Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی(ره) یزد با اشاره به پروژه‌های نیمه تمام این دانشگاه در استان یزد گفت: تکمیل این پروژه‎ها تا پایان سال نیازمند تخصیص سریع اعتبار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدرضا وفائی نسب در نشست مجمع نمایندگان استان یزد که با موضوع بهداشت و سلامت برگزار شد، اظهار داشت: امسال یکی از سخت‌ترین سال‌های بودجه‌ای و اعتباری دانشگاه است و متاسفانه شیوع کرونا بر این مشکل اضافه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: از ابتدای ورود این بیماری منحوس یک سری اعتباراتی را از خیرین و مقداری هم از دانشگاه دریافت کردیم و امسال هم اعتباراتی در نظر گرفته شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی(ره) یزد خاطرنشان کرد: به دلیل دستور دولت ما حتی فرانشیز هم از بیماران کرونایی دریافت نکردیم و تقریبا 23 میلیارد تومان صورتحساب وصول نشده بابت بستری و درمان سرپایی بیماران کرونایی داریم و پرداختی برای این بیماران تاکنون صفر است.

وفائی‌نسب افزود: یک سری هزینه‌هایی هم بابت کرونا به ما اضافه شد از جمله هزینه‌های تامین ماسک، دستکش، افزایش وسایل شست و شو و ضد عفونی به دانشگاه تحمیل شده است و در مجموع زمان شیوع کرونا نزدیک به 135 میلیارد تومان هزینه و کاهش درآمد داشتیم.

وی در ارتباط با اعتبارات جاری دانشگاه عنوان کرد: در این بخش هم عددی برای ما در نظر گرفته شده از سوی دولت که با توجه به جذب جدید نیرو در اسفند سال گذشته، این رقم حتی کفاف دستمزد کارکنان و پرسنل را هم نمی‌دهد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی(ره) یزد با بیان اینکه در هر شهرستان استان پروژه‌های عمرانی در حال انجام است گفت: سال 95 تفاهم نامه‌ای بین استاندار، رئیس دانشگاه و وزیر امضا شده که قرار شده 50 درصد اعتبارات توسط وزارت، 25 درصد توسط ما و 25 درصد توسط استانداری پرداخت می‌شد که با مقداری تغییر سهم استانداری به 14 میلیارد و 800 میلیون تومان رسید.

وفائی نسب تصریح کرد: وزارت بهداشت پول را پرداخت کرد، ما از خیرین مقداری بیشتر پول گرفتیم ولی از طرف استانداری این پول را پرداخت نشد گفت: مصوب شده بود که 116 میلیارد تومان ابتدای امسال برای این پروژه‌ها به دانشگاه علوم پزشکی یزد اختصاص پیدا کند که هنوز با وجود گذشت سه ماه از سال، این اعتبارات محقق نشده است.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم این پروژه‌ها را تا پایان امسال تکمیل کنیم باید اعتبارات زودتر به دانشگاه تحویل شود هرچند که به دلیل تورم و افزایش قیمت‌ها، این 116 میلیارد تومان کفایت تکمیل پروژه‌ها را نمی‌کند.

محمدرضا میرجلیلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی(ره) استان یزد هم در این نشست اظهار داشت: کار و فعالیت دانشگاه علوم پزشکی با هیچ اداره‌ای قابل مقایسه نیست و خدمات آن به صورت ویژه بر زندگی مردم تاثیر مستقیم می‌گذارد.

وی با بیان اینکه مباحث و حوزه کاری دانشگاه بسیار گسترده است خاطرنشان کرد: علاوه بر بحث درمان، در حوزه‌های پیشگیری و سلامت و بهداشت، حوزه غذا و دارو و مباحث مختلف اجتماعی این فعالیت‌ها بسیار گسترده است.

محمدرضا لطفی مشاور اجتماعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد هم در این نشست اظهار داشت: یکی از اقداماتی که در حوزه بهداشت و درمان باید به آن توجه شود، تغییر مسیر و دید درمان محور است، الان از صد در صد سهم مردم، 25 درصد در وزارت بهداشت است و 75 درصد بقیه  مربوط به مباحث بین بخشی است.

وی با تاکید بر ضرورت افزایش توجه به حوزه پیشگیری تصریح کرد: باید سلامت را همه جانبه ببینیم و این 75 درصد را هم مورد توجه قرار دهیم و نگاه کلانی به سلامت مردم داشته باشیم.

انتهای پیام/781/ ع

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی میلیارد تومان شهید صدوقی ره پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۷۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد

مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند امروز صبح با حضور ابوالفضل باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت، سید حمید جمال الدینی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه و حسن بختیار، رئیس فعلی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه در این مراسم گفت: در مدت دو سال و ۴ ماه که مسئولیت ریاست این دانشگاه را به عهده داشته ام، معاون آموزشی وزارت بهداشت همیشه به عنوان پشتیبان، همراه و پیشرو کنار من بوده اند و همیشه به من یادآوری کرده اند که در این دانشگاه هوشمند به عنوان یک دانشگاه مستقل باید مسئله هوش مصنوعی را به عنوان یک ایده بزرگ و برگ برنده را برای وزارت بهداشت رقم بزنیم.

وی افزود: من در کنار ایشان ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی هوشمند را شناختم و اهداف دانشگاه را با همکاری جلو برده ایم، برنامه ۴ ساله عملیاتی را در دوران کاری ام طرح ریزی کردم که در سال اول در بخش ترویج برنامه ها به خوبی پیش رفت و می توانم با اطمینان اعلام کنم که ۹۰ درصد برنامه ها در این بخش انجام شده است.

خجسته ادامه داد: در این مدت برنامه های مختلفی از جمله کنگره کیش، سمینارهای مختلف در موضوعات متعدد در دانشگاه ها رقم خورد.

وی افزود: در سال دوم حوزه زیر ساخت و نیروی انسانی نیز عملیاتی شد که دانشگاه علوم پزشکی هوشمند اولین دانشگاه علوم پزشکی بود که در خاورمیانه از شورای عالی انقلاب فرهنگی مجوز گرفت.

رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی هوشمند گفت: ۷ محور را دنبال کرده ایم که به اطمینان می توانم بگویم در این مدت هنوز در این حوزه این ۷ محور دنبال نشده است.

خجسته گفت: آرزو دارم که با حضور رئیس جدید این دانشگاه به هدف و ایده باقری فرد که همان تثبیت هوش مصنوعی و برگ برنده عملکرد وزارت بهداشت در این دوره ۴ ساله است برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است