاز شد، این بیماری باعث شد تا تمامی سالن‌های نمایش دهنده فیلم تعطیل شوند.

تعطیلی سینما‌ها علاوه بر متوقف کردن چرخه اکران، مخصوصا اکران نوروزی به عنوان بهترین زمان اکران در سینما‌های کشور، چرخه تولید را نیز تحت الشعاع قرار داد، بسیاری از پروژه‌های سینمایی تا اواخر خرداد ماه تعطیل شدند و به نوعی سینما در تولید و پخش دچار وقفه‌ای طولانی مدت شد.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

در این میان خبر بازگشایی سینما‌ها از اول تیر ماه بارقه امیدی را برای اهالی سینما به همراه داشت، البته بسیاری از سینماگران بازگشایی سینما‌ها را موفقیت آمیز نمی‌دانستند و اعتقاد داشتند که سینما ماه‌ها برای بازگشت به شرایط قبلی نیازمند زمان است.

به هر شرایطی سینما‌ها به تاریخ اول تیر ماه ۹۹ بازگشایی شدند، اما این بازگشایی باز هم حاشیه ساز بود، دو فیلم اصلی چرخه اکران در سال ۹۹، «خوب بد جلف ۲» و «شنای پروانه» دو روز قبل از اکران انصراف دادند، دلیل اصلی آن‌ها برای این انصراف هم نبود تبلیغات مناسب بود.

به وساطت سازمان سینمایی و شورای صنفی نمایش به هر طریقی این دو فیلم به چرخه اکران بازگشتند هر چند سازندگان آثار در پیام‌های جداگانه از ناچار بودن خود برای اکران خبر می‌دادند، آن‌ها اعتقاد داشتند مخاطب هنوز با سینما آشتی نکرده است.

در این میان برخی دیگر از آثار هم به چرخه اکران اضافه شدند، بیشتر این آثار فیلم‌هایی بودند که اسفند ماه روی پرده نقره‌ای بودند، آثاری که به خودی خود سرگروه نداشته و امید چندانی به فروش آن‌ها نبود، طبیعتا اکران چنین آثاری با وجود بیماری کرونا و شرایط موجود تغییر چندانی در چرخه اکران ایجاد نمی‌کرد.

 برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

کمک به خلق خدا مهمترین عبادت در دهه کرامت است

یک کارشناس علوم قرآنی گفت: بهترین عبادت در دهه کرامت کمک به خلق خداست، تردید نداشته باشید که ثواب کمک و همدلی مومنان و دستگیری از مستمندان بیشترین ثواب‌ها را برای بندگان خداوند به ارمغان می‌آورد و این مهم در نزد پروردگار متعال محفوظ خواهد ماند. 

 

عبدالعلی گواهی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون علل نامگذاری دهه کرامت گفت: دهه کرامت در ماه ذی القعده قرار گرفته است روز اول این ماه مصادف است با ولادت حضرت «فاطمه معصومه(س)» و روز یازدهم آن نیز مصادف است با ولادت «امام رضا (ع)»، لذا این ده روز را با عنوان دهه کرامت نامگذاری کرده اند، دهه‌ای که متعلق به دو کریم از اهل بهشت است دارد.

وی در همین راستا ادامه داد: توجه به سیره و کرامت «اهل‌بیت‌(ع)» یکی از ضرورت‌های جامعه امروز است و نباید این مهم از نظر دور بماند، برای این منظور می‌توانیم دهه کرامت را غنیمت بشماریم و حضرت «فاطمه معصومه(س)» و «امام رضا(ع)» را به عنوان الگو و نمونه در زندگی خود قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه مطالب و گفت‌وگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید


گواهی کمک کردن به نیازمند و کرامت از نوع همدلی و همیاری را بهترین روش در زندگی و از سیره برجسته کریمان «اهل بیت(ع)» دانست و تاکید کرد: هم اکنون در شرایطی قرار داریم که باید همه دست به دست هم دهیم و به سیره «اهل بیت (ع)» توجه بیشتری داشته و به عنوان برنامه روزانه در زندگی هر روز خود قرار دهیم، کمک به نیازمندان و دستگیری از مستمندان سیره‌ای ارزشمند است که تمامی «اهل‌بیت‌(ع)» به آن عمل می‌کردند، در روایات فراوان به دستگیری «امام‌ رضا‌(ع)» از نیازمندان اشاره شده است و در خصوص کرامت ایشان مطالب و مستندات بسیاری وجود دارد.

این کارشناس علوم قرآنی پیرامون مشکلات اقتصادی ناشی از کرونا تصریح کرد: مشکلات ناشی از بیماری کرونا عواقب فراوانی را برای جامعه به همراه داشته لذا تاثیر و ابعاد خود را در زمینه مشکلات اقتصادی نشان داده. بیکاری تعدادی از افراد جامعه به واسطه ضرر‌های اقتصادی بیماری کرونا شرایط را برای تامین هزینه‌های زندگی قشر پایین جامعه سخت کرده هرچند حرکت‌هایی در این زمینه انجام شده، اما این همدلی نیازمند استمرار است.

 برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

تماشاخانۀ سرو بازگشایی شد/برگزیدگان «نمایشگاه مجازی عکس تئاتر» معرفی شدند

تئاتر و عرصه هنر‌های نمایشی پس از چهار ماه تعطیلی بار دیگر شاهد روی صحنه رفتن آثار هنرمندان است، این هنر یکم تیر ماه با روی صحنه رفتن چهار اثر نمایشی به صورت رسمی بازگشایی شد.

خبرگزاری میزان - تئاتر و عرصه هنر‌های نمایشی پس از چهار ماه تعطیلی بار دیگر شاهد روی صحنه رفتن آثار هنرمندان است، این هنر یکم تیر ماه با روی صحنه رفتن چهار اثر نمایشی به صورت رسمی بازگشایی شد.

تاکنون هشت نمایش «یازده جریحه روح»، «است»، «آگوست در اوسیج کانتی»، «ابر شلوارپوش»، «پسر»، «کابوس‌های مرد مشکوک»، «پنهان خانه پنج در» و «و همیشه پاییز» برای اجرای صحنه‌ای پس از آغاز فعالیت سالن‌های تئاتر اعلام حضور کرده اند، که از این میان چراغ صحنه با اجرای چهار نمایش در اولین روز فعالیت رسمی سالن‌های تئاتر کشور روشن می‌شود.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار تئاتر طی هفته جاری اینجا کلیک کنید

بازگشایی تماشاخانۀ سرو با نمایشی از حسین مسافرآستانه

تماشاخانۀ سرو میزبان نمایش «برگشتن» به کارگردانی حسین مسافرآستانه خواهد شد. نمایش «برگشتن» به کارگردانی حسین مسافرآستانه، از روز یکشنبه ۸ تیرماه ۹۹ و با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی، در تماشاخانۀ سرو انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس به روی صحنه خواهد رفت.

این نمایش که سال گذشته در جشنوارۀ بین‌المللی تئاتر فجر حضور موفقی داشته و جایزۀ ویژۀ بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس را از آن خود کرده بود، در اجرای عمومی خود نیز با استقبال همگانی مخاطبان مواجه شد.

 برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

سینمای هالیوود در آستانه اکران مستند «فروزن ۲»

سازندگان انیمیشن «فروزن ۲» که یکی از پرفروش‌ترین انیمیشن‌های سال گذشته میلادی بود پس از تعطیلی سالن‌های سینما در سراسر دنیا در اوج فروش این فیلم مجبور به خداحافظی زودهنگام از پرده نقره‌ای شدند. 

خبرگزاری میزان - سازندگان انیمیشن «فروزن ۲» که یکی از پرفروش‌ترین انیمیشن‌های سال گذشته میلادی بود پس از تعطیلی سالن‌های سینما در سراسر دنیا در اوج فروش این فیلم مجبور به خداحافظی زودهنگام از پرده نقره‌ای شدند.

در همین حین سازندگان این انیمیشن تصمیم به ساخت مستندی از ساخت این پروژه سینمایی گرفتند تا شاید بتوانند اندکی از ضرر حاصل شده را جبران کرده و شاید مقدمات اکران مجدد این فروزن را بعد از بازگشایی سینماهای جهان رقم بزنند.

بیشتر بخوانید:  برای مشاهده آخرین اخبار سینمای هالیوود اینجا کلیک کنید

انیمیشن سینمایی «منجمد ۲» در هفته های پایانی اکران خود سال جدید میلیادی در سینما‌های جهان توانست با فروش چشمگیر نیم میلیارد دلاری به کار خود ادامه دارد، این فیلم تاکنون یک و نیم میلیارد دلار فروخته است. 

سینمای هالیوود طی هفته جاری شاهد اکران افتتاحیه دو اثر دیگر با نام‌های «روزی زیبا در محله» با بازی تام هنکس و ۲۱ پل با بازی با «چادویک بوزمن» و کارگردانی برایان کرک بود، آثاری که شروع متوسطی را در گیشه تجربه کردند.

 برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اینجا اینجا ادبیات دین و اندیشه برای مشاهده آخرین اخبار خبرگزاری میزان بیشتر بخوانید روی صحنه رفتن بیماری کرونا بازگشایی شد چرخه اکران سال گذشته دهه کرامت سینما ها تیر ماه اهل بیت ماه ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۵۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مست عشق» رکورد مخاطب روز نخست اکران را شکست

فیلم مست عشق در نخستین روز نمایش عمومی خود، یک رکوردشکنی سهمگین از خود به جای گذاشت و توانست با جذب ۵۱ هزار مخاطب، رکورد فروش روز نخست سینما را از آن خود کند. مجموع فروش این فیلم برای روز نخست، ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بوده است.

مست عشق در شرایطی به این رکوردشکنی دست یافته که این رکورد طی یک دهه اخیر، در اختیار فیلم ساعت ۵ عصر مهران مدیری بوده است. ساعت ۵ عصر تا ساعت ۲۳:۵۹ دقیقه جمعه ۳۰ تیر ۱۳۹۶، ۴۲ هزار مخاطب داشت و از آنجایی که این فیلم تا ساعت ۴ بامداد روز شنبه، اکران فوق‌العاده داشت، توانست سرجمع ۵۸ هزار مخاطب داشته باشد.

مست عشق در شرایطی این عنوان را در میان آثار یک دهه اخیر از آن خود کرده که احتمالا توانسته رکورد نمایش روز نخست سینمای پس از انقلاب را نیز بشکند که این ادعا با توجه به در دسترس نبودن آمار دقیق تعداد مخاطبان روز نخست فیلم‌های دهه‌های ۶۰ تا ابتدای ۹۰، نمی‌تواند چندان دقیق باشد.

طی یک دهه اخیر، علاوه بر ساعت ۵ عصر، چند فیلم دیگر نیز بوده‌اند که آمار خوبی از خود به جای گذاشته‌اند: فروشنده در روز نخست اکران خود، ۲۵ هزار مخاطب داشت. نهنگ عنبر ۲، ۲۱ هزار مخاطب، ما همه با هم هستیم ۲۹ هزار مخاطب، هزارپا ۲۷ هزار مخاطب، مطرب ۳۵ هزار مخاطب و گشت ۲ نیز ۳۵ هزار مخاطب داشته است.

دو فیلم پرفروش امسال یعنی تمساح خونی و سال گربه نیز به ترتیب در روز نخست نمایش خود، ۱۸ هزار و ۳۱ هزار مخاطب را به سینما کشاندند.

استقبال ۵۱ هزار نفری مخاطبان در روز نخست نمایش این فیلم در شرایطی رقم خورد که تمساح خونی به عنوان پرفروش‌ترین فیلم امسال سینما‌های کشور، طی روز گذشته، ۲۰ هزار مخاطب داشت و سال گربه نیز به عنوان دومین فیلم پرفروش امسال، نتوانست بیش از ۱۷ هزار مخاطب جذب کند.

این میزان استقبال سبب شد تا سینما‌ها برای روز گذشته، میزبان ۱۱۰ هزار مخاطب با ۷ میلیارد تومان فروش باشند که یک آمار قابل‌قبول برای گیشه چهارشنبه به حساب می‌آید.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود!
  • آماری از مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • تمساح خونی و سال گربه زیر سایه مست عشق
  • استقبال مخاطبین سینما از «مست عشق»
  • بازگشت برنامه «هفت» به آنتن تلویزیون
  • مخاطب ۶۹.۲درصدی ثمره تحو ل رسانه ملی
  • «مست عشق» رکورد مخاطب روز نخست اکران را شکست
  • رکوردشکنی «مست عشق» در روز اول اکران
  • اکران مردمی فیلم سینمایی آپاراتچی در برخوار