Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس بین الملل خرداد _ صلاح الدین توماژپور : شبکه تلویزیونی سی‌بی‌اس آمریکا خبر داده است که مینی سریالی که با موضوع چالش‌ها و کشمکش‌های بین کاخ سفید و اف‌بی‌آی و به ویژه بین دونالد ترامپ و جیمز کومی، رییس وقت اف‌بی‌آی رخ داد و منحر به اخراج کومی شد با سرعت بیشتری در حال تولید است و مراحل پایانی را سپری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خرداد ،ابتدا قرار بود این سریال در ماه آبان امسال و پس از برگزاری انتخابات پخش شود. حال با داغ شدن تنور انتخابات و قرار گرفتن دونالد ترامپ در موضع ضعف، زمان پخش این سریال به شهریور موکول شد و قرار است قبل از انتخابات پخش شود. موضوع این سریال که به ماجرای  پرونده دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا به نفع دونالد ترامپ اختصاص دارد می‌تواند روی افکار عمومی به نفع جو بایدن و به ضرر دونالد ترامپ تاثیر بسزایی بگذارد.
مایكل فلین که تا یک سال پس از به قدرت رسیدن دونالد ترامپ مشاور امنیت ملی او بود به دنبال افشای چگونگی ارتباط وی با سرگئی كیسلیاك، سفیر روسیه در واشنگتن ناگزیر به استعفا از مقام خود شد و این سوظن را قوت بخشید که ممکن است اتهامات دموکرات‌ها درست باشد و روسیه در انتخابات ریاست جمهوری به نفع ترامپ دخالت کرده باشد. از این رو پرونده فلین برای تحقیق به اف‌بی‌آی سپرده شد. 
پس از انتقال این پرونده به اف‌بی‌آی، دونالد ترامپ برای گفتگو در مورد روند این پرونده جیمز کومی را به کاخ سفید فرا‌خواند و به گفته کومی در این جلسه دونالد ترامپ از او خواسته است که این پرونده را رها کند و اتهامات موجود بر علیه مایکل فلین را نادیده بگیرد. 
جیمز کومی پس از این جلسه با بازگو کردن درخواست دونالد ترامپ از سمت خود استعفا داد و دونالد ترامپ بدون توجه به استعفای کومی او را اخراج کرد. رسانه‌ها و مجریان قانون نسبت به اظهارات کومی حساس شدند و و روی آن تمرکز کردند. آن‌ها در صورت راستی آزمایی ادعای کومی می‌توانستند علاوه بر زیر سوال بردن نتیجه انتخابات ریاست جمهوری، روند استیضاح ترامپ را به دلیل دخالت مستقیم و سواستفاده از قدرت برای جلوگیری از اجرای عدالت کلید بزنند.
مقامات ارشد آمریکا و سناتورهای پرسابقه‌ای مانند جان مک‌کین که جمهوری‌خواه بود درباره این اتفاق اظهارنظر کردند و آن را یک واترگیت جدید نامیدند. واترگیت نام ماجرایی است که در آن نیکسون به طور غیر مستقیم خواهان جلوگیری تحقیق و تفحص از سازمان سیا درباره واترگیت شده بود و پس از برملا شدن آن، عده‌ای از مقامات مسئول کاخ سفید و یک دادستان اخراج و محاکمه شدند.
در ادامه این جریان و پرونده فلین و دخالت روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ دیدارهای محرمانه‌ای بین رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه وقت آمریکا و رودی جولیانی، وکیل شخصی دونالد ترامپ با سفیر روسیه شکل گرفت که شایعات درباره این دیدارها مبنی بر آن بود که طرفین اسناد محرمانه‌ای از دخالت روسیه در انتخابات را با پول معامله کردند و آن‌ها را از سفیر روسیه خریدند.
سرانجام این اتفاقات منجر به استیضاح ترامپ نشد اما تا مدتی پایه‌های کرسی او در کاخ سفید را لرزاند و در صدر اخبار قرار گرفت. تمام این اتفاقات هیجان‌انگیز و مرموز می‌تواند بن مایه یک سریال سیاسی معمایی جنجالی و پر بیننده باشد. البته همزمان با جذابیت می‌تواند دوباره اذهان را نیز نسبت به ترامپ و رابطه‌ و علاقه‌اش به دیکتاتورهای کشورهای دیگر بالاخص ولادیمیر پوتین حساس کند.
برچسب ها: جیمز کومی ، دونالد ترامپ ، مایکل فلین ، آمریکا ، روسیه ، انتخابات ، واترگیت

منبع: خرداد

کلیدواژه: جیمز کومی دونالد ترامپ مایکل فلین آمریکا روسیه انتخابات واترگیت روسیه در انتخابات دونالد ترامپ جیمز کومی کاخ سفید اف بی آی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۶۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا که اکنون نامزد اصلی جمهوری خواهان برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، درباره کمک آمریکا به اوکراین در صورت بازگشت به کاخ سفید گفت: «در بازگشت به کاخ سفید به کی‌یف کمک خواهم کرد اما به این شرط که اتحادیه اروپا نیز باید هزینه را پرداخت کند.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت که اروپا نیز باید سهم خود را در کمک به اوکراین بپردازد.

ادعای ترامپ در حالی صورت گرفته است که گفتگوی هیأت های آمریکا و اوکراین پیرامون توافقنامه امنیتی بلندمدت میان دو کشور از روز سه شنبه بار دیگر آغاز شده است.

بر اساس اعلام رسانه‌ها، وزارت امور خارجه آمریکا در این ارتباط خبر داد که هیأت های ایالات متحده و اوکراین در مورد ادامه مذاکرات بر سر توافقنامه امنیتی بلندمدت بین واشنگتن و کی یف گفتگو کردند.

این سومین دور از گفتگوهای امنیتی دو طرف به شمار می آید.

بر این اساس، مقامات اوکراینی و آمریکایی دور سوم گفتگوها را برای دست یابی به یک توافقنامه امنیتی دوجانبه نهایی بین دو کشور برگزار کردند.

در بیانیه صادره از سوی دفتر ریاست جمهوری اوکراین آمده است که طرفین در مورد متن پیش نویس توافقنامه امنیتی گفتگو کردند و به پیشرفت قابل توجهی نیز در تدوین مفاد اصلی سند دست یافتند.

گفتنی است که کی‌ یف چند توافقنامه امنیتی ۱۰ ساله با شماری از کشورهای عضو ناتو امضا کرده است. این توافقنامه‌ ها شامل حمایت بلندمدت از اوکراین در مقابل روسیه است.

کشورهای غربی از آغاز درگیری ها میان روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صدها میلیارد دلار کمک به کی‌یف کمک کرده اند.

به تازگی نیز، «میخائیل اونوفر» معاون فرمانده گردان تیپ ۵ تهاجمی نیروهای مسلح اوکراین در مصاحبه با روزنامه اوکراینسکایا پراودا گفته است که اوکراین به شدت با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی مواجه است.
به گفته وی، پس از اینکه تجهیزاتی صدمه می بیند از قطعات آن برای تعمیر انواع دیگر استفاده می شود.

روز سه‌شنبه نیز «داگلاس مک‌گرگور» مشاور سابق وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلم کرد که این نگرانی وجود دارد که حتی پیش از حمله بزرگ روسیه، ارتش اوکراین از نظر نیروی نظامی دچار کمبود شدید شود.

وی دراین‌باره نوشت: ارتش اوکراین هم‌اکنون با کمبود سرباز و نیروی نظامی روبروست وحمله روسیه هنوز آغاز نشده است.

مک‌گرگور با اشاره به اینکه ارتش اوکراین روزانه صدها نیروی نظامی را از دست می‌دهد افزود که اوکراین به فروپاشی کامل نزدیک شده است.

ضدحملات ارتش اوکراین که از پیش‌تر مقامات و رسانه های غربی و اوکراینی با آب‌وتاب فراوان وعده آن را داده بودند، سرانجام ۴ ژوئن (۱۴ خرداد سال ۱۴۰۲) بی‌سروصدا و بدون اعلام رسمی در محورهای مختلف آغاز شد و بنا بر گزارش‌ها، نیروهای اوکراینی نه تنها تاکنون موفق به شکست خطوط دفاعی ارتش روسیه و پیشروی چشمگیری نشدند، بلکه حجم زیادی از تجهیزات نظامی مدرن اهدایی غربی‌ها نیز در این ضدحملات نابود شده یا سالم به تصرف نیروهای ارتش روسیه درآمد.

کد خبر 6093682

دیگر خبرها

  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • تمجید دونالد ترامپ از دستگیری دانشجویان معترض 
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • درخواست ترامپ برای تغییر نتانیاهو
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها